Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

to amina's World

23:16, 1/3/2010 .. 0 comments .. Link
ik ga proberen deze blog bij te houden, omdat ik het als een soort dagboek zie en ik me dagboeken altijd kwijtraak.. ik moet dingen voor mezelf of een rijtje zetten en dat weet ik zelf ..
ik ben de laatste tijd één warbol,, omdat ik soms niet eens meer weet wat er is gebeurt:(..
ik ben een meisje van bijna 16 jaar, ik heb 3 broertjes, en die zijn nu ongeveer een maand geleden weg gehaald omdat jeugdzorg vind dat me moeder te veel werkt, en hun geen vader hebben..
ze hadden wel een vader maar die is vanaf de zomervakantie uithuis.. het elende begon allemaal maart 2008.. me moeder ging werken omdat het moest door haar uitkering. het ergerde me stiefvader en hij ging in de drugswereld. niemand was thuis voor me broertjes van 9, 4 en 3 jaar.. het kwam dus er op neer dat ik elke dag van uit school meteen naar huis moest omdat hij moest werken, wanneer ik te laat kwam dan kon ik beter opassen.. hij ging weg en ik kookte voor ze, zorge voor ze, stopte ze in bed.. me moeder kwam thuis en was meestal moe.. avond laat ging ik huiswerk maken.. tot nu toe heb ik het volgehouden, ik heb zoveel heringeren aan me broertjes en nu opeens zijn ze weggehaald.. elke avond als ik er aan denk doet het pijn in me hart, alsof er wat hards scheurt.. ik zie ze 1 keer in de 2-3 weken,, en dat doet me meer dan pijn.. soms willen ze niet eens bij me zitten, terwijl ik alles voor ze heb gedaan, ik nam ze overal naar toe vooral me broertje van 4 het doet me pijn als hij liever bij me moeder zit dan bij mij... ookal snap ik het wel het doet me pijn,,!

verder heb ik wat scharreltjes die ik nu zoveel mogelijk aan de kant probeer te zetten, omdat ik iemand heb gevonden die een sirieuze relatie wil.. maar wilt diegene het wel?? ik vind die gene leuk maar kan ik diegene wel vertrouwen ik weet het echt niet meer, het ene moment denk ik ja dit is hem en het andere wat moet ik doen? kan ik hem vertrouwen als ik dingen over me leven vertel,, er is veel gebeurt maar ik vertel het aan niemand want ik wil niet als het zielige meisje over komen.. maar toch wil ik dat hij een aantal dingen weet,, ik weet egt niet wat ik moet doen:S?? HELPP

wrm is alles zo lastig in elkaar gezet, tfoe..xxx de enige echte


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Untitled

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer