Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Feel good lost and explore always!

Mensen

12:49, 27/9/2012 .. 0 comments .. Link

Als je goed naar mensen kijkt heeft ieder mens een bepaalde eigenschap of tik.

Als niemand naar ze kijkt doen ze dingen die ze niet zouden doen als ze bijvoorbeeld in een groep zouden zitten die samen met hem/haar een gesprek aan het voeren zijn.
In andere woorden, in de gaten gehouden worden.
Zoals de manier dat ze kijken bijvoorbeeld of de houding die ze hebben, hoe ze zitten, hoe hun mond zit maar ook bijvoorbeeld; dat ze in hun neus peuteren, of een rare beweging maken, etc.

Niet dat ik er iets tegen heb hoor. Ik ben zelf ook niet 1 van de "normalen" die je in je leven zal treffen als je mij leert kennen zou ik zeggen. Maar 1 ding wel, ik ben okay met al mijn rariteiten, op mijn gemak voelen komt eerst dus als ik lekker in mijn neus wil peuteren in een gesprek doe ik dat dan ook.
En hoe ben jij? Wat zijn mijn doelen van dit jaar?

12:33, 29/8/2012 .. 0 comments .. Link
Mijn doelen van dit jaar zijn om vanaf nu mijn best te doen en ik bedoel dat dan op alle gebieden; School, dans, werk, ibb. School-gewijs ben ik nooit echt het type geweest die er zoveel aan doet en dat ging prima tot de laatste twee jaar. Het enige wat ik deed was een heel klein beetje stout zijn en dat was wat me het meeste afleed met als gevolg dat ik die jaren voor dezelfde vakken het niet haalde. Gelukkig zitten die vakken niet meer in mijn pakket. Mijn doel op het schoolgebied dit jaar is om het goed te halen. Hoe ik dat wil bereiken? Ook al heb ik bepaalde dingen al 2 jaar lang hetzelfde gehad en zou ik normaliter dan daar zeker niks meer aan gedaan hebben, heb ik me voorgenomen om tog eraan te werken dit jaar. Ook zal ik opletten in de les zolang als mijn concentratievermogen het uithoud (<-- soms moet ik eerlijk wezen over bepaalde dingen ook al klinkt het brutaal). Mijn huiswerk maken in mijn vrije uren was ook 1 van mijn voornemen van dit jaar en me gewoon richten op alleen maar school vanaf het moment dat ik op het schoolterrein sta. Als het me dan nog steeds niet lukt dan zal ik om extra hulp vragen en dan nog harder werken. Op andere gebieden behalve school, ga ik het doen door tog altijd mijn best te doen ook al loopt mijn dag niet zo lekker. Hopelijk zal ik zo alles bereiken dat ik wilde bereiken. - M.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mensen
Wat zijn mijn doelen van dit jaar?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer