Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Balklänningar--Modebrud.se 

Een kleermaker maakte deze bruid de toga van haar dromen slechts 30 minuten

09:33, 30/9/2017  ..  0 comments  ..  Link

Veel mensen droomen van hun toekomstige bruiloft, maar geen jurk op je speciale dag zou een nachtmerrie zijn.

image: Trouwjurken Online

Nathalie Lout heeft zich op 24 september bevonden toen de jurk die ze had gepleegd aan het dragen van gitaarles door de winkel die ze kocht, schijnbaar gingen houden, zoals we eerst op de Daily Mail lezen.

'Ik weet nog steeds niet wat er met mijn originele jurk gebeurd is,' vertelde Lout de Daily Mail. "Ik had mijn laatste montage ongeveer 10 dagen eerder en werd verteld dat de jurk op de donderdag of vrijdag voor de bruiloft klaar zou zijn en dat ze me zouden contacteren als het klaar was."

Om 10:30 uur, net een uur voor de ceremonie van 11.30 uur, arriveerde de bruiloftfotograaf Lizzie Adams op de plaats waar ze een verontruste Lout vond zonder een jurk voor haar eigen bruiloft. Panicked en zonder andere opties had Lout gepland om een ​​witte slipjurk aan haar bruiloft te dragen.
Adams genaamd Courtyard Boutique, een klein bedrijf dat wordt beheerd door de moeder-dochter duo Rhiannon en Anne Moore. Binnen enkele minuten arriveerden de Moores en kwamen ze aan het werk.

Als gevolg van Lout's knappe gestalte moest Anne snel werken om de jurk te veranderen om haar hoogte aan te passen.

Anne begon om 11.00 uur om veranderingen te maken en was net na 11:30 uur klaar. Lout was modieus laat naar haar bruiloft, maar ze vond het niet erg. De bruid hield van haar jurk zozeer dat ze naar tranen was verhuisd.

"De jurk was ongelooflijk en zo'n verschil aan wat ik dacht dat ik zou moeten dragen. Terwijl ik rustig bleef - heb ik in tranen afgebroken toen ik het voor het eerst zag," vertelde ze de Daily Mail. 'Zoveel mensen vertelden me dat ik' prachtig 'was en ze konden niet geloven dat het niet de originele jurk was, omdat het me perfect uitzag.'

See More: Korte AvondkledingBont-vrij jassen en hout hakken: studeren een meester in duurzame mode

04:01, 24/3/2016  ..  0 comments  ..  Link

Voorbij zijn de dagen dat duurzame mode betekende hennep shirts en armzalig schoenen. Als ontwerper Stella McCartney heeft aangetoond, kan de mode nog steeds luxe, mooi en wenselijk is, zonder kapot het milieu of de exploitatie van werknemers. Getuige haar platform schoenen met duurzaam hout hakken of haar vacht-vrije jassen - zij het niet bij high-street prijzen. "Elke industrie moet worden geduwd; de mode-industrie is niet anders ", zei ze in de documentaire over de kleding bedrijf The True Cost.

Models walk the runway during the Stella McCartney show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2016/2017 on March 7, 2016 in Paris, France.

Sinds de val van de Bengalese fabriek Rana Plaza in 2013, die meer dan 1.000 werknemers doden en gewonden ongeveer 2500, zijn sommige consumenten beginnen te "sweatshop" mode, en een verschuiving naar meer ethische praktijk verwerpen is uiteindelijk onvermijdelijk, commentatoren geloven - hoewel langzaam aankomen. "Als een ontwerper een beslissing neemt in New York, in een kwestie van uren die mensen treft in Bangladesh", zegt Sue Thomas, associate professor in de mode bij Heriot-Watt University in Schotland.

Duurzaamheid en ethiek zich lenen voor postdoctorale-onderwijs, zegt Kate Fletcher, auteur en hoogleraar duurzaamheid, design en mode aan de London College of Fashion (LCF). "Maar het is complex stuff - niet-lineaire -. En toch gebeurt niet in groten getale" Ondanks milieu-innovaties, we zijn nog steeds consumeren kleren sneller en uitroeien van eventuele winsten, zegt ze. "Maar ik denk niet dat een baan in de toekomst zal bestaan zonder een element van duurzaamheid."

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Balklänningar
Wedding Dresses
Prom Dresses

Categories


Recent Entries

Een kleermaker maakte deze bruid de toga van haar dromen slechts 30 minuten
Bont-vrij jassen en hout hakken: studeren een meester in duurzame mode

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer