Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Katie Price start modellenbureau

Geschreven op 29/8/2010 - Link

Glamour model Katie Price (beter bekend als Jordan) gaat een modellenbureau beginnen. Ik ben erg benieuwd of we haar serieus moeten nemen als je kijkt naar wat ze allemaal heeft gedaan. Ze heeft meerdere malen naakt geposeerd voor bladen, ze heeft boeken geschreven, ze heeft in (reality) series gespeeld, ze heeft kleding ontworpen, ze heeft (top 40) liedjes gemaakt en is meerdere malen dronken in slaap gevallen in discotheken in London.

Het is niet bekend wat voor soort modellenbureau Katie gaat beginnen, maar het zou wel eens een kinder modellenbureau kunnen zijn. Eerder schreef zij namelijk ook al kinderboeken wat ikzelf erg ongepast vond. Ze is misschien een ondernemer, maar kijk wat voor een! Ze heeft zich op een hele aparte manier omhoog gewerkt.

Kate laat wel weten, dat haar modellenbureau voor talenten is. Wel heel erg breed als je het mij vraagt. Als je kijkt naar Hollands Got Talent, dan weet je precies wat ik bedoel. Wat ze ook liet weten is, dat ze de business van binnen en buiten kent en dat ze haar modellenbureau snel op orde zal hebben. Ik hou me hart vast want je moet niet vergeten dat ze glamour model is/was!


Tips om model te worden

Geschreven op 13/8/2010 in tips - Link
Altijd al model willen worden, maar je weet niet hoe je dit het beste kan doen? Dit weblog geeft tips over model worden!

Ik ben zelf eventjes model geweest en heb daar veel van geleerd. Het was een heleboel wat ik allemaal moest leren en uitvinden, dus toen dacht ik "Laat ik een weblog schrijven met tips over model worden!".

De modellenwereld is een vreemde wereld. Er lopen allemaal oude mannen rond en meisjes die elkaars bloed wel kunnen drinken. Met een beetje pech wordt je zelfs lastig gevallen door een fotograaf (dat is mij een keer overkomen). Natuurlijk ga jij geen last krijgen van al deze mensen want jij leest mijn weblog! Haha.

Er komt veel bij kijken om een goed model te worden. Je moet goed kunnen, je moet slank zijn, je moet goed kunnen poseren en weet ik al niet meer. Ik ga straks al deze dingetjes opschrijven, zodat jij straks binnen no-time weet wat andere modellen ook weten. Hou je lekker veel tijd over om leuke dingen te doen want je wilt echt niet weten hoeveel je moet weten als model! Poe!

Natuurlijk weet ik niet alles, maar gelukkig is er voldoende informatie over model worden op het internet. Nu denk je waarschijnlijk "dan kan ik beter dat weblog lezen!" maar ik heb het uitgetest in de praktijk en ik link toch wel naar die websites. Kortom; volg mijn tips om model te worden!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer