Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

exploratie week 1

28/11/2006 - Vijfde en LAATSTE exploratiedag

Eindelijk! De laatste exploratiedag... We zijn vrijwel met alles klaar. Alles moet nog afgedrukt en geordend worden en daar zijn we dan nu druk mee bezig. Ook het fotodagboek moet nog worden gemaakt. Wat een opdracht om van iedereen een goede foto te vinden! Het was een plezante en leerrijke week maar we zijn toch opgelucht dat het gewone schoolleven na vandaag terug kan beginnen..

Straks een wijntje gaan drinken op de goede afloop!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/11/2006 - vierde exploratiedag

Na een (voor sommigen) zwaar weekend konden we weer aan de slag gaan. Elk van ons had in het weekend wat opdrachtjes thuis afgewerkt en we waren dan ook trots om de resultaten aan elkaar te tonen. Daarna werden de nog af te werken opdrachtjes verdeeld en gingen we weer alleen of per twee aan de slag. Tegen vier uur waren we allemaal zo moe dat we maar eens beslisten om naar huis te gaan...

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/11/2006 - Tijdens het weekend

Het weekend hebben we deels feestend doorgebracht maar ook werkend aan de exploratie.

Het werken aan de exploratie was natuurlijk wel minder leuk dan het feesten maar ja dat snapt iedereen!!

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/11/2006 - Derde exploratiedag

Voor onze derde dag zijn we zeer vroeg gestart. Idereen was direct begonnen aan de opdrachten en voor dat we het wisten hadden we bijna alles al af.

 

Toch niet alle opdrachten bleken even simpel, maar door een goede samenwerking was dit direct opgelost.

 

Op het einde van de dag hadden we het meeste klaar en zo kunnen we het weekend al feestend beginnen zonder al te veel stress voor maandag.

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/11/2006 - Tweede exploratiedag

Vandaag konden we beginnen aan het echt werk. Iedereen was goed op tijd, dus waren er geen problemen om te starten.

Eerst hebben we samen de taken overlopen en daarna de taken verdeeld. In groepjes van twee begonnen we te werken aan de verschillende opdrachten.

Dit ging vlotjes vooruit en tegen het einde van de dag waren we bijna al klaar met enkele opdrachten. De taken die nog niet volledig waren werkten we thuis af.

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - Eerste exploratiedag

Op woensdag 22 november om 10 uur werden we in Plantijn op de St. Jacobsmarkt verwacht voor de briefing over de exploratieweek. We waren allemaal een beetje zenuwachtig maar al snel bleek dat ons groepje heel goed meeviel.

 

Even later konden we meteen starten met onze teambuildingsopdrachten. De eerste opdracht bestond erin een groepsnaam- en slogan te verzinnen. Dit werd het eerste blad van ons fotodagboek.

 

Six and the city

"Antwerp is our playground"

 

Zo zag het er ongeveer uit.

 

Veel tijd om te rusten hadden we niet, want nadat we onze creativiteit hadden kunnen botvieren, werden we meteen de stad in gestuurd voor een soort oriëntatieloop. Bij elk checkpoint konden we puzzelstukjes verdienen als we de opdrachten juist hadden uitgevoerd.

 

Met deze puzzelstukjes op zak gingen we terug naar de school waar ons nog een paar afmattende fysieke proeven te wachten stonden. Eerst moesten we een hoge muur met een touw beklimmen, daarna een klein behendigheidsproefje uitvoeren en ten slotte nog twee oude volksspelen uitproberen.

 

Toen we ook de puzzelstukjes van deze opdrachten ontvangen hadden, werd onze strategische kant op de proef gesteld. Spijtig genoeg waren we net te laat om de filmtickets te winnen, maar daar weegt het plezier dat we die dag beleeft hebben zeker tegen op!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

logboek exploratie week van Gitte Bischops, Tinne Coucke, Kathleen De Moor, Diny Dierckx, Eveline Smet, Silvana Kovacevic

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer