Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Wat is dat nou met die dating websites Home | Profile | Archives | Friends

Mannen en vrouwen 14/9/2009
Het verschil tussen mannen en vrouwen werpt problemen op, al sinds duizenden jaren...

Wie kent het niet? Je ligt lekker te knuffelen, geeft haar alle tijd van de wereld, geniet van het samen zijn en wilt daarna meer. Zij zegt gewoon nee, zonder een spier te vertrekken. Je vraagt je af, hoe dat nou kan en of je iets verkeerd gedaan hebt. Zij zegt van nee, maar staat wel op en gaat bij Je weg. Kennelijk dus wél. Aan de andere kant heb Jij ook het recht om kwaad te zijn, want immers werkte je de hele avond naar dat bepaalde doel en zij maakte Jou geloven, dat zij dat ook wilde.

Hoe blijft de verhouding dan bestaan? Als het in bed niet lukt en je niet meer weet, waar je heen moet, omdat je seksueel ongelukkig bent, betekent dat vaak vreemdgaan.
Als het in bed niet meer loopt, dan is de relatie in gevaar. Dat is een ongeschreven regel. Je ontmoet een leuke miss flirt en omdat je seksueel uitgehongerd bent, grijpt Je Jouw kans om dat te krijgen, wat Je al lang zoekt, nl sex . Dat is het moment, dat vaak het einde van de relatie betekent. Dat hoeft niet direct te gebeuren, maar op een bepaalde dag merkt Jouw partner, dat er iet niet klopt. Misschien merkt ze ook al sneller, dat Je een andere vrouw zoekt.

Ze ziet bijvoorbeeld, waar Jij in het internet naar op zoek geweest bent of betrapt Je bij een flirt chat. Om dat tegen te gaan, maak Jouw seksuele problemen met je partner bespreekbaar en ga samen op zoek naar een oplossing. Voor mannen is fysieke liefde net zo belangrijk als het gevoel aan zich. Voor vrouwen zit dat vaak anders. Dat moet Je dus duidelijk maken en zeggen, dat dat voor Jou bij de liefde hoort. Dat doet pijn! Maar minder pijn, als langzamerhand uit elkaar te groeien.

Als dat niet werkt, heeft het vaak zin, om een beetje afstand van elkaar te nemen.
Dat is hopelijk dan na een tijdje de oplossing, omdat ieder leert, dat 'ie de ander nodig heeft, of niet.

Iedereen, die net zo voelt als ik, wens ik veel succes en sterkte!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer