Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
 

music :: culiblog :: flickr :: archief :: rss

najaar reunietijd - Posted at 09:36 on 17/10/2006 by Moon
Inderdaad. Erg leuk, kreeg een paar dagen geleden ineens na jaren een mailtje binnen van Ilse, een meisje dat op Bernrode een heel goede en leuke vriendin is geweest; ze had me gevonden via Schoolbank punt nl. Zolang het mensen zijn van wie je jezelf ook nog wel eens afvraagt hoe het met ze zou gaan is dat natuurlijk heel aangenaam. Ze was niet op de reunie vorig jaar September van Bernrode, erg jammer. Was echt verrast, en was leuk om te lezen:
(..)En wat een verhaal, zo ken ik je weer hihi.
Wel grappig he, aan de ene kant heb je elkaar best goed gekend, aan de andere kant weet je bijna niets meer van elkaar. Als ik aan onze Bernrode tijd terugdenk, denk ik vooral aan al die keren dat wij de slappe lach hadden en zo'n schriftje of zo waar we (vooral tijdens aardrijkskunde van Langens volgens mij) hele gesprekken in schreven, omdat we niet mochten kletsen. En de pauzes in de jongenstoiletten natuurlijk, waar dan Van den Hoven rustig even langskwam, jakkes!
(..)

Terug :(en): Verder
Hosting door HQ ICT Systeembeheer