Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

belevingscommunicatie en meer

9/12/2005 - Swatch komt met een verdwijnwinkel

Swatch lanceert een underground-concept: de Instant Store.
De Instant Store, van 55 vierkante meter, opent binnenkort op Amsterdam Centraal Station. Deze winkel verschijnt uit het niets, en kan ieder moment weer weg zijn. Eerder opende Swatch al Instant Stores in Barcelona, Berlijn, Londen en Parijs.
Grafitti artists verzorgen de ‘look’ van de winkel. Het interieur is opgebouwd uit multifunctionele onderdelen die als Swatch-display, tafel of bank gebruikt kunnen worden. Om het nieuwe concept compleet te maken, heeft ook het traditionele Swatch-logo een makeover ondergaan. Naast de nieuwste modellen zal de Che Guevara Swatch, die alleen in Cuba verkrijgbaar is, tijdelijk exclusief in Instant Store te koop zijn.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/12/2005 - Red Bull Music Academy

Voor alweer het achtste jaar gaat de Red Bull Music Academy ongestoord verder met haar compleet unieke benadering van onderwijs in moderne muziek. Met een zelfontwikkeld en baanbrekend lesprogramma, is door de jaren heen een geheel eigen traditie ontstaan van food for the brain en beats for the feet, zoals Public Enemy ooit zei. Tijdens de Academy wordt namelijk informatie en inspiratie geput uit alle mogelijke bronnen die voor handen zijn: het uitwisselen van ideeën, invloeden en anekdotes, onderlinge verhitte muzikale discussies, de gezamenlijke kick van een avond ‘in da club’ of simpelweg door tijdens de lunch met de handen een beat te drummen op tafel.


Mocht je nog niet bekend zijn met het concept, de Red Bull Music Academy ziet er ongeveer zo uit: twee groepen van ieder dertig ambitieuze DJ’s, producers en muzikanten, met uiteenlopende muzikale en culturele achtergronden, komen samen in een unieke lokatie. De aanwezige sprekers en mentors zijn zowel levende legendes die een essentiële rol vervulden in de muziek van vroeger, als buitengewoon getalenteerde jonge producers van de muziek van nu. Hun werkterrein: de vele studios en speelruimtes die de Academy rijk is, uitgerust met DJ-sets, mengtafels, samplers, synths en de nieuwste software. Duur van het programma: twee periodes van twee weken. Kans om de experience of a lifetime te beleven? Als we de verhalen van eerdere deelnemers mogen geloven, is dat in ieder geval iets dat zeker is.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

trends, opmerkelijke gebeurtenissen, leuke ideeën, internet, media, marketing

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer