Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

op avontuur in turkije

About Me


Home | Profile | Archives | Friends

Tijd om de koffers te pakken!! - 10:36, 28/6/2007

Vandaag druk, druk, druk. Vliegdata is veranderd op het laatste moment, ik vertrek 1 dag eerder morgen dus al! Vanavond gaat de stekker van mijn computer eruit, de eerstvolgende keer dat ik jullie schrijf zal dus vanuit Antalya zijn. De laatste weersberichten volgend kan ik jullie vertellen dat er in Turkije momenteel een hittegolf is uitgebroken met temperaturen van ver boven de 40 graden! Dat wordt vooral dus, slap hangen en lullig kijken ergens onder een grote boom of parasol!! Yes, heb er zin in! Groetjes aan iedereen en tot laterrrrrrr vanuit een zonnig Turkije.

 


1 Comments | Post Comment

HET AFTELLEN BEGINT. - 19:14, 14/6/2007

Nog 15 dagen en ik vertrek naar Antalya voor 6 maanden op sabbatical!! Ik zal naar verwachting 29 december 2007 weer op Hollandse bodem neerstrijken. In het kort wat eraan vooraf ging.

Verleden jaar augustus bezocht ik voor de eerste keer Turkije. Ik werd meteen verliefd op dat prachtige, mooie land. Heb vanaf die tijd bijna elke maand gemiddeld ruim 1 week Turkije bezocht en rondgetrokken van de Westkust naar de Zuidkust. Tot de mogelijkheid zich begin dit jaar voordeed om er voor 6 maanden naar toe te kunnen gaan. Heb een appartement gehuurd in Antalya van een lieve, duitse dame die ik ontmoette tijdens een van mijn verblijfen in Turkije. Vond even later een baan als reisleidster en iemand die in mijn woning verblijft voor de duur van 6 maanden. Mijn contract op het werk (ik werk als hulpverlener in een vrouwenopvang) in Nederland liep af rond deze tijd, dus er stond mij niets meer in de weg om de stap te wagen.

Alle voorbereidingen zijn nu zo goed als afgerond. Het contract 'huisbewaarderschap' bij de woningbouw is goedgekeurd en ondertekend, opschorting van WW geregeld, een vriendin gaat  hier in Nederland voor mij praktische zaken waarnemen indien nodig. Aankomende week zal ik mijn vaccinaties halen voor Turkije. DTP en Hepatitus A, deze zijn niet verplicht maar wel aan te raden. Eventueel ook Hepatitus B maar vergeet deze niet tijdig te halen min. ruim 1 maand voor vertrek. Deze bestaat nml. uit 3 fases, waarvan de tweede na 1 maand van de eerste gegeven dient te worden en de derde na 6 maanden. Volgende week ga ik beginnen met het opruimen van wat persoonlijke spulletjes en zet deze op zolder, voor als de tijdelijk, nieuwe bewoonster komt. Inmiddels is daar ook wat meer ruimte ontstaan want afgelopen weekend heb ik samen met mijn vriendin een marktkraam gehuurd en spullen van de zolder uitgezocht en verkocht. Opbrengst: bijna enkele reis Antalya. Inmiddels ook afscheid genomen van de meeste vrienden. Ik heb een hele verzameling talismannen meegekregen. Hoe bedoel je mijn koffer puilt al over! Ik mag toch maar echt 20 kg meenemen! Ik mis jullie nu al.


2 Comments | Post Comment

voorbereidingen afronden - 21:48, 13/5/2007

Vandaag mijn weblog aangemaakt.


4 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer