Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mobiel internet vergelijken

3/7/2011 - iPad internet

iPad verandert ook mobiel internet

De eerste dag dat de iPad 2 in Nederland in de verkoop ging (vrijdag 25 maart 2011) was al duidelijk dat de verkoopcijfers wel eens naar recordhoogte konden gaan stijgen. Bij verschillende iCentre’s in Nederland stonden al uren van tevoren tientallen mensen in de rij om er maar zeker van te zijn dat ze de gloednieuwe tablet nog dezelfde dag in handen zouden hebben.  Een maand of drie verder lijkt de iPad 2 nog steeds niet aan te slepen, bijvoorbeeld gezien het feit dat Coolblue’s tabletcenter er momenteel geen op voorraad heeft. 

iPad 3?

Toch zou Apple Apple niet zijn als het alweer druk bezig is met de opvolger van de iPad 2. Het gaat slechts om de eerste geruchten, maar duidelijk is dat Apple druk is met de voorbereidingen van de iPad 3. Hier en daar wordt gefluisterd dat nog dit jaar een verbeterde versie van de iPad 2 of zelfs de iPad 3 op de markt gebracht zal worden. Toch gaan de meeste analisten er vanuit dat Apple zich aan zijn gebruikelijke schema zal houden en daarmee niet eerder dan begin 2012 met opvolger van de succesvolle iPad 2 zal komen.

iPad internet

De introductie van de iPad heeft niet alleen veel veranderd voor computerfabrikanten, die zich [i]als een gek[/i] zijn gaan bezighouden met de productie van tablets. Tegelijkertijd is ook voor aanbieders van mobiel internet in feite een nieuwe markt aangeboord. Tot een jaar of twee geleden was mobiel internet alleen interessant voor laptop- en smartphonebezitters, terwijl inmiddels ook meer en meer mensen mobiel internet op hun tablet willen of inmiddels al hebben. De hoeveelheid verschillende abonnementen voor iPad internet is het afgelopen jaar dan ook enorm toegenomen. Daarmee hebben Steve Jobs en zijn medewerkers niet alleen de computermarkt veranderd, maar zijn in het kielzog daarvan ook direct andere markten mee veranderd. Zo bezien bieden de razendsnelle veranderingen op het gebied van mobiel internet de providers ook mogelijkheden, naast de problemen die het gebruik van mobiel internet op smartphones met zich mee heeft gebracht…

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

31/3/2011 - Mobiel internet vergelijken

Mobiel internet

Mobiel internet wordt steeds meer gebruikt op smartphones, maar ook laptops, netbooks en nu zeker met de iPad 2 wordt mobiel internet steeds breder ingezet. Naast de vaste PC op het werk is gebruik van mobiel internet bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse maatschappij.

Tethering

Sommige mensen gebruiken hun smartphone om mobiel internet op een ander device te kunnen toepassen. Denk hierbij aan je HTC aan je netbook koppelen en dan op je netbook internetten. Dit wordt ook wel tethering genoemd.

Mobiel internet vergelijken

Hoe maak je nu de juiste keuze voor een abonnement? Er zijn vele aanbieders met verschillende up- en download snelheden, databundels en voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je eerst goed je wensen/gebruik helder hebt. Denk hierbij aan:

  • Gebruik je je mobiel internet particulier, zakelijk of beide?
  • Gebruik je het dagelijks of minder vaak?
  • Gebruik je het vooral voor mail en surfen, of ook voor zwaardere toepassingen zoals downloaden of skypen?
Als je dat soort vragen goed beantwoord hebt, kun je ook nog eens goed mobiel internet vergelijken en alle abonnementen op een rij zetten.
Permanent Link

About Me

Vergelijk mobiel internet om tot het beste abonnement te komen.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer