Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Internet Marketing Tips

6/3/2009 - Charelle Adwords +

charelle_logo

Wekelijks en maandelijkse rapporten met daarin adviezen over het optimaliseren van Uw Adwords account(s).

Professionele Adwords experts beheren Uw account(s).

U heeft zelf geen omkijken meer naar uw accounts, wel kunt U bij houden welke veranderingen er worden gemaakt en blijft U volledig op de hoogte van zowel de wijzigingen als de resultaten van Uw account.

Initiële Fee 499,- daarna maandelijks 99,-

NU MET GRATIS INTRODUCTIE AANBIEDING

Kies uit:

bullet  3 maanden gratis abonnement
bullet  Gratis webscan ter waarde van 100 euro
bullet  Een van de volgende kado's (geef uw keuze op bij het bestellen)
Marquant mp4 speler Hugo Boss eau de toilette Bijouteriedoos
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

4/3/2009 - Internet Marketing Tips

Affiliate marketing is voor sommige een welbekend begrip en zij verdienen hier duidenden euro’s dan wel dollars per dag mee. Andere hebben hier nog nooit van gehoord. Speciaal voor iedereen die hier een beetje tussenin zweeft in negen delen beknopt wat informatie, uitleg en belangrijke tips.

Deel 1 Markt onderzoekCharelle foto6

 

A. Wat voor affiliate aanbiedingen moet ik promoten?

 

Helaas bestaat er geen eenzijdige, duidelijke manier om telkens weer een goudmijn van niche te vinden. In werkelijkheid zal je onderzoek moeten doen, moeten proberen en evalueren. Maar waar te beginnen?

 

Er bestaan twee grote affiliate netwerken waar je als nieuweling gemakkelijk kunt starten. Deze zijn:

-                     Clickbank.com

-                     En Commission Junction

 

Clickbank.com (www.clickbank.com)

Clickbank.com is een internationale affiliate onderneming, gespecialiseerd in digitale producten, waar je zo aan de slag kan met je eigen affiliate campagne. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf inschrijven.

 

Eenmaal ingeschreven kan je alle affiliate aanbiedingen gaan promoten, maar welke kan je het best promoten? Welke zijn winstgevend?

Voor meer ga naar onze website.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

2/3/2009 - Charelle Uw Digitale Google Adwords expert

Google is zonder twijfel de populairste en meest geraadpleegde zoekmachine op het Internet. Dagelijks raadplegen alleen al in Nederland miljoenen mensen deze zoekmachine, op zoek naar informatie, maar ook naar bedrijven, producten of diensten.
In 2007 verkocht Google voor meer dan 16 miljoen dollar aan Adwords advertenties. Deze klanten weten veelal niet dat ze te veel betalen als ze hun Adwords campagnes niet optimaliseren. Degene die wel hun campagnes (wekelijks) optimaliseren weten dat hier veel tijd in gaat zitten. De digitale Adwords expert Charelle lost dit probleem op. Charelle is een kennissysteem dat op basis van historische gegevens adviseert om zoekwoorden goedkoper of duurder te maken zodat de klant veel meer bezoekers (kliks) krijgt voor minder geld. Tevens adviseert Charelle wekelijks om een aantal andere elementen (zoals advertenties) te veranderen, om goedkoper uit te zijn.

De kosten voor Google Adwords
De positie van de advertenties worden per zoekwoord en per opbod verkocht. U betaalt alleen als iemand daadwerkelijk op de advertentie klikt en doorgeschakeld wordt naar uw website.
De tarieven beginnen bij 0,01 euro per klik, maar kunnen oplopen tot enkele euro’s per klik als uw organisatie zich in een marktsegment bevindt dat veel gebruik maakt van deze wijze van adverteren.
Google Adwords bepaalt de kosten niet alleen op wat iemand bereid is te betalen (hoogste bod), maar houdt met veel meer factoren rekening, zoals hoe vaak op advertenties geklikt wordt, hoe de goed de kwaliteit is van de website (hoe relevant de site is voor het betreffende zoekwoord) en hoe goed de hele account is opgezet en onderhouden.

Het uitbesteden van Google Adwords
Het opzetten van een goede campagne is een activiteit waarin u veel tijd zult moeten steken en die doorlopend onderhoud behoeft.
Daarom besteden steeds meer bedrijven dit uit (vaak voor veel geld). Met behulp van Charelle is uitbesteden niet meer nodig.

Wat maakt Charelle anders?
Charelle is een nieuw ontwikkeld kennissysteem, dat is gecreëerd en ontworpen in Nederland door het Internet Marketing Bureau Stershop BV (tevens eigenaar van adwordsexperts ). Dit systeem is volledig geautomatiseerd en zorgt voor een grote besparing in tijd en kosten. In tegenstelling tot het handmatig aanpassen van campagnes wat op het moment gebeurt.

Wekelijks en maandelijks stuurt Charelle een rapportage met daarin duidelijke en overzichtelijke adviezen die u zelf kunt toepassen of ons kan laten toepassen. Hierin zitten bestanden met nieuwe prijzen die te uploaden zijn in Google Adwords. Charelle levert bovendien rapporten en grafieken die Google u niet laat zien.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

27/2/2009 - Nieuwe Google Adwords feature: afzonderlijk bieden op content.

1. De wijzigingen aan Google Adwords hebben betrekking op:
Afzonderlijke maximale biedingen in CPC voor het Inhoudsnetwerk
Op advertentiegroep-niveau is het dan mogelijk 2 verschillende max CPCs te gebruiken: één voor Google/Zoeknetwerk en één voor het Inhoudsnetwerk. De Minimum Bid (de minimum max CPC) voor het Inhoudsnetwerk is €0,01.

2. Verbeterde Targeting mogelijkheden
De mogelijkheid om campagnes te richten op Google, het Zoeknetwerk en/of het Inhoudsnetwerk: het wordt mogelijk een campagne alleen op het Inhoudsnetwerk, of alleen op het Zoeknetwerk te richten (dus zonder Google).

De nieuwe functionaliteit wordt deze week zichtbaar in de testaccounts en zal naar verwachting binnen enkele dagen in alle accounts te gebruiken zijn.

http://www.charelle.nl/wordpress/?p=3

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/2/2009 - Adwords 20% goedkoper

Steeds meer Midden- en Klein-bedrijven gaan online met een website waarop hun producten en/of diensten gepromoot worden. Er wordt echter na het aanmaken van de site niks meer gedaan om bezoekers/klanten te trekken; Deze situatie is te vergelijken met het aanschaffen van een mooie nieuwe auto (website) maar er dan geen benzine (Internet Marketing) in doen en hem in de garage laten staan. Op het moment schaffen veel Midden- en Klein-bedrijven een mooie en vaak ook dure website aan maar vergeten deze te optimaliseren met Internet Marketing.

Voor meer informatie lees de nieuwsbrief.

http://www.stershop-marketing.nl/nieuwsbrief/1/
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Een weblog waar je tips voor internet marketing kan vinden.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer