Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Miss Flirt

Waarom vrouwen vallen op papa-lookalikes

{ 09:59, 28/9/2010 } { 0 comments } { Link }
De ideale man is iemand die op de papa lijkt. Maar is dit ook echt zo?
Van kleinsaf aan worden we geconfronteerd met de karakters van onze papa en mama. Onze hersenen hebben die dan ook zorgvuldig geregistreerd, en dit maakt het mogelijk dat we dezelfde eigenschappen ook heel snel herkennen bij andere personen. Het zorgt er ook voor dat we personen die deze eigenschappen bezitten ook meer waarderen. Het karakter van onze ouders beinvloedt aldus tot wie we ons aangetrokken voelen, en tot wie minder.

Qua fyieke eigenschappen blijkt het haarkleur en de kleur van de ogen van de partner heel gelijkaardig te zijn aan deze van de vader. Voor mannen geldt het omgekeerde: de haar- en oogkleur van hun echtgenote lijkt vaak op de haar- en oogkleur van hun moeder.
In het algemeen kwamen Hongaarse onderzoekers tot de ontdekking dat de kersverse echtgenoot van een jonge bruid verdacht veel gelijkaardige gelaatskenmerken vertoonde met de vader van de bruid. Ook omgekeerd vertoonde de bruid veel gelijkenissen met de moeder van de bruidegom. Tot die conclusie kwamen ze na het vergelijken van foto's. Niet enkel lijken jonggehuwden op elkaar (mensen kiezen vaak een partner die even aantrekkelijk is als zijzelf), maar er is dus ook een link met de ouders.

In het algemeen is een knappe vrouw een vrouw die een zeer vrouwelijk gezicht heeft, zoals een zachte kaaklijn, grote ogen, uitgesproken lippen en een gave huid. Zo mogelijk nog belangrijker is het karakter van de persoon. Een vrouw die tof, vriendelijk en behulpzaam is, wordt algauw veel aantrekkelijk. Iemand die gemeen is, vinden we lelijker. Voor mannen geldt dit niet echt, met andere woorden: het karakter verandert hun oordeel over de aantrekkelijkheid van een vrouw minder. Vandaar de grotere interesse van mannen in datingsites zoals www.fairflirt.nl. Als zij iemand leren kennen, is het karakter (toch in het begin) van ondergesteld belang.

All I want is you!

{ 09:45, 27/9/2010 } { 0 comments } { Link }
De film 'Juno' is in veel opzichten een schitterende film. Niet alleen de hoofdactrice is geweldig, ook de plot staat perfect op z'n pootjes. Internationaal lovende kritieken, en vele prijzen gewonnen op diverse filmfestivals.
Juno is een meisje dat door haar flirtcontacten ( http://www.flirtcontacten.nl ) zwanger wordt en besluit de baby voor adoptie af te staan.

Maar wat me bovenal bijbleef, was deze schitterende intro, met een fantastisch  nummer!

Luister zelf:Lingerie

{ 09:10, 24/9/2010 } { 0 comments } { Link }
Mijn vriend en ik zijn nu al bijna een jaar en een half samen en ik geef toe: ik let wel op mijn lingerie, maar toch niet zo vaak meer als in de eerste maanden. Binnenkort is hij jarig, en ik ben op zoek naar een setje om hem te verrassen, zal hij gewoon geweldig vinden! Ik denk dat ik eerst even enkele websites zal overlopen, om prijzen te vergelijken.
Anders draag ik gewoon eens een string, omdat ik weet dat hij dat super aantrekkelijk vindt, maar eerlijk gezegd vind ik dit niet echt comfortabel zitten. Nuja, als ik zijn oogjes zie twinkelen als hij mijn ondergoed ziet dan weet ik dat het het waard is :)
Wat ik hier zit te beweren, dat de lingerie in het begin sensueler is dan wanneer de relatie al langer duurt, is nu ook wetenschappelijk bewezen door een studente aan de Universiteit Gent. Haar onderzoek naar waarom vrouwen lingerie kopen, wees uit dat 80 procent van de vrouwen heel veel belang hecht aan lingerie. Single vrouwen of vrouwen die net een relatie aangeknoopt hebben, willen vooral dat hun ondergoed sexy is. Vrouwen met een stabielere relatie, kiezen vooral voor comfi ondergoed.
De reden is logisch: sexy lingerie dient om te verleiden, en vrouwen die een vaste relatie hebben, hoeven hun partner niet meer te verleiden.
Maar, zoals ik hierboven al geschetst heb, het blijft belangrijk om je partner te verrassen, ook al heb je een stabiele relatie! Ik kan al niet wachten om zijn gezichtje te zien als hij ziet dat ik een korsetje draag!!

Buitensex

{ 10:07, 23/9/2010 } { 0 comments } { Link }
Voor velen is sex in de openlucht een idee waar ze al langer mee in hun hoofd zitten! Het is tijd om ervoor te gaan, en je fantasie om te zetten in realiteit! Tijd voor onvergetelijke buitensex!

Een goed opwarmertje is de eigen tuin! Schrik om betrapt te worden kun je elimineren tot quasi nul, dus geen excuus meer om je niet volledig te laten gaan! Plots last van gras allergie? Geen probleem, het bed is binnen handbereik.

Een zwembad of een strand kan wel een schitterend decor zijn, het is ook een broeihaard van bacterien, die je gerust kan missen. Wees daarom verstandig, zodat je later niet met allerhande vervelende probleempjes zit. Als je op reis bent, test daarom eens het balkon uit!

Het maisveld, een klassieker, voor mij een fantasie die ik zeker nog eens wil in vervulling laten gaan! Uiterste stilte is hierbij soms essentieel, zodat voorbijgangers je niet in de gaten krijgen. Ook steeds opletten van de boer die wil oogsten :)

Het plaatselijke speelpleintje is ook een niet te vergeten plek waar je allerlei sexcontact (http://www.fairflirt.nl/sexcontact) kunt hebben. Schommel, trampoline, glijbaan, noem maar op, met een beetje creativiteit weet je je in elk stand je wringen! Pas wel op voor spelende kinderen!

Liefde vs lust

{ 10:16, 22/9/2010 } { 0 comments } { Link }
Ben ik verliefd, of word ik enkel seksueel aangetrokken tot een persoon, dat is de grote hamvraag die voor velen onbeantwoord blijft. Liefde vs lust is een belangrijke kwestie, zeker als je een langere relatie beoogd.

Om deze vraag te beantwoorden denk je best even terug aan je prive liefdesleven: word je heel snel verliefd op een persoon, of kan je van jezelf zeggen dat je slechts enkele keren heel erg verliefd bent geweest. Maar hoe weet je eingenlijk of je verliefd bent? Zijn het de kriebels in de buik? Of komt er meer bij te kijken? Want kriebels in de buik heb je ook als je je heel erg aangetrokken voelt tot iemand? Is die aantrekkingskracht dan gelijk aan verliefdheid?

Fysieke aantrekkingskracht of lust kan heel intens zijn! Dit ondervinden we vooral bij mensen die we niet kennen, en dus zonder schuldgevoel over kunnen fantaseren. Heerlijk toch :)

Liefde is ook fysieke aantrekkingskracht, aangezien ik geloof dat je niet kunt samen zijn met iemand waartoe je je niet aangetrokken voelt, maar het is meer dan dat. Het gaat ook over wederzijds respect en vertrouwen. Als je samen bent met iemand waarop je verliefd bent, denk je vaak ook verder. Hiermee bedoel ik dat je nadenkt over de toekomst, en nadenkt over hem in jouw toekomst.. Als je enkel seksueel aangetrokken wordt door een persoon, dan denk je niet over de toekomst en telt alleen het heden en het genot.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Links


Categories


Recent Entries

Waarom vrouwen vallen op papa-lookalikes
All I want is you!
Lingerie
Buitensex
Liefde vs lust

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer