Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Sabine's Weblog

Welkom.

Ten eerste wil ik jullie welkom heten op mijn weblog :).
Deze weblog heb ik voor mezelf gemaakt en voor vrienden en andere mensen die een dergelijke relatie aka sociaal contact met mij hebben.

Waarschuwing
Voordat jullie mijn weblogje gaan lezen wil ik jullie waarschuwen. Mijn weblog kan vaak onprettig overkomen, dat komt omdat ik vaak een dagverslag bij hou over wat er die dag is geberd en hoe ik me voelde. Daarbij komt kijken dat ik een automutilant ben.. (Komt van het woord automutilatie dat zelfbeschadiging/ zelfverwonding betekend). Kan zijn dat mijn dagverslagen te aangrijpend zijn of te hektisch. Dan raad ik je af om het niet te lezen of niet verder te lezen!

De mensen die hier opkomen zijn dan ook vaak alleen de mensen die van mijn 'probleem' afweten.
Maar toch, wees gewaarschuwd.

20:46 - 26/1/2007 - comments {1} - post comment

26th of Januari

Vandaag is mijn toets voor rekenen wel goed gegaan. De toetsen van afgelopen woensdag ook wel een beetje.. Engels ging wel goed.. Maar pedagogische begeleiding en maatschappij wat minder..

Verder ben ik vanmiddag bij de leerlingbegeleiding geweest op school en heb mijn mesjes weggegooid die ik onder de batterij van mijn mobiel had zitten, h Jeanette? .
Heb mijn leerlingbegeleidster net ook een mailtje gestuurd met het adres van mijn weblog, dus vandaar..

Verder ga ik me vanmiddag vervelen, denk ik.. Ga zo maar een gedicht schrijven ofzo..
Heb meer zin in morgen, dan ga ik naar Enschede met een goede vriend van mij . Gaan we 's middags shoppen en 's avonds naar de bios en misschien nog uit in Hengelo .

Dat was het wel even, als er nog iets gebeurd vandaag..  Schrijf ik het hier vandaag of morgen nog wel op .

 

 

15:39 - 26/1/2007 - comments {0} - post comment

Dagboekje (vorige dagen)


16-12-2006

Voor vandaag is dit mijn verhaal:

Vannochtend werd ik een beetje wanhopig wakker en zat over vanalles na te denken, nouja, het was niet echt positief want voelde me enorm kut. Gelukkig kwam 's middags me vriendje (Mark). Dat maakte me alweer een stuk vrolijker!
Toen ie weg was heb ik wat gegeten ben naar boven gegaan en heb gedoucht.. Toen ik onder de douche stond heb ik het woord/ de letters H-A-T-E in mijn been gezet, waarom ik dat heb gedaan weet ik eigenlijk niet eens zo goed, misschien wel omdat ik 2 weken niet meer geAMt had en het toch miste? Het voelt soms zo fijn om even alles te vergeten, maar ik weet dat het niet goed/juist is..

Ik moest donderdag naar de leerlingbegeleidig op school, die vrouw zei dat het der soms niks verbaasde als ik weer de mist in was gegaan.. Omdat ze een vermoeden heeft dat ik het gewoon soms zo fijn vind, daar heb ik haar dan ook gelijk ingegeven, maar het voelt zo fijn en ook meteen weer zo fout!!

Wat moet ik toch met mezelf?!?! sad Hoe kan ik mezelf ervan weerhouden het niet te doen?
Ik heb al een paar afleidings 'dingen':
- Lezen
- Hardlopen
- Fitness
- Schrijven
- Muziek luisteren

Alhoewel dit soms helemaal niet helpt en de andere keer wel weer :S.
Iemand een ander ideetje?

Zondag 17 december 2006,
Vandaag is tot nu toe wel goed gegaan, voel me wel een beetje kut, maar dat heb ik volgens mij toch wel elke dag... Moet morgen weer naar stage en daar ook nog eens gaan voorlezen, joepie ja jeej *sarcastisch*.. Ben benieuwd hoe het vanavond gaat..
Kusssj!

18-12-2006
Vandaag was de dag wel okay, moest alleen alwel om 7 uur weer opstaan om optijd bij stage te zijn *gaap* en ik was nog z moe... Mja, n maal op stage aangekomen ging het wel weer, de kindjes waren vannochtend wel een beetje irritant en vervelend ( ik doe opleiding onderwijsassistent) 's middags ging het gelukkig wat beter en moest ook nog voorlezen, wat naar mijn mening wel goed was gegaan.. Verder heb ik vanavond geld opgehaald langs de deuren (heb folderwijk).. Wat best wel bedelend overkomt naar mijn mening, maar hopelijk heb ik volgend jaar een baantje bij de AH smile. Hoef ik ook niet meer door de kou!
Verder ga ik zo denk ik weer een gedichtje schrijven *lol* en achter MSN en zet nu even muziek op smile.

Voel me vandaag nog wel steeds zo fucking eenzaam en in de steek gelaten, weet niet waardoor het komt, het is in iedergeval geen fijn gevoel, ik ga me der zo klein door voelen en verdrietig..

Mja, dat was mijn zegje denk ik wel voor vandaag wink.
Liefss XxX

19-12-2006
Al heb ik nu barstende hoofdpijn, vandaag gaat het wel goed met me, gisteren avond issie even iets minder gegaan en ben ik met mezelf de mist weer ingegaan.. sad
Word der soms zo ongelofelijk GEKKK van! Mja, soms voelt het ook gewoon zo fijn.
Morgen lekker vrij, en een oude bekende terug zien die ik al geen weken meer gesproken heb! smile Daar kijk ik nu wel even naar uit.
Al hoewel ik de laatste tijd wel steeds minder naar de dingen uit kijk, verheugde me 'vroeger' veel meer op de dingen, das de laatste tijd niet echt meer het geval. De laatste tijd ben ik erg somber, vind ik zelf dan, en dat valt vrienden (in mijn omgeving (die van mijn probleem afweten) ook op...
Mja, ik ga maar weer es, vanavond beetje betijds naar bed, hopelijk dan geen hoofdpijn meer..
Love you all! Knuff!


21-12-2006

Heb gisteren gala gehad, en was gezellig, ik lag om 1 uur in bed.. Heb niet echt veel geslapen maar okay, ben om 10 uur uit bed gegaan en heb tot half 1 in mijn pyama gezeten... 's Middags tegen half 2 ben ik naar mijn oude school geweest, dat was wel even weer gezellig en leuk...

Mja, voel me nu wel even ontzettend rot.. Weet niet waardoor het komt, maar heb der de hele week opzich al last van en mijn drang komt weer eens naar boven, ik zit eigenlijk al achter de computer voor de afleiding..

Verder baalde ik er gisteren van dat ik C (= oude bekende) niet heb gezien, ze was gestresst en uitgeput.. En had een briefje achter gelaten dat ze iets eerder weg was gegaan.. Dus daar baalde ik nogal van, nu zie ik haar pas volgend jaar weer sad.. Dat duurt nog wel even.. Helaas!

Ben benieuwd of het vanavond gaat lukken mezelf in te houden, ik blijf vechten! Ben vandaag 15 dagen gestopt..

22-12-2006
Wat moet ik toch met mezelf, ik voel me zo ongelofelijk somber en eenzaam, heb onmeunig zin om te huilen..

Had vanmiddag met mijn vriend afgesproken... Zijn pa is er optegen dat wij iets met elkaar hebben.. Alleen omdat ik katholiek ben en omdat hij hervormd is, ik kwam binnen, had me netjes voor gesteld, toen is zijn pa naar buiten gegaan(vogels schoonmaken) en is de rest van de middag ook niet meer binnen geweest :S Vind het echt nergens op slaan, maar daar trek ik me verder niets vanaan, daardoor voel ik me niet klote..

Ik weet niet waardoor ik me zo klote voel, ik weet alleen wel dat mijn drang naar AM de loop der dagen wel groter word, het houd me er alleen van omdat ik zo f*cking bang ben voor de reactie van mijn vader, omdat ie de vorige keer zei dat ie de volgende keer flink boos zou worden..En hij had me vandaag pas voor het eerst gezien!

En het verhaal van het meisje uit Vlaanderen spookt ook telkens door mijn hoofd, was vandaag nog op het station...
Ik zat gewoon helemaal trillend in de trein!

*Kapt even voor vandaag...*

23-12-2006
Heb vandaag veel zin om de de strijd te laten verliezen, maar heb ik nog niet gedaan.
Ik heb vandaag wel op mijn kamer zitten huilen, zo opeens, ik moest kadootjes voor kerst inpakken het wou niet echt lukken, dus raakte ik helemaal van mezelf en opeens begon ik te huilen.. Had in geen tijden meer gehuilt..
Maar begrijp alleen niet waarom ik daar om ben gaan huilen..

24-12-2006
smile Ik heb de strijd niet opgegeven, althans niet helemaal, vond het gisteren meer gelijk spel, haha. Ik heb me gisteren maar even in mijn vinger geprikt, heeft wel een beetje geholpen, al doen mijn vingertoppen nu wel zeer..

Zojuist ging het ook lekker aan tafel, mijn pa begon ineens tegen me te schreeuwen toen ik iets te veel zout over de patat deed :S.. Net of ik het met opzet deed, vond het echt totaal nergens op slaan.. Dus ik zei tegen hem: 'Ja, tuurlijk, begin maar weer te schreeuwen.' Toen kreeg ik het antwoord: "Ja, bij jou houd ik me niet meer rustig want je snijd toch wel!"

IK WIL HIER WEG!!! sad mad

25-12-2006
Vandaag is alles redelijk goed gegaan, heb alleen vandaag wel meer gegeten dan dat ik alledaags doe, kom,t denk ik gewoon doordat het kerst is.. mja..
Heb vanmiddag paar cadeautjes gekregen, hihi.
Nieuwe oorbellen, 2 (knuffelende) beeldjes, een map, chocola, zweetbandje en nog een aantal dingetjes..
Was wel gezellig vanmiddag, alleen jammer dat je met kerst minder lang achter de computer mag zitten. tongue
LIEFSS!

26-12-2006
Vandaag was een rustig dagje, vannochtend ontbeten en gesport.. 's middags weer eten *zucht* en daarna langs opa en oma. Ik ging iets eerder weg en ging toen langs MeCyn, maar ze bleek nog bij haar mams te zijn dus kwam ze tegen half 5 bij mij aan de deur, even lekker gezellig iets gedronken en gekletst:). Uurtje later ging ze weg anders was ze te laat voor eten..wink Maar was wel eluk middagje!
Net nog gegeten *diepe zucht* en wat huiswerk gemaakt, loop een beetje achter, geloof ik..

En vanvond? Geen idee wat ik ga doen, eerst even lekker hier blijven, muziek opzetten en @ MSN:). Later wel een keertje naar beneden film kijken ofzo;).

Liefs mij.

Vanochtend uitgeslapen, had gisteren LOTR afgekeken;)...
's Middagss folderwijk gedaan, en thuis iets huishouden..

Maar wat ik nou niet snap is dat ik zojuist de mist in ben gegaan met mezelf.

Zou het misschien gewoon door de drang zijn gekomen? *slik*
Ging net 20 dagen goed!!!! sad

 

27-12-2006
< Is tegen 7 uur weer de mist in gegaan, damn wat een dag.. -_-

 

Vandaag was wel normaal, goed.. Vannochtend om half 10 opgestaan, toen knipperde mijn lampje van mijn telefoon (hij stond op stil), khad 4 gemiste oproepen van MeCyn (sorry).. Ik even smsen wat der was, toen belde ze terug en zei dat ze niet naar de meeting kon.. (Wel jammer!)
Achteraf gebleken was het niet erg, kreeg een smsje van knuffeldraakje dat ze morgen kwam.. Stond ik om kwart voor 11 op het station in Enschede, wachtend op smile-poet... Minuten verstreken.. Het was 11.25.. Toen was ik het wachten zat en ben terug gegaan naar Hengelo.. Ben toen even de stad ingeweest kijken voor oordopjes voor MP3, aangezien die van mij kapot zijn.. Zonder succes...
Later maar even naar de Claire's geweest armwarmers gekocht smile.
Thuis aangekomen, wat gegeten.. trap gestofzogen.. En 's middags even naar de bank geld gestort en even langs de juwelier (zag mijn oma zitten:P die was een horloge aan het uitzoeken voor der verjaardag, die is a.s. zaterdag jarig:)).. Heb ik zelf even bij de juwelier een ring gekocht *grijns*.
Vanaaf niet veel gedaan, alleen ene lijst met gevoelens van Nederlands naar Engels vertaald met behulp van een woordenboek(wat je al niet kunt doen als je je verveelt!).
Dat was het zo wel..

29-12-2006

Vandaag was een super dag! Haha, ben vandaag met Cyn naar Enschede geweest (waar de meet was). Knuffeldraakje kon helaas niet komen..  Zijn we samen even allerlei winkeltjes doorlopen en hebben wat gegeten bij de La Place:). Daarna nog even naar kniekousen gekeken, hihi *bloos*. En tegen half/ 2 uur terug gegaan met de trein naar Hengelo. Toen moest Cyn nog even oliebollen halen, toch? tongue En daarna gezellig film gekeken met Johnny Depp:). Was een leuke film, Finding Neverland.
Was helemaal een gezellig dagje! smile Moeten we vaker doen!

*trigger*
Na het eten op mijn kamer gezeten, gedichten schrijven en natuurlijk weer eens de mist in gaan *zucht*... Alhoewel het niet een groot mesje is, ik had eerst een hobbymes met reserver messen, die heb ik aan mijn moeder gegeven.. Mja, heb van school toen een keer een heel klein mesje gebruikt, 1/4 van een hobbymes in de breedte, niet zo'n groot mesje dus.. Mja..
Staat nu een groot kruis (X) op mijn rechter onderarm *zucht*..
*einde trigger*

Ben ook van plan om gewoon erover te zwijgen tegen mijn ouders, heb het idee dat praten toch helemaal geen zin heeft.. Ze kunnen wel rustig reageren, maar ze kunnen ook gewoon boos worden en me op mijn donder geven, dus wat maakt het allemaal nog uit?! Heb het de laatste tijd helemaal gehad thuis, al doen ze normaal.. Wil hier gewoon z graag weg. *krijgt het gevoel dat ik moet huilen nu*...
Ik zou zo graag bij vrienden of 'dierbaren' in willen  trekken, niet mijn familie..
Mja, ik ben 16 dus gaat niet zo makkelijk.. HELAAS!..
Sorry, dit moest er echt even uit *zucht*.
Liefs mij..

30/12/06
*Sorry, voor mijn taalgebruik*
Vandaag was wel een beetje normaal dagje, moest vannochtend bloemen ophalen bij de bloemist omdat mijn oma vandaag jarig is.. Had mijn moeder gisteren gezegd dat ik de stad dus in moest, kom ik daar vannochtend *zucht* blijkt het de verkeerde bloemist te zijn.. Ik had naar de bloemist buiten de stad gemoeten dus kon ik weer door de regen terug naar huis.. Was verdomme fucking pissed! Dus ik boos en chagerijnig op weg naar de juiste bloemist, toen was ik onderhand al weer wat afgekoeld, het was ook gestopt met regenen..

Verder heb ik vanmiddag niet veel gedaan, beetje hier op het forum en konijnenhok schoongemaakt.. Verder lui voor de TV gehangen *zucht.. en gedoucht..
(trigger)
Onder het douchen weer eens lekker zitten AMen waardoor er nu een omgekeerd pentagram op mijn bovenarm staat, al is ie een beetje verkeerd gegaan.. Lang leve de pentagrammen! *zucht*
(eind trigger)
Daarna TV kijken en eten... Straks heb ik verjaardag van mijn oma...
Zal wat worden, we blijven meestal wel een tijdje, ben de laatste tijd erg moe, ben benieuwd hoelang ik het volhoud..

Ik heb de laatste paar dagen geen zin meer om me te verzetten tegen de drang... En ik verbied het mezelf nu ook gewoon om het er met mijn ouders over te hebben, krijg toch alleen maar om mijn donder.. Of gezeur aan mijn kop..

Heb het hier ook gewoon helemaal gehad (ookal heb ik geen ruzie met ze of iets in die richting, alles loopt heel normaal).

 

31-12-2006
Vandaag is gelukkig tot nu toe alles goed gegaan, zal vandaag denk ik ook wel niks gebeuren.. Vannochtend uitgeslapen, kom ik beneden.. Zegt mijn pa ''Je moet de WC even schoonmaken' *zucht* dat op zondag maar goed.. Maar gedaan dan.. Daarna achter de PC gekropen, 's middags folders ingevouwen en weer geforumt smile.
Als je het over verveling hebt tongue.

 

 
 

01-01-2007
Gisteren avond was echt  VERSCHRIKKELIJK! Bah, gezellig doen met familie beneden en mijn pa die van die stomme kut opmerkingen maakt, voelde me gewoon in de grond worden geboort.. Toen kwam mijn lieve leuke aardige broertje ook nog een terug om 9 uur.. Toen had ik het helmaal gehad.. Was al chagie, ging mijn pa ook nog tegen me schreeuwen.. Ging mijn broertje om half 11 naast mij zitten op de bank, ging ie ineens lang uit liggen..

 

Vandaag is alles goed gegaan, mja, het is ook de eerste dag 'Samen Stoppen' dus ja..
Al loop komen er soms gedachtes boven, die wil je echt niet weten.. Al loop ik daar al langer mee rond, maar goed. Doesn't matter, who cares?
Heb vanmiddag ongeveer de hele middag huiswerk gemaakt, moest wat zooi inhalen om na de vakantieb niet in de stress te raken! Echt te erg vol woorden hoeveel ik soms wel niet moet doen..
Maarja, ik ben niet zo spraakzaam volgens mij..
Liefs.

 

*aanvulling op 31/12/06*
Gisteren avond was echt  VERSCHRIKKELIJK! Bah, gezellig doen met familie beneden en mijn pa die van die stomme kut opmerkingen maakt, voelde me gewoon in de grond worden geboort.. Toen kwam mijn lieve leuke aardige broertje ook nog een terug om 9 uur.. Toen had ik het helmaal gehad.. Was al chagie, ging mijn pa ook nog tegen me schreeuwen.. Ging mijn broertje om half 11 naast mij zitten op de bank, ging ie ineens lang uit liggen..  Zei ik dat ie moest gaan zitten, ging ie zitten en even later lag ie weer.. *zucht* toen had ik het gehad en ben naar boven gegaan.. Ben even in mijn bed gaan liggen tot rust komen. Ik was echt zo FUCKING PISSED!
(Sorry moest er even zo uit). Daarna kwam mijn ma nog eens boven tegen half 12, dat ik niet zo flauw moest doen (WTF, dus ligt het weer aan mij?!). Ben gewoon in mijn bed blijven liggen en tegen 23.50 naar beneden gegaan.
En dan kom je beneden en dan is m'n pa weer zo van: 'Oh, heey, was je der weer!' Extra zeikerig (had eigenlijk zin om zo weer naar boven heen te gaan maar goed).. Toen was het 0.00 *joepie(droog)*.. Mijn opa en oma waren er en mijn oma.. Al dat kleffe gedoe, bah! Mja, moest dan maar weer *zucht*.. Daarna even een paar mensen gesmst (waarvan de helft niet doorkwam), even naar buiten gekeken (Wauw! Vuurwerk! Echt nog nooit gezien! *sarcastisch*).. Toen maar even TV gekeken, terwijl de rest naar buiten was of naar buiten zat te kijken en ben tegen half 1 naar bed gegaan, was het zat en was moe..

02-01-2007

Vandaag was..... vaag..
Ik was een keertje om half 11 wakker en maar meteen uit bed.. Wat gegeten.. 8-) Kwam mijn ma thuis van werk.. Daarna omkleden e.d, fietstas gepakt en folders weggebracht voor een deel..

Was tegen half 1 thuis, heb ik maar iets gegeten -_-..  Tegen twee uur achter de computer gegaan..

Toen belde mijn psych nog tussen door, voor een nieuwe afspraak, de afspraak van 22 december was niet doorgegaan omdat ze ziek was.. Nu moet ik a.s. vrijdag met mijn ouders.. Toen vroeg ze nog aan de telefoon hoe het met mij ging. Ik antwoorden; "Redelijk".. Zij weer vragen; Heb je de dingen gedaan die ik je heb opgegeven? Ik weer: 'Ja, heb ik gedaan.. Toen zei ze:"Okay, is goed, zie ik je vrijdag, als je ouders niet kunnen bel dan even, doei."
Achteraf gezien vond ik mezelf best wel een domkop, voelde me enorm rot.. Want het gaat/ging helemaal niet zo goed.. Ik heb vorig jaar na de kerst nog ge-amt.. Maar op de n of andere manier durfde ik het ook gewoon niet te zeggen.. Mede omdat ik wist dat mijn ouders mee moesten en ik bang was dat zei het aan mijn ouders zou vertellen..

Drie uur kwam mijn ma weer thuis..  Zat ze te zeuren dat ik mijn kamer moest gaan schoonmaken.. En mijn folderwijk afmoest gaan maken omdat er vanavond (nu dus) veel kans was op hagel e.d.
(Merk er anders nog niks van maar goed..) Tegen half 4 maar mijn broertje achter de PC gelaten en snel mijn folderwijk gaan doen, weg van al dat gezeur!

Thuis gekomen alle zooi van de folders opgeruimd, naar mijn kamer gegaan en ben maar gaan tekenen..(Zal straks wat tekeningen scannen en in mijn Topic plaaten bij Gedichten e.d.) Voelde me enorm (...), mede dankzij de stomme reactie van mij op het telefoontje..

Daarna werd ik aan tafel geroepen voor het eten *zucht*.. Macaronie.. Ik heb de helft van mijn eten laten staan en ben toen maar aan 'toetje' begonnen.. Daarna de afwas gedaan met mijn broertje en naar boven gegaan..

Boven weer mijn tekenblok gepakt en even een hele pagina letterlijk ondergekrast, luchtte wel een beetje op.. Daarna tandengepoetst *boeiend roll* en toen zat ik achter de PC...

Hier dus.. Nu..
Maar voel me nog wel ontzettend, KUT!
En mijn gedachtes zijn ook niet altijd even helder, maar goed..
Ben benieuwd hoe het vanavond zou gaan *engeltje*.
Heb de laatste tijd gewoon geen zin meer om te vechten voor mezelf, al maakt het me bang wat de reactie zal zijn van mijn ouders, als ik de mist in zal gaan/ ben gegaan..
Dat was het wel zo ongeveer voor vandaag.

 

03-01-2007
Vandaag was somber leuk..
Heb vandaag beetje uitgeslapen, gedoucht daarna wat gegeten en toen mijn kamer maar gedaan.. Daarna achter de PC gekropen, lunchen en naar Nathalie (vriendin van me) gegaan.. Zijn we even de stad in geweest, maar niks gekocht tongue.. Daarna naar haar huis gegaan, we wisten niks te doen dus zijn we maar naar zolder gegaan sjoelen! Haha! tongue.. Daarna waren we uit gesjoelt en zijn we maar een film gaan kijken (Raise Your Voice, met Hilary Duff).. Daarna ben ik naar huis gegaan, eten, alleen.. Had aardappelen met bietjes *yuck* heb de helft van de bietjes laten staan.. Daarna naar boven, naar mijn kamer gegaan en heb daar even een gedichtje geschreven. Zou hem hier ook nog even droppen..

[03/01/07]

Graaf,
Diep naar binnen,
Kijk in mijn hart,
Iets wacht daar vol smart,
Wacht om bevrijd te worden,

Diep in mijn hart
ligt iets begraven,
Al weet ik niet wat,
Waar komen mijn gevoelens vandaan?
Kijk naar mijn hart,
Graaf
dieper en dieper,
Je kunt het niet vinden,
Want in mijn hart
daar is niets...

*Einde*

Daarna zat ik dus achter de computer en heb mijn psych maar even een mailtje gestuurd over het telefoontje, want het zat me nog steeds niet lekker, heb een vriend van me gevraagd wat hij der van vond, en dit is het geworden:

Beste M,

Ik wil je laten weten dat ik me erg rot voelde na het telefoontje.. Je vroeg hoe het met mij ging en ik zei met mijn stomme kop; 'Redelijk'.. Eigenlijk gaat het helemaal niet zo redelijk, vind ik zelf.. Ik baalde ervan dat ik dat tegen je gezged had, dacht na de tijd echt toen ik ophing: "He, wat ben je toch een stomkop(ik dus)"..
Ik heb het 20 dagen wel vol gehouden, tot na de kerst woensdag mis ging, ik had geen zin meer om tegen de drang te vechten, had het even helemaal gehad, dus was het woensdag mis gegaan. En donderdag en vrijdag ook nog.. Mijn ouders weten het niet..

En wat ik daar nou echt precies ook mee moet? Ik weet het niet.. De vorige keer toen ik de mist weer in was gegaan had mijn moeder het tegen mijn pa gezegd, die was toen beneden een beetje te keer gegaan tegen mijn moeder.. Hij heeft toen onder het eten geen woord tegen mij gezegd en na het eten begon ie erover toen mijn broertje naar boven was. Toen vroeg ie wel waarom ik het weer had gedaan, maar hij bleef wel rustig.. Maar hij zei der wel bij: 'De volgende keer als het weer gebeurd reageer ik niet meer rustig en word ik een keer echt boos.'  Dus.. Ben eigenlijk ook niet meer van plan om het erover te hebben.. Mja, daar denk jij denk ik anders over...

Verder worden mijn gevoelens van somberheid ook steeds groter en slaap ik straks minder en als ik slaap dan zie ik mezelf in mijn slaap (letterlijk) voor een bus of iets dergelijks springen.. *zucht*..

Ik wil het hier vrijdag wel met je over hebben, maar niet in het bijzijn van mijn ouders, echt niet.. Dan zwijg ik..
Ik baal der daarom nu ook een beetje van dat ik een verkorte behandeling heb..
Ik hoop dat je me een beetje begrijpt..
Mail alseblieft terug.. I.p.v. bellen..

Groetjes mij.

PS: Zo had ik je maandag een MMS willen sturen, maar dat berichtje zou te 'eng' over zijn gekomen.. Aangezien je de andere ook eng vond.. Dus dat heb ik maar niet gedaan, heb ik je maar even bespaard.
------------------------------------------------
Heb net maar snel op 'Verzenden' geklikt voordat ik van gedachten zou veranderen.. Dus, nu maar even afwachten op een antwoord..
Ik moet nu ook offline.. Helaas! Alweer.. :S
Maarja, dat was het voor vandaag ook wel..
Liefs mij.

 

04-01-2007
*zucht*
Belt mijn psych me vannochtend op.. Dat ze het tochwel verstandiger vond dat ze even belde en niet mailde.. Nu kwam het der op neer.. Dat ik mijn probleem op haar afschoof.. Omdat ik met haar had afgesproken meer met mijn ouders te gaan praten als ik me rot voelde e.d... Verder heeft ze de 'planning' voor morgen veranderd..
Ik moet naar de arts, die wil mij zien(?!?).. Ik zat trillend aan de telefoon..

Nu krijg ik morgen eerst een gesprek met de arts, alleen, maar mijn psych is de wel bij.. En daarna krijg ik een gesprek met de arts + mijn ouders en ik en mijn psych der bij..   roll (Zal wat worden!!!)
Wish me luck, alvast!


Vandaag ging wel redelijk lekker, keek er dus wel vanop dat mijn psych had gebelt, maarja.. Verder heb ik nog steeds niks vertelt tegen mijn ouders dat ik geAMt heb na der kerst.. Voel ik me aan de ene kant een beetje schuldig over, de andere kant ook weer niet.. Mja, ik zie nog wel.. En anders zien ze het wel als ik in t-shirt loop tongue.. I don't care, no more.

 

[05/01/07]
Ik heb vanmiddag weer therapie gehad, hierbij kwam het onderwerp: ''Vriendje' ook aan bod..
Nu heb ik voor mezelf vanmiddag een hele moeilijke beslissing gemaakt..
Ik maak het uit met mijn vriend, het kan zo niet langer.. Zijn pa die hem telkens tegen houd en tussen mij en hem stookt.. Ik ga der aan onderdoor, ik boor mezelf er alleen maar mee in de grond..
Het is beter zo, al heb ik nu voor een lange tijd terug echt tranen in mijn ogen staan..
Ik hou nog wel van hem, maar ik zie niet hoe het verder zou moeten..

[06/01/07]
Ik heb vannacht uren liggen huilen in bed, ik was blij dat ik kon huilen, maar het maakte me ook zo klein.. Ik voelde me enorm klote en rot.. Ben gisteren avond dan ook de mist in gegaan bij mezelf.. sad Maar niet zo erg als normaal, nu een 'lichte' kras..
Verder weet ik niet wat ik met mezelf aan moet.. Ik heb het uitgemaakt via de mail.. Anders zou ik de woorden niet uit mijn mond krijgen.. Bij de eerste regel gisteren sprongen de tranen al in mijn ogen..
Ik heb wel erin gezet dat ik het niet alleen zou wou doen maar dat ik hem ook nog een keertje wou zien. *slik*..
Ik heb net weer op mijn mail gekeken maar hij stuurt niks terug, hij smst niet eens! Zal het hem wel eens wat doen?! Ik heb zo mijn vermoedens van niet, en dat geeft me een HAAT gevoel..

Naja dat was het wel even.. *diepe zucht*..

07-01-2007
Verder ben ik gisterenavond uitgeweest met een goeie vriend van mij, voelde ik me meteen wat beter smile.
ag om 3 uur in bed, vannochtend er weer om 9 uur uit, fitnes! ..
Tegen 12 uur daar klaar, was er met een vriendin pas om kwart over 10 wink..
Bij de fitness wat gegeten.. Kom ik thuis, moet ik daar ook nog eens eten:S Sloeg echt nergens op, ik had al tegen mijn ma gezegd dat ik @ fitness zou eten :S.. Zegt ze: 'Ik kook niet voor niks hoor..'  Yeah right! :S.
Mja.. Tegen kwart voor 2 weggegaan van huis, moest oppassen bij mijn oude mentor tongue smile. Da was wel leuk!

Verder voel ik me goed niet zo goed, mengeling meer maarja, vaag gelul weer..
Dat was het wel even..

 

07-01-2007
Achjah, moeders soms ook.. Mag in de zomervakantie (ja, is nog ver weg, maar toch tongue) Alleen thuis blijven! *joepie!! vrijheid!* Maar meot wel elke avond bij mijn oma langs, eten.. (Damn, die is echt bang dat ik anders niks eet, mijn moeder dan h;))


10-01-2007

Ben blij dat ik vandaag weer naar school heen mocht smile.
Even alles los, even geen stress.. Zit in een nieuw schoolgebouw, nog niet eens alles is daar klaar maar goed, het is er wel mooi en luxe tongue..
Verder heb ik wel zin in morgen en overmorgen, dan heb ik ook gewoon school.. Vrijdag moet ik naar de leerlingbegeleiding.. Klinkt stom, maar daar heb ik ook wel zin in..

Tot nu toe is alles vandaag goed gegaan.. Was alleen laatst de mist ingegaan dus.. En ik had vandaag gym, maar had gewoon een polo aan, niemand zei of vroeg iets, terwijl je alles best duidelijk kon zien op mijn onderarmen.. Maar goed, verbaaste me wel! smile

Mja ik kap weer even met mijn verhaaltje, moet nu even een hoop huiswerk maken *blegh*..


12-01-07
Heb vandaag niet zo'n beste dag gehad, vind ik zelf..
Ik had om 9 uur een afspraak met mijn leerlingbegeleidster.. Was weer es eerste twee uur vrij, niemand die belde!! :S Maarja, moest toch al op school zijn dus..
Verder zaten een groepje mensen over mij te praten in de pauze omdat ik woensdag met blote armen liep, tijdens gym.. :S Wist niet zo goed wat ik er mee aan moest dus heb ik mijn leerlingbegeleidster 's middags maar weer gebelt.. Voelde me gewoon enorm kut! Heb een gesprek gehad met mijn mentor..
Verder had ik woensdag nog een brief geschreven in het Engels aan mijn Engels docente op school, ik wou haar van mijn 'probleem' af laten weten, doordat ze bij mij heel vertrouwd over komt, gaf gewoon een fijn gevoel, maar denk nu achteraf dat ik dat beter niet had kunnen doen omdat ik der heb laten schrikken sad *zucht*..
Verder heb ik vandaag C. eventjes gezien, kan haast neit meer met der afspreken, zij heeft een ander lesrooster en die van mij veranderd om de 6 8 weken ook.. De ene keer lukt het net en de andere keer totaal niet, soms best irritant, maar heb der vandaag gelukkig gezien.. smile
Verder voel ik me nog steeds ontzettend rot en somber.. En ben bang om vanavond de mist in te gaan, wat ik niet zal proberen te doen..

Maar ik ga nu, zo naar bed, want moet morgen een beetje betijds opstaan voor de Meet in Utrecht;).
Welterusten allemaal!


14-01-2007
Hee smile.
De meet was gisteren echt gezellig! Samen met MeCyn en Silence, even wat gedronken e.d. en nog wat geshopt.. smile Was een leuk dagje!
Verder heb ik 's avonds nog een film bij Cyn gekeken.


18-01-07
Okay, ik zou hem vandaag bij vullen, maar ben beetje druk, dus doe ik het nu snel even..

Maandag heb ik stage gehad was wel leuk en mijn ma was jarig dus zat er 's avonds allemaal visite beneden.. Vond het niet echt interessant maar ben der wel bij gaan zitten.. Lag tegen half 12 in bed..
Ben maandag ook de mist in gegaan.. :S

Dinsdag ook weer stage gehad.. Moest ik voorlezen, heb ik eindelijke een 'goed' als beoordeling voor het voorlezen gekregen, dat betekend dat ik a.s. maandag mijn beroepsproef mag doen, soort van examentje..

Woensdag mocht ik weer naar school, zat er nog steeds erg over te twijfelen om het aan de klas bekend te maken over mijn AM.. Maar heb ik niet gedaan, gaat ze helemaal niks aan bedacht ik mezelf want het is mijn priv leven..
Nu ben ik woensdagavond ook weer de mist in gegaan mad :S Don't ask me why?

Verder is vandaag wel alles goed gegaan, door de storm waren we al om 1 uur vrij anders had ik tot 5 uur naar school gemoeten, alhoewel ik nu Engels wel heb gemist, en dat vind ik juist een leuk vak.. Maarja, niks aan te doen. Morgen ook weer gewoon naar school..

Ben vannochtend nog even bij mijn leerlingbegeleidster langs geweest, zo maar even, had geen afspraak maar voelde me gewoon down en enorm kut.. (Sorry, voor mijn taalgebruik).. Ze zei dat ik mocht langskomen wanneer ik wou, alleen morgen is ze der niet want dan heeft ze een begrafenis.. En ik wou net morgen langs komen,.. Mja, niks aan te doen.. Moet morgen ook naar therapie (Mediant), al heb ik er de zenuwen voor, omdat ik weer de mist in ben gegaan en het niet tegen mijn ouders heb gezegd, terwijl mijn pa er woensdag avond naar vroeg, maar was bang om het te vertellen, omdat hij zo heftig kan reageren.. Ben gewoon bang voor mijn pa neutral Das niet echt goed.. Maarja..


19-01-07
Vandaag ging school gelukkig gewoon door, we hebben een klas van 24 lui, al waren we de eerste twee uur maar met zijn zessen. Dus had de docente van drama ons naar de kantine gestuurd, toen ging ik samen met twee klas genoten naar de kelder even roken tongue Ging onze docente van drama mee, die ging gewoon bij ons staan, was dik lijps. Haha tongue Sorry kon het even niet laten het te zeggen.

Verder ben ik vanmiddag naar therapie geweest, had om 2 uur een afspraak maar ben der altijd wel iets eerder.. Toen kwam ze om stipt 2 uur naar mij toe om me op te halen tongue..
Toen zei ze dat der vandaag iemand bij in het gesprek zat, dus ik had eerst zoiets als 'What the ...?!'
Toen vroeg ze of ik het erg vond, maar dat vond ik niet zo erg.. Was n of andere collega in opleiding die ging over autisme.. nu heb ik niks met autisme maar die collega die wou ook 'andere' ervaring opdoen.. Dus vooruit dan maar weer..

Ik vond vandaag wel dat mijn psycholoog 'anders' deed dan normaal.. Ze zat maar wat te praten en er vielen echt TE vaak stiltes.. En ik kreeg weer het gevoel dat ze me een schuldgevoel zat aan te praten omdat deze week niet zo heel lekker is verlopen.. :S Ze zei: "Volgens mij AM jij elke keer in de week dat je weer naar mij toe moet, volgens mij kunnen we er beter mee stoppen" (Ik had eigenlijk willen zeggen: 'Ja, als je me dood wil hebben.. ' Maar dat heb ik niet gezegd..)
Had mijn psycholoog ook nog een groepsgesprek (waar ik niks vanaf wist) dus hadden we ook nog niet fatsoenlijk de tijd een een 'normaal' gesprek te kunnen voeren.. Ik had der ook nog van alles willen vragen.. Maar dat heb ik niet gedaan omdat haar collega der bij zat..

Nu moet ik a.s. donderdag weer, dan wil ze kijken hoe het met mij gaat..

Nu even een ander stukje..
Ik heb de laatste tijd het gevoel dat het steeds slechter met mij gaat, eten gaat wat slechter.. Ik eet minder.. En deze week heb ik last van 'trillingen'.. Voorbeeldje: "Gisteren ben ik dus even langs geweest bij mijn leerlinggbegeleidster.. Ik stond voor der en wou der iets vertellen maar het kwam niet uit mijn mond en ik stond gewoon helemaal trillend voor der.. " Het lijkt of het steeds vaker voor komt.. Voor twee weken terug stond ik ook al trillend bij een paar klasgenoten, ik stond wel buiten, maar ik weet zeker dat het niet van de kou was.. *Trilt nu ook* Nu begon ik vandaag ook weer te trillen tussen het 2e en het 3e uur op school.. Ik vind het raar.. En mijn ademhaling word dan ook anders.. Heb vandaag maar even een soort van kom van mijn handen gemaakt en die voor mijn mond gehouden.. Om te zorgen dat ik geen last zou krijgen van hyperventilatie of iets dergelijks, gelukkig ook geen last van gehad..

Heb dit nog tegen mijn psycholoog gezegd.. Die zei dat ik het in de gaten moest houden.. En dat het kon komen door spanningen.. Maarja, daar schiet ik niet veel mee op..
Volgende week donderdag dus weer naar Mediant, ben beniwued wat ze dan wil gaan doen..

Liefs mij!

 

21-01-2007
Gisteren heb ik een AM vrije dag gehad. *klein lichtpuntje* Vandaag tot nu toe ook nog.. Nog nergens last van gehad, alleen vervelende gevoelens van verdriet leegte en duizeligheid.. Maar verder ook niet..
Heb vanochtend met een vriendin gefitnesst, folders ingevouwen.. Tegen de middag eten en wat huiswerk gemaakt en beneden bij de visit gezeten, der waren twee mensen nog voor mijn ma zijn verjaardag.. Tsjah..
Heb net even een traktatie gemaakt, ben morgen voor het laatst in groep 2 op mijn stage school, dinsdag ga ik naar groep 1, dus vond ik het wel even leuk om iets te geven..

Dat was het wel zo'n beetje dacht ik.. roll

 

22-01-2007
Serieus, wat een ongelofelijke !@#$%@#$! dag!

Ik had stage, dat ging nog wel.. Al hoewel, ik moest vandaag mijn beroepsproef (soort van examentje) Voorlezen doen.. :S Vraagt mijn praktijkbegeleider tussen de middag of ik het verhaal aan haar wil voorlezen.. Doe ik dat, was ze er heel positief over.. 's Middags leest ik het voor an de klas.. Kreeg ik naar het verhaal een 'aai over mij bol' van mijn begeleider (met een blij gezicht).. Na de middag bespreken we het.. Weet ze niet wat ze me als beoordeling moet geven.. Een onvoldoende vond ze het zo wie zo al niet zei ze.. En het kon alleen maar voldoende of Onvoldoende zijn..
Heeft ze me geen beoordeling gegeven! Omdat ze zat te twijfelen, terwijl ze nog zei dat het geen onvoldoende wasl.. :S Dus ik dik balen dat ik geen beoordeling kreeg.. Vond wel dat ze een beetje moeilijk deed..
Nu moet ik hem volgende week maandag weer doen.. :S Damn, dacht ik er vanaf te zijn, het blijft maar door gaan..
@#$@%$#@%@# zooi.. sad
Gaat echt niet goed vandaag.. sad
Maaar ik moet gaan, heb even mijn hartje gelucht voor een deeltje..24-01-07
Hai!
Vandaag was de stage beter, was in groep 1, kon meteen verschil merken, mocht eerder naar huis!
Verder voel ik me nog wel !@##@$!# Heb deze week namelijk toetsweek, ben vorige week al begonnen.. :S Maar kan me gewoon niet concentreren, vergeet alles zo weer. Alsof ik niks van de leerstof opneem.. :S
Maak me zorgen over die toetsen.. Heb morgen ook 3 toetsen, voor elke toets twee hoofdstukken leren.. neutral
Drives me insane...

Verder heb ik gisteren trouwens wel een AM vrije dag gehad, ben benieuwd of het vandaag ook lukt.

20:46 - 24/1/2007 - comments {0} - post comment

5 December.

Vandaag had ik weer stage en Sinterklaas kwam op school, ik moest met de kinderen van groep 2 een zoek spelletje doen, en dat leidde naar de cadeautjes, toen iedereen zijn cadeautje had waren ze allemaal blij, ik had zelfs ook nog 3 cadeautjes van de Sint gekregen! Een kaars, kerskaartjes en een chocolade letter'. 's Middags toen de kinderen vrij waren hebben we met alle leerkrachten in de koffiekamer gezeten, daar kregen we ook nog een cadeautje van Sinterklaas, een bioscoopbon van 7,50.
Daarna heb ik samen met mijn stagejuf de klas een beetje opgeruimd en alvast wat kerstspullen van de zolder afgehaald.
Tegen kwart voor 2 was ik vrij en ben ik naar huis gegaan. Toen heb ik huiswerk gemaakt, want moest nog vanalles verbeteren voor stagebegeleiding op school. Daarna heb ik gedoucht en ben naar beneden gegaan want oma was der . Tegen kwart over 8 weer naar boven gegaan achter de PC om er eventjes vrij achter te zitten.
Straks nog even TV kijken en tegen 10 uur naar bed!

20:32 - 5/12/2006 - comments {0} - post comment

Mijn dagje..

Mijn dag was vandaag wel leuk, had vandaag stage.. Vind het de laatste niet zo leuk om naar stage toe te gaan dus had ik dat met haar besproken. (Ik loop stage op een basisschhol, ik doe opleiding voor onderwijsassistent). Verder heb ik vandaag reclamefolders weggebracht en wat huiswerk voor gym gemaakt.. Wat je al niet een boeiende dag kunt noemen!  Dus ja dat was mijn dag voor vandaag zo ongeveer.. Nu achter de PC weg en even achter de TV hangen...

20:51 - 4/12/2006 - comments {0} - post comment

4th of December


Some Feelin'


I wonder why I cry,
Cry so much
in my head,
I won't come out,
Somehow,
it's just there,
Not that I really care,
All that pain inside of me,
Can't be taken in control,
Sometimes just leave me alone.

20:42 - 4/12/2006 - comments {0} - post comment

...

Mensen hoefen deze weblog niet pers te lezen, dit is eigenlijk gewoon voor mezelf dat ik bepaalde dingen kan bij houden. Maar vind het wel leuk om te doen.
Ben de laatste tijd heel erg bezig met nadenken, dat kan van alles zijn. Maar het word soms zo druk, dan word het te veel. Soms kun je het vergelijken met een bom die aan het aftikken is en een tijdje later explodeerd, daarmee bedoel ik niet dat ik boos word of agressief word.. Mja..
Emoties uiten is niet altijd even makkelijk, iets waar ik moeite mee heb, ik verwerk de dingen waarschijnlijk anders dan jij (die dit leest) en dat kan voor mij en mijn vrienden en andere mensen die ik ervoor in vertrouwen heb niet altijd even leuk zijn.. Dat is het ook meestal niet.
Gevoelens die opgekropt zitten, het is soms zo verschrikkelijk. die druk word soms zo hoog, te hoog.. Ik kan dan ook niet altijd goed beschrijven hoe ik me voel als ik me rot voel en dat is in dit geval zwaar (....).
Maar voor vandaag maak ik der even een eind aan! Morgen komt er wel weer een berichtje!!

20:52 - 3/12/2006 - comments {0} - post comment

Little poem.

 

I never felt like this before,
Not all this at once,
It makes me feel I cross the line,
Step for step
at one at all,
EMOTIONAL,
DEPRESSED,
FRUSTRATED,

SAD and GRIEF,
Tendency to do it,
I can't always hold back,
I am not in peace with myself at all.

20:37 - 3/12/2006 - comments {2} - post comment

Zaterdag 2 december.


Het is vandaag 2 december 's ochtends heerlijk uitslapen en de dagelijkse dingen doen, die ik standaard op zaterdag doe. 's Ochtends lekker lang uitslapen.. 's Middags een konijnenhok schoonmaken (boeiend!). Vandaag was het toch wel anders, ben naar Almelo geweest, daar heb ik met mijn vriendje afgesproken om even de stad in te gaan winkelen, maarja, ik was weer wat later doordat ik de trein had gemist, tuurlijk! Dat heb ik dan wel weer..

In Almelo aangekomen was hij er al en zijn we meteen de stad in gegaan... Tegen half 5 zijn we beide met de trein naar Hengelo gegaan, bleef hij bij mij eten en zijn we 's avonds uitgegaan. Al een beetje vroeg weer thuis, 12.15. Want hij moest naar huis worden gebracht... Maar de avond was heel erg gezellig! Moeten we vaker doen!

20:29 - 3/12/2006 - comments {0} - post comment

Description
Weblog waar zo'n elke week een klein verhaaltje of gedicht op word gezet :). Gewoon voor de leukigheid!

Home
User Profile
Archives
Friends
MyPoemsite.
MijnGedichten.

Recent Entries
- Welkom.
- 26th of Januari
- Dagboekje (vorige dagen)
- 5 December.
- Mijn dagje..

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer