Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
X Home | Profile | Archives | Friends
Is het waar, is het niet waar? Herkenbaar......?

Krullebol22/10/2006

Waar ben ik mee bezig?! Wat gebeurd er allemaal?

Er was veel spanning tussen ons, we zoeken elkaar steeds op. Ik merkte het wel, maar ik durfde er niets mee te doen.Ik vond dat ik er niets mee kon of mocht doen.

Er wordt wat afgeroddeld over ons in huis. Dat maakt het ook meteen weer zo'n 'ding'.  

En nu heb je me gezoend, heb ik jou gezoend. En toen lag je ineens naast me in bed en wist ik niet meer wat links of rechts was. Mijn kleren gingen uit, jouw kleren gingen uit en ik dacht nergens meer aan.

Het is zo onwerkelijk.

Maar zodra je weg bent begin ik te piekeren. We wonen in hetzelfde huis, is dit wel verstandig, vind ik je echt leuk en waarom dan? Wat als t stukloopt, kunnen we dan nog gewoon met elkaar omgaan? We zijn zo ontzettend verschillend en je lijkt totaal niet op  andere jongens waar ik wat mee heb gehad.

En ben ik er al aan toe? Wil ik wel een relatie? Wil ik je wel elke dag zien?

Je weet dat ik nog niet weet wat ik ermee moet, dat ik pieker.

Je denkt dat het allemaal wel goed komt. Maar ik heb wat meer bagage, daardoor denk ik wel drie keer na voordat ik iets doe.

Vanavond ben je om half elf klaar met werken. Dan kom je weer bij me langs. Moeten we dan weer praten, moet ik dan herhalen wat ik eerder gezegd heb? Je zoekt bevestiging die ik je niet kan geven. Morgen heb je een etentje bij je ouders. Nog meer tijd om na te denken. Komend weekend ga ik naar mijn ouders.

Je hebt hart-, hoofd-, en buikmensen. Ik ben een hoofdmens.

Nu ben ik een hoofdmens dat zich op grijs gebied bevind, lekker vaag. Ik kan het niet uitstaan!

Wat wil ik nu precies? Ik weet toch altijd wat ik wil?

Op dit moment rinkelen alle alarmbellen, maar na wat er vanochtend gebeurd is vind ik het zo vreselijk om het je te moeten zeggen, om steeds de pret te bederven  je teleur te stellen of te kwetsen. Waarom verkloot ik altijd alles?

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer