Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

?

Kamp '08

18:58, 6/7/2008 .. 0 comments .. Link
Kamp 08 !

Op Zaterdag 28 juni vertrok ik met een vriendin van mij naar een kamp genaamd Watervrienden die op de camping de Wije Wereld stond.
We waren in de auto al hartstikke senuw8tig maar toen we daar waren was dat al weer weg.
Mijn eerste indruk van het kamp was ; Dit word helemaal niets.
Langzamerhand raakte ik in contact met andere mensen en het werd steeds gezelliger. Na 3 dagen lag ik lekker in de groep en iedereen mocht mij wel en ik mocht iedereen. Alleen de vriendin met wie ik was gekomen lag niet zo lekker in de groep. Ze zei nooit wat als ze er bij stond. En ze begon mij ook te negeren omdat ik met die andere mensen omging. Ik vond het egt klote want ik had het focking gezellig met die mensen maar ik wou niet de vriendschap verpesten tussen die vriendin en mij. Maar toen werd ik verliefd. Der was een jongen die mij veel aanraakte op plekke die hij precies goed uitzocht. Niet zoals seks maar hij raakte me aan op mijn rug en ik kreeg daar kriebels in mijn maag van. Of hij pakte me vast op zo'n manier van ; ik wil je zoenen maar ik doe het nog maar lekker niet om je in spanning te houden. Zo werd het steeds erger. Er waren 6 tenten waar 18 kinderen over verdeeld moesten worden. Ik sliep met die vriendin in een tent waarmee ik was gekomen. Die jongen sliep met een vriend in een tent. Op een gegeven moment was ik mijn vriendin echt zat. Ze zei helemaal niets meer tegen mij. Ik ben toen overgelopen naar die jongen en ben bij hem in slaap gevallen. De volgende ochtend toen we wakker werden gemaakt door de kamp leiding lagen we daar. Ik op zijn borst en hij met mij in zijn armen. We hadden alles nog aan kleren egt alles. Er was niets gebeurt geen enkele zoen maar we hebben de hele avond elkaar aangekeken. We hoefte niets te zeggen en wiste gewoon wat er was. Er was liefde.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Kamp '08

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer