Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Interieuradvies Blog van Mix in Stijl

29/9/2010 - VLOERKLEED EN WOONSTIJL

 Een vloerkleed aanschaffen of aanbevelen, daar komt nogal wat bij kijken, daarom vertel ik er graag wat meer over. O.a wat voor een kleed je bij een bepaalde woonstijl kiest, en hoe de juiste maat en kleur te bepalen. Op http://www.mijnkarpet.nl/blog  kun je meer lezen over vloerkleed en woonstijl. Wil je daarna meer weten over hoe je de juiste keus maakt voor het formaat en de kleurkeuze volg dan mijn blog.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/9/2010 - SLAAPKAMERTIPS: KLEUREN & INRICHTING

INSPIRATIE  VOOR DE SLAAPKAMER

 

En, heb je lekker geslapen? Hoor ik ergens heel ver weg. Het proces van wakker worden komt net op gang, niet echt een moment om een fijn gesprek te beginnen. Eerst koffie en dan ben ik er weer! Mijn hoofd kan weer aan!

Heb ik eigenlijk wel lekker geslapen, voor mijn  gevoel is het altijd te kort. Ik moet  wat eerder naar bed gaan, besluit ik nu. Waarschijnlijk denk ik daar vanavond weer anders over. Wat zou ik ook alweer doen vandaag, oh ja ik weet het alweer: een column schrijven over slapen, ik bedoel “de slaapkamer”. Ideeën komen op gang, mijn hoofd loopt weer vol, er is zoveel over te vertellen.

Wist je eigenlijk dat de inrichting van de slaapkamer, de kleuren , de temperatuur allemaal te samen bepalen of je goed uitrust? Goed om daar eens bij stil te staan en er alles uit te halen om je nachtrust te bevorderen. Ja, daar ga ik het met jullie over hebben!

Kijk eens goed rond in je slaapkamer, is alles netjes opgeborgen of liggen er veel losse spullen? Heb je bewust  kleuren gekozen  voor je slaapkamer, of gewoon een kleur die je mooi vindt? En heb je het gevoel dat je fris opstaat  ‘s morgens?

Laten we beginnen bij de inrichting: genoeg opbergruimte brengt  rust in je hoofd, wel belangrijk als je er overdag weer flink tegenaan moet. Kies i.p.v. 1 kast voor ieder een eigen kast, en zet de kasten naast elkaar met een ruimte van ± 10 cm ertussen. Als je een lange wand hebt kun je ook voor drie 1-persoonskasten kiezen, denk out of the box, het is leuk om iets anders te doen dan standaard.  Neem afscheid van spullen en kleding die niet meer van waarde zijn , het voegt niks meer toe. Voor een veilig gevoel kun je het bed het beste plaatsen met het hoofdeinde tegen een  muur aan. Je kunt dit gevoel kracht bijzetten door de achterwand een volle kleur te geven. Een bruintint is daarvoor zeer geschikt.  In de slaapkamer kun je wel koele kleuren gebruiken maar combineer dit  met warme kleuren of materialen. In een koele kamer kun je niet zo goed ontspannen.

Weinig ruimte in de slaapkamer?  Plaats een bedtafel  aan het voeteneind van het bed  of maak er zelf één. Wielen eronder en je hebt een handige tafel  voor tijdschriften, een wekker en misschien wel een lekker ontbijt. Plaats op 2 muren tegenover elkaar een grote spiegel en je ruimte lijkt veel groter. Kies lichte kleuren voor ruimtelijkheid. Groen is de meest rustgevende kleur dus zeer geschikt voor een slaapkamer verder kunnen alle zachte kleuren gekozen worden. 

Volg de tips op en ik wens je een goede nachtrust!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Tips en ideen omtrent het interieur. Heb je vragen over bepaalde onderwerpen, wil je weten hoe je je huis goed kan promoten voor de verkoop, of leuke stylingtips volg dan dit blog.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer