Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
MissNails

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Catrice nagellak

Oh wauw.. Ik was vandaag in de Kruidvat, ik moest echt nieuwe nagellakjes hebben. Normaal koop ik nooit make-up bij de Kruidvat, maar vandaag had ik niet zo'n zin om uitgebreid rond te gaan snuffelen. Ik koos uiteindelijk voor 2 Catrice nagellakjes. Ik had deze nog nooit gehad dus ik was er wel benieuwd naar..
Het resultaat mag er zijn! Zó goedkoop (€2,50) en ik vind ze echt superfijn! Je moet ze ook eens proberen, echte aanraders! Ik ga er zeker meer van kopen. Echt apart, ik had niet gedacht dat Catrice nagellak zo goed zou bevallen.
Ik heb het dan trouwens over deze:
     
I love them! Ik heb van de 1e foto helemaal die linksonder gekocht en op de 2e foto die linksbovenaan. Maar ik vind ze allemaal geweldig, dus ik ga er zeker meer kopen. Zeker die op de 1e foto, onderste rij, 2e van rechts, die vind ik echt zó mooi!
Wat me gelijk opviel toen ik ze zag, was dat de potjes enorm op die van GOSH lijken! Vinden jullie niet? Alleen dan de goedkopere versie en met glimmende doppen, in plaats van matte.
Ik vind ze in ieder geval super!


Posted: 19:47, 23/9/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Who's MissNails?

Hee iedereen! Ik ben ook gearriveerd op bloggers.nl. 
Ik zal jullie meer over m'n site en mij vertellen. Welkom op MissNails, een blog over beauty, fashion en meer. Ik ben zelf zó verslaafd aan beauty, make-up, nagels enzo! Vandaar. :P
Ik ben Maartje, 17 jaar, zit in m'n examenjaar van de Havo en wil hierna Economie gaan studeren. Ik woon in Den Haag, goede shopstad voor beautyproducten ook! Ik ben half Portugees, m'n vader is Portugees. Hij woont er ook nog, ik woon met m'n moeder. Ik heb geen broertjes of zusjes. Wel heb ik een hele lieve vriend, genaam Luke. Ik heb hem ontmoet toen ik voor een half jaar in Engeland was. Hij is Engels, maar studeert  in Nederland, in Amsterdam. 
Behalve beauty hou ik ook enorm veel van paardrijden. Ik heb al 2 jaar een eigen paard, genaamd Scarlet. Het is een hele fijne merrie die een paar straten verderop van m'n huis staat, top dus!

Nou, genoeg over mij, ik zie jullie nog wel op m'n site!
Liefs,

Maartje


Posted: 18:54, 23/9/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer