Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mooie tas kopen????

• 14/4/2013 - Ik kom er maar niet uit!!

Had ik de laatste keer gezegd: ik moet er eens even over nadenken wat ik uit de nieuwe tas laat??

Verder dan de pleisters en de paperclips kom ik niet. Mijn lippenstiften gaan allemaal mee. Mijn portemonnee, mobieltje, pennen. Conclusie: ik heb het opgegeven dit gaat niet passen. Mijn nieuwe tas moet dus GROOT zijn, dat is wel duidelijk. Dan wordt het dus toch een andere tas. Maar dat komt wel goed.

Ben ik even terug aan het lezen en zie ik dat ik alleen maar over mijn eigen tas aan het ouwehoeren ben!! Hallo, ik heb een tassenwebshop met heel veel leuke spullen. (zou je echt eens even naar moeten kijken)

Grappig, net een bestelling klaargezet voor een klant die het geld in een envelopje naar mij toe stuurt. Ze heeft de tas al binnen voordat ik de enveloppe met geld heb. Je weet gewoon na een aantal bestellingen, dat dit goed komt. Leuk he, dat dit nog bestaat. Niks Ideal, Paypal of vooraf overmaken, gewoon in een enveloppe.

Maar verder is het vanmiddag te mooi weer om veel bestellingen te verwachtten. Ja het is echt waar, rotweer meer bestellingen. Mooi weer.................

Ik ga er ook nog maar even van genieten.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 3/4/2013 - Nieuwe fluor tassen

Vandaag heb ik me maar eens even weer gebogen over de inkoop.  Ohja en ook over de BTW aangifte, minder leuk maar moet wel gebeuren.

Ik was op zoek naar kwaliteitstassen in een mooi fluoriserend kleurtje. En ja hoor bingo, vandaag heb ik gevonden wat ik zocht. Italiaans lederen tassen in fluor groen, blauw en blauw. Daarbij nog een aantal portemonnees gekocht in dezelfde kleurstelling. Prachtig....

Daarnaast nog een aantal colshawls en pareo's gescoord. Nou ik heb achter in de week weer wat te doen. Foto's maken en een duidelijke produktomschrijving. Heel belangrijk. Als je als klant denkt dan geef je veel meer informatie over je produkt. Ohja ik heb al een paar foto's geplaatst van de nieuwe fluortassen.

Ik heb al besloten dat ik zelf een groene houd. Als je mijn tas ziet die ik dagelijks gebruik dan is dit ook geen overbodige luxe. Bommetje vol met eh van alles. Portemonnee, telefoon, lipstick 3 x, geurtjes 2x, pennen, paperclips??, pleisters, tom tom. Even gespiekt in mijn overvolle tas en zie ook nog veiligheidsspelden (je weet maar nooit), papieren en c.d.'s met Spaanse conversatie. Als je onderweg bent kan je lekker oefenen.

Dilemma: wat laat ik thuis als ik een kleinere tas neem. Ik zal er eens even over nadenken.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

• 2/4/2013 - Mooie tas kopen!!

Aangezien ik hier nieuw ben, zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Ineke Koldenhof-Wesseling en ik woon samen met mijn man en zoon in Steenderen, dat is de Achterhoek (en ja hoor ook wij hebben riolering, glasvezel en telefoon )

Mijn hobby's zijn tassen, maar dat ligt wel erg voor de hand en de natuur. Met name the wildlife in Afrika, vind ik geweldig. Zelf ben ik een aantal jaren geleden naar Tanzania en Kenia geweest. 2 weken heb ik niet anders gedaan dan safari's maken. EEN GEWELDIGE ERVARING!! Ik zou zo weer terug willen.

5 jaar geleden heb ik het plan opgevat om een tassenwebshop te beginnen en 4 jaar geleden heb ik MOOIETASKOPEN opgestart. Deze naam is uit nood geboren. De leukste namen had ik in gedachten maar uiteraard allemaal bezet. Achteraf gezien is deze naam niet eens zo slecht. Veel mensen zoeken op tas, tas kopen, een mooie tas, een leuke tas. Zo komen ze toch al gauw bij mij terecht.

Dagelijks ben ik bezig met aanpassingen, wijzigen, het invoeren van nieuwe produkten en uiteraard bestellingen.

Ik ben supertrots op mijn tassenwebshop.

Binnenkort meer hierover ................

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Het wel en wee van het runnen van mijn tassenwebshop mooietaskopen.

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer