Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

school terror :P

Posted on 10/5/2007 at 17:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag best een maffe dag gehad op school.. Schooldag begon gigantisch vroeg, om 10 over 8, half uurtje toets maken en me dan 4 uur vervelen. Nou ja,, dat dacht ik.

Als je 4 melige poppetjes bij elkaar zet, wat krijg je dan? 4 nog meligere poppetjes. En wat doe je dan? Dan ga je in de lift zitten. Zo logisch als logisch, logisch kan zijn, toch? En lerares die verteld dat je uit de lift moet komen is dan natuurlijk helemaal hilarisch.

Vervolgens ga je op de bovenste verdieping zitten en bedenk je dat de trap wel erg diep is. Wist je trouwens dat een pak ijsthee ook prima als traploper functioneerd? En een pak ijsthee kan ook erg ver vallen. Maar een pak ijsthee wat 3 verdiepingen naar beneden donderd lijkt hélemaal op een schoen.. Maar als iedereen z'n schoenen aan heeft is er niks aan de hand.

Na nog een kliko in de lift zetten is het helaas weer tijd voor iets 'zinnigers': Les.. Lessen zijn suf als lieve poppetjes niet mee mogen :( . En nog suffer als je te horen krijgt dat je een verslag niet hoger dan een 6 kan krijgen omdat leraar iets niet uitlegt. Na een les vervelen ga je dan naar nog zo'n les. Een les waar je niks doet, maar op het eind te horen kreeg dat je volgende keer maar uit elkaar moet zitten.. Zucht..

En na school mogen er centjes verdiend worden. Hoe goed zou kranten bezorgen bij niet bestaande adressen verdienen? :s Was weer feest vandaag..

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer