Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
$ title
Hoe vermoord je iemand

$ description
beste manier om iemand te vermoorden

$ menu
[home] [profile] [archives] [friends]

$ Beste manier om een succesvolle moord te plegen (19/2/2014)

er zijn natuurlijk veel manieren om iemand te vermoorden ik wil jullie vertellen wat de beste manieren zijn om iemand te vermoorden zonder gepakt te worden en zonder bwijf achter gelaten ik ga vandaag 3 manieren vertellen.

 

Manier een is iemand neerschieten.

vertel niemand dat je iemand gaat vermoorden en koop je wapen bij een groepje marrokanen maar vertel nooit voor wat. raak de pistool niet met vingers aan om zo vinger afdrukken te vermeiden.

laat het niet weeten aan iemand via je telefoon of aan je gedrag . zorg dat je een alibi hebt die iemand kan bevestigen , dat moet iemand zijn die je zeker kan vertrouwen.  je moet een moment vinden waarin degene alleen is misschien naar een feestje op trug weg naar huis en waar niemand je kan zien.. zorg dat je die dag dehele dag niet buite bent geweest , koop een demper of maak er zelf een en plaats die op je pistool om geen geluid te maken.. zorg dat je kleding koopt bij een buitelands winkeltje waar niemand iets van weet en waar geen bonnetjes van zijn , doe die aan op het moment van de moord want nadat je geschoten hebt komt er kruid op je kleding die van het schot ketst als je genoeg tijd hebt om die gene te verplaatsen naar in bos in een gehuurde bus of lopend moet je hem in zoveel mogelijk stukken snijden  de kleding eerst eraf halen en dan de overblijfselen de botten in een zakje doen met 6 zakjes er om heen  en die moet je minimaal 1 meter diep begraven dan zijn alle sporen gewist jou kleding moet ook in de bus .. je busje moet je direct schoon maken met speciale middelen waardoor bloedt verdwijnt.. dan zijnn alle sporen gewist je brengt het gestolen busje trug en er zijn geen sporen meer als je het goed hebt gedaan als er getuigen zijn is er kans dat je gepakt word. veel succes met de eerste manier van moorden 

 

Manier twee is iemand neer steken.

je moet een Steek mes kopen zoals een vlinder mes die nog nooit gebruikt is koop hem niet in de winkel en ook niet in dezelfde stad als waar je woont. je moet weten waneer het slagtoffer alleen is en waar jij ook kan komen op het moment dat hij alleen is, je moet de route van jou na het slachtoffer goed bekijken voor cameras en getuige als je er heen gaat, je koopt kleren in een andere stad bij een buitelandse winkel die je nog niet hebt aangedaan en daarna  laat je de kleren verbranden, je gaat iemand neersteken je moet goed weten waar maar het beste is keel open snijden en nog een keer in het hard steken, dan laat je het lijk liggen , wees zeker dat je een bivak muts of capuchon aan hebt voor en handschoene voor spooren zodra je hem hebt neergestoken moet je ongezien thuis zien te komen of in een bos om de kleren in de fik te gooien , zorg dat je daar ook kleren hebt klaar staan die je aan kan doen. na dat alles kun je veilig naar huis, rook een joint of gebruik een pilletje voor de enorme stres,  Wees wel heel zeker dat je een heele goeie waterdichte alibi hebt !!

De laatste manier is ook de makkelijkste maar daar moet je mensen voor kennen, een huurmoordenaar in huuren, niet aan mensen in de club of vrienden of neefjes vragen want daar wordt je door gepakt, huurmoord kost ongeveer 25.000 en de moordenaar mag alles in beslag nemen wat diegene heeft..  

 

 veel succes met de moorden kijk goed uit en als aller belangerijkst! vermoord niet zomaar denk goed naar.

[14 comments] [post comment] [link]
Hosting door HQ ICT Systeembeheer