Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mobiel Internet

Description

Mobiel Internetten is een pagina met daarop alle informatie omtrent mobiel internetten op de laptop. Ook kunt u via deze site op de hoogte blijven van al het actuele nieuws omtrent mobiel internet.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Nokia en Nintendo ontwikkelen nieuwe mogelijkheden voor mobiel internet

De telecomindustrie heeft besloten dat ze niet langer kunnen achterblijven en storten zich nu vol enthousiasme op nieuwe ontwikkelingen voor mobiel internet. Nokia geeft aan bezig te zijn met de ontwikkeling van mobiel internet via de sms servers. Nintendo bekijkt de mogelijkheden van mobiel internet via de Nintendo DS.

Met deze twee nieuwe mogelijkheden wordt mobiel internet voor een grotere groep consumenten beschikbaar. Hierdoor lijkt de groei onnoemelijk en zijn de verwachtingen hoog gespannen voor de toekomst van mobiel internet.

Bron: Nokia en Nintendo spelen in op groei mobiel internetMobiel Internetten is een pagina met daarop alle informatie omtrent mobiel internetten op de laptop. Ook kunt u via deze site op de hoogte blijven van al het actuele nieuws omtrent mobiel internet.

Posted: 11:29, 11/11/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer