Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

motor belevenissen

Monday, November 21, 2005 - morgen mijn tweede motorrijles

Hoi,

 

Ik heb morgen mijn tweede motorrijles. In de tussen tijd heb ik eider dag de fouten en de dingen die beter gingen onder de loep genomen. Op woensdag 16 Novermber wil ik rond een uur of 13:00 weer op de motor om de ding die ik bedacht had in pratijk uit te voeren en kijken of ik het goed heb bedracht of ik messchien nog iets anders moet verbeteren. Ik ben in deze peroden ook tot de conclusie dat ik moet afvallen. Ik ben daarvoor als een sportschool aan het zoeken of een goed loopband met een loopvlak van minimaal 40 centimeter. Om op die manier kilos te verlieven. Na de tweede motorrijles bepalen de instuctrise en ik of motorrijden echt iets voor me is en of de school goed voor me is.

Ik hoop dat het door kan gaan. Want ik heb al een motor gekocht. Omdat de eerste les zo positief was verlopen. Ik heb ook plannen gemaakt hoe ik mijn rijlessen wil hebben. Namelijk ma om 8:00 uur tot 9:30 uur Maandag bespreken wat ik door dinsdag moet leren en wat er dinsdag woord behandelt, di om 10:00 uur tot 11:30 uur lessen. Dinsdag huiswerk voor donderdag opvragen en vragen wat er op donderdag woord behandelt do 8:00 uur tot 9:30 uur en vr om 10:00 uur tot 11:30 motorles. Afhankelijk van hoe de eerste vier lessen zijn gegaan bepalen of we een maand moeten rusten of we nog een week van 4 lessen achter aan doen. In die rustmaand wel contact houden over de afgelopen lessen. Vragen stellen over wat ik nog moet leren en wat ik moet herhalen omdat dat wat minder of onzerder ging.

 

Morgen of Woensdag hoort u als lezer of motorrijden bij deze school doorkan gaan of ik een andere rijschool moet kiezen.

Permanent Link

Tuesday, November 15, 2005 - eerste rijles motor op dinsdag 15 November

Hoi,

 

Zo als de titel al vermoede heb ik dinsdag 15 Novermber mijn eerste rijles gehad.

De rijles zou om 10:00 uur beginnen. Ik was een kwartier te vroeg en het regende gestaag die dag. Ik was met de auto gekomen en had de auto een parkeergerage gezet ongeveer 20 mintuten lopen van de rijschool. De rijschool zit midden in de stad en daar kan je met de auto moeilijk komen. Dus ik dacht; de auto zet ik netjes in de parkeergerage. Het kost wel wat maar dan staat de auto relatief vijlig en kan ik de auto na de les ophalen. En de motorinstructrise zij dat ik wel achterop de motor kon. Echter doordat ik ongeveer 100 kg ben en de motor een lichte motor met spaakwielen is kon dat niet door gaan. Dus ik moets de auto uit de parkeergerage halen en naar de rijschool rijden om met de auto met de instructrise op de lesmotor naar het oeventerein te rijden. Eerst vergaat ik de kaart om de auto uit de parkeergerage te halen en toen het geld om de parkeerkosten te betalen. Afien ik kon pas om 11:00 uur met de les beginnen.

Normaal duurt de les van deze rijschool 90 minuten maar omdat ik nog niet gewendt was om op de motor te zitten hebben we een les van 60 mintuten gedaan. De kosten was voor deze les ongeveer 48 euro. Ik denk omdat het zo lang deurde voordat we met de eigelijke les konden beginnen. Anders was de les van 60 mintuten iets goedkoper geweest. De motorkleding was gewoon bij de rijschool aanwezig en kosten niets exstra's alleen de helmmust kosten wel 7 euro extra omdat de rij-instrustrucrise het vies vindt om met je gewone haren in de helm te zitten terwijl de helm door meer personen woord gebruikt.

De eerste les bestond uit de uitleg van de motor. Dus hoe je de motor kunt starten en waar de remmen zitten, waar het gas zit, waar de kopeling zit, waar me je moet schakellen hoe je dat kunt zien op voor op het dashboard van de motor kunt zien. En wat je nogmeer op het dashboard van de motor kunt aflezen. Daarna hebben we linksom rondjes gereden. Eens naarneurlijk een stukje rechtuit dan de rondjes. Bij de eerste keer gas geven gaf ik iets te veel gas en schoot ik naar voren maar dat had ik al snel onder controle. Toen vond de instructrise dat ik zoveer was om een rondtje te rijden naar links. Dat ging me wat moeilijker af om te beginnen keek ik niet naar waar ik naartoe moest. moets in de richting van de lantarenpaal. Natuurlijk moet ik als ik naar richting van de lantarenpaal wil naar de lantarenpaal kijken en niet naar het trotwaar of naar een prullenbak wat ik wel deet. Doordat ik naar het trotwaar reed en dat zo eng vondt gaf ik gas bij waardoor het trotwaar of de prullenbak snel dichterbij de motor kwam waardoor ik als reactie, mijn bijde benen deet ik op de grond tewijl de motor noch naar voren reden met ongeveer 5 a 10 km per uur. Ik gaf daarna gelijk helemaal geen gas meer waardoor de motor af sloeg. Na een ongeveer 20 gondtjes linksom was mijn lichaam moe en moesten we stoppen ik willen nog wel doorgaan alleen doordat mijn lichaam moe was maakte ik veel fouten. Wat er verder fout ging was. Ik liet de kopeling te snel los. Ik liet de kopeling op het punt dat de motor ging rijden los terwijl ik geen gas gaf. Ook als angst dat de motor vooruit schoot. Maar ondangs dat er wel mis ging vondt ik de eerste motor les leuk. De instructrise en ik hebben gelacht om wat er de eerste keer fout ging. Na de les heb ik toen ik thuis was nog de informatie die de instructrise me gegeven heeft doorgelezen de in gedachten naar gespeelt. Ik heb ook theorieboekjes erop na geslagen en daar wat informatie die met mijn fout te maken heeft uitgehaalt. Nu hoop ik dat het de volgende les beter gaat.

Permanent Link

Monday, November 7, 2005 - oorenitatie CBR rijswijk/rotterdam kaar

Hoi allemaal.

 

Het duurde even waat langer dan gedacht voor dat ik mijn eerste proefles kon volgen. Rijschool die ik in gedacht had was niet wat ik zocht de instucteurs waren me eits te direct. Nu gaa ik toch maar naar een andere rijschool die wat dichter in de buurt zit maar ook een goede rijschool en de rijschool voldoet ook aan mijn eisen alleen de rijschool heeft niet voor de eerste examen 100 % maar voor het tweede keer examen doen 100%. En de rijschool kan me ook helpen met mijn faalangst en examenvrees. 

Permanent Link

Tuesday, October 18, 2005 - oorenitatie CBR rijswijk/rotterdam

Hoi hier ben ik weer.

 

Ik de afgelopen 24 uur even op de website van het CBR rijswijk gekeken daar de slagingspercentage van de rijscholen. Ik heb mezelf als eis gesteelt dat de rijschool 95 - 100 procent haden voor hun eerste examen en makkelijk berijkbaar waren (ongeveer 31 minuten aan reis tijd) van waar ik woon. Ik had een paar in de omgeving rotterdam van gevonden alleen die hadden geen website voor meer infomatie. In delft is er geen die de eerste examen slagen. Dus ben ik op den haag uitgekomen. Ik ben vergeten te schrijven dat mijn voorkeur uitgaat naar een rijschool waar je in 1 a 3 maanden je rijopleiding met een rijbewijs kan afsluiten. Ik heb ook al een les aangevraagt bij de desbetrevende rijschool. Aangezien de rijschool nog niet weet dat ik een weblog bij hou over mijn ervaringen vermeld ik de rijschool nog niet bij naam. Ik hoop echter dat deze rijschool het leuk vindt als ik de naam wel noem in mijn verslagen van de lessen en de examen's.

Permanent Link

Monday, October 17, 2005 - nieuwe weblog motorfreaky even voorstellen

Hoi allemaal ik zal me even voorstellen.

Ik ben amber een vrouw van 25 jaar oud.

Ik ben al vanaf ongeveer 08-2005 bezicht met het iedee om te gaan motorrijden. Ik moet echter nog wel mijn motorrijbewijs halen maar ik heb wel het rijbewijs B. Omdat ik een handicap heb waarbij motorrijden meestal is af teraden houw ik vanaf vandaag een weblog bij waarin ik mijn belevenissen in op schrijf over het motorrijden en hoe ik het motorrijden ervaren ga.

Over mijn handicap speek ik alleen als die tijdsens het rijden op de motor tenspraken komt.

Omdat ik nog geen rijlessen volgen en alleen nog met de oorentitatie bezicht ben is het nu even stil rond om mij en motorrijden. Ik hou u op de hoogte van de mijn oorentitatie bevindingen.

 

U hoort snel van me.

 

 

Permanent Link

About Me

Belevenissen op de motor vanaf de eerste zoek tocht naar de beste rijopleiding voor het motorrijbewijs, het volgen van de rijopleiding, de eerste keer alleen zonder instucteur op de motor tot het zelfstandig rijden van afstanden 300km per dag.

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer