Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Meer klanten met dankzij mobiele website

Home - Profile - Archives - Friends

meer klanten dmv mobiele website

Posted on 20/8/2012 at 12:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

De meeste eigenaren van kleine ondernemingen missen een enorme kans om meer klanten en meer omzet te trekken. De reden dat ze ontbreken, is dat niet eens dat er een probleem is dat kost hen zaken. Het probleem is dat mobiele telefoons zijn het verlies van klanten veroorzaken. Lees hier meer om een mobiele website te laten maken

Als een slimme ondernemer, stel jezelf de volgende vragen:

1. Doe uw klanten een mobiele telefoon te houden met hen?

Voor perspectief, in 2010, 275 miljoen Amerikanen hebben mobiele telefonie tot 100 miljoen Amerikanen hebben toegang tot internet vanaf hun mobiele apparaten. Dat is niet alles, want er zijn vijf keer meer mobiele apparaten dan desktop-pc's.

2. Wat vinden uw klanten zien wanneer ze naar uw website te gaan op hun mobiele telefoons?

Helaas zijn de mobiele telefoon bedrijven vermeden de vraag hoe websites worden weergegeven op hun mobiele telefoons. Sommigen geloven zelfs dat de consument niet het mobiele web te zoeken. Nou, er zijn meer dan 500 miljoen mobiele zoekopdrachten op het web.

En wat uw klanten zien op de telefoons? De meest waarschijnlijke zien een kleinere versie van uw huidige website. Apple heeft besloten om alle websites die worden weergegeven op iPhones instorten. En, andere telefoon fabrikanten ofwel hetzelfde doen of gewoon tonen stukken en delen van pagina's. Het is alsof de fabrikanten willen uw kleine bedrijf om te zetten in een piepklein. Laat ze doen.

3. Wat betekenen de klanten wanneer ze ontdekken een van deze sites vijandig?

Onderzoek onder mobiel internet gebruikers gevonden dat twee op de drie consumenten niet tevreden zijn met zakelijke websites op hun telefoons. En, niet de schuld telefoon fabrikanten, kwalijk nemen. In feite, 40% van de mobiele gebruikers stellen dat weinig vriendelijke mobiele sites te verlaten en een bezoek aan een concurrent.

Klanten worden aangetrokken om uw bedrijf wanneer u bouwen Mobile Web Vrienden

Grote bedrijven hebben geïnvesteerd in klantvriendelijke mobiele sites, vaak omschreven als het gebruik van mobiele websites om hun websites aan te vullen. Het heeft zijn vruchten afgeworpen in miljoenen dollars van de omzet van deze bedrijven. Correctie, die miljarden dollars heeft in de verkoop. eBay rapporteerde iets meer dan $ 1 miljard omzet uit mobiele telefoons vorig jaar.

Belangrijk, je moet begrijpen dat hun mobiele sites niet uw huidige websites op mobiele apparaten. Deze bedrijven weten dat hun situatie anders is wanneer klanten toegang tot het web via een mobiele ten opzichte van hun desktop. Als klanten op een telefoon, die is onderweg. Ze hebben geen tijd om een ​​wandeling door een website vol met inhoud met veel lange verhalen, audio en video. Ze willen dat de informatie die ze nodig hebben, terwijl op de gaan, en ik wil het nu.

Uw mobiele website moet voldoen aan uw behoeften en specificaties van de mobiele web-ervaring.

Is uw website een zakelijke website Mobile-Friendly?

Nu dat je het probleem en de mogelijkheid die het biedt om te groeien uw bedrijf te leren kennen, laat de kracht van het mobiele web voor gebruik. Immers, brengt u uw bedrijf in de handen van haar huidige en potentiële klanten 24/7. Niet slecht, toch?


Hosting door HQ ICT Systeembeheer