Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Morgen Weer Een Dag! Home | Profile | Archives | Friends
Een weblog van een meisje, die ge´nspireerd is door de kunst van schrijven. Die door middel van een blog met haar gevoel voor humor het voor het eerst wil toepassen. Haar hersenen lijken wel schizofreen: ze kan soms zo optimistisch zijn, en soms ook zo pessimistisch. Ik vind het een verbazingwekkende gedachte dat iedereen dit heeft, of ooit had. Welkom in mijn leven van van vandaag mensen, hier ben je in het nu, het enige wat zeker is. En morgen? Dat is een andere dag. Ik ben 17 jaar, in strijd met mijn haar, wat als rood wordt gezien. Maar wat het natuurlijk niet is. Gitaarspelend en met mijn slechte dubbelzinnige grappen probeer ik er nog wat van te maken. En met jullie steun natuurlijk helemaal.

Wat kijk je zuur!9/4/2010
Hallo lieve lezers!

Waarschijnlijk praat ik tegen een soortement van muur, want mijn blogsite moet er wel heel saai uitzien!
Ach misschien lezen de computervirussen het wel, die houden soms net iets té veel van deze computer. Krijg je ervan, als je en klungelig bent en een alfakind. Geen computerkennis. Een grote uitdaging dus om deze blog te beginnen. Waar gaat mijn blog over? Ik heb lang nagedacht, maar ik vond mezelf als centraal punt best een goed idee! Daar ben ik toch wel het allermeest mee bezig: lekker mezelf zijn en de dingen doen die ik wil doen. En natuurlijk de dingen denken die ik nou eenmaal denk. Alles wat je hier neerzet, is uit eigen belang, dus waarom niet over jezelf?

Voordat ik te filosofisch ga zeuren, zoals mijn oma zeurt over slecht treinpersoneel, ga ik maar snel op een simpeler onderwerp over. Het is niet echt een dagboekfragment, ach ja  misschien ook wel, dat zien we zo wel, nu geen zin in! Ik probeer jullie te vermaken en tegelijkertijd mijn schrijfvaardigheid goed te oefenen, altijd handig voor morgen en voor nu ook trouwens.

Om je een idee te geven:
Vandaag is een lekkere zomerse dag, het zonnetje schijnt en zorgt er voor dat ik nu verbrande wangetjes heb en dat op 9 april! In een iets wat te enthousiaste bui ging ik samen met een vriendin, een luie klasgenote van 1,50 , bijnaam bounty (ja ze is een allochtoon, maar vreselijk vernederlanst, vandaar dat ik haar altijd bounty noem(wit van binnen, voor degene die kokos verachten) ijsjes eten. Zij noemt mij vaak chunky van kitkat white chunky, en ja inderdaad dat is bruin van binnen, vanwege mijn liefde voor reggae en ska. Na van de overheerlijke ijsjes te hebben genoten, gingen we de strijd aan. De strijd aan met citroensap. CITROENSAP?!  Uh ja, citroensap ja. Ik wil van mijn rode haar af en boumty doet een poging tot donkerbruin haar. Dus na de hoogvliet op de kop te hebben gezet, hadden we eindelijk, geconcentreerde, citroensap. Harstikke melig en vol goede moed ging er een flesje p.p het haar in, wat een stank! En niet alleen het haar, lieve mensen, ging eraan. Ook kwam het sap in bounty's oog. Ik heb werkelijk waar nog nooit iemand ZO zuur zien kijken. En nu? Bounty heeft geen last meer van haar oog en mijn haar is meer oranje dan blond. Beetje jammer als je al redhad, gingersheep, stoplicht en gewoon ginger wordt genoemd. Maar hee: GINGERS DO HAVE SOULS!  Niet zo zuurpruimen dus.

En nu, nu ga ik douchen, mijn haar voelt als stro aan.

Dag lieve lezers! (En virussen)
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer