Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My life as Liz

Paashazen

12:34, 14/3/2013 .. 0 comments .. Link

Voor lijners die gek zijn op chocola is pasen een ware marteling. Overal waar ik kom kom ik ze tegen; De Chocoladehazen. En wat heb ik een hekel aan ze! Ik ren met mijn karretje en boodschappenlijstje door de supermarkt om maar te zorgen dat ik ze niet zie. Maar de echt ellende begint pas in de rij voor de kassa. In de bakken links en rechts van me ligt chocola in alle vormen en maten; grote paashazen, pure- en melkchocolade eitjes en de allerergste; witte chocolade eitjes!

Eenmaal thuis ben ik supertrots op mezelf, ik heb alle verleidingen kunnen weerstaan. Maar dan zie ik ze op de tafel staan; 2 grote paashazen kijken me vanaf de tafel verleidelijk aan. En ik bezwijk. De hele dag heb ik zo netjes gegeten en daar gaan meneer haas zijn oren en hoofd...en een stukje van zijn bovenlichaam. Alsof ik in geen jaren heb gegeten schrans ik de halve paashaas weg, zonder echt te proeven wat ik nou eigenlijk in m'n mond stop.
En LEKKER dat het was...helaas is het trotse gevoel met de halve paashaas mee verdwenen.


Goed, gister heb ik even gezondigd....
Vandaag is een nieuwe dag met nieuwe kansen!Week 1

10:36, 13/3/2013 .. 0 comments .. Link

Over een maandje of 3 is het zover; op vakantie naar Turkije! Zal ik dan eindelijk weer eens wat zon zien ( en misschien nog belangrijker; voelen ) ?!
Mijn bedoeling is om daar even een lekker kleurtje op te doen voordat de zomer begint. Het zou natuurlijk leuk zijn om dit in bikini te doen. Van het weekend maar eens gekeken hoe het staat met mijn winterse lichaam en eerlijk gezegd werd ik daar niet echt blij van ( of moet ik zeggen: echt niet? ).
Hoog tijd om weer in vorm te komen!

Mijn nicht wees me een tijdje geleden op het dieet van Yvonne Lemmers...of eigenlijk moet ik zeggen een andere manier van eten.
Ik heb me verdiept in de boeken en ben enthousiast begonnen. In het begin viel ik aardig af, maar ik moet zeggen dat ik alweer een tijdje stil sta en na wat slechte weekenden zelfs weer ben aangekomen! Mijn broeken zitten weer wat strakker en van t weekend woog ik zelf 71!
Tijd om me weer vol in te gaan zetten. Ook mijn moeder wil er wat kilootjes af, maar zij zweert bij Sonja Bakker. Samen zijn we vanaf maandag de strijd aangegaan om er voor de vakantie 5 kilo af te krijgen, zij met Sonja, ik met Yvonne.

Het zou leuk zijn als er meer mensen zijn die met ons de strijd aan gaan. Ik zal hier onze voortgang bijhouden en af en toe wat lekker receptjes plaatsen!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Paashazen
Week 1

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer