Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Bangkok --> Nederland

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Bootreis

Zo de 2 motoren uit nederland en 1 uit belgie zijn aangeleverd bij de transporteur en zal deze dinsdag/woensdag gaan uitvaren. 31 daagjes later zullen ze arriveren in Bangkok. We zijn druk bezig met de visa aanvragen, maar het zit niet zo erg mee, duurt allemaal langer dan dat gezegd word en het word allemaal heel erg krap met of we het wel allemaal gaan halen, maar we gaan ervanuit van wel!! 

Het duurt nog ongeveer 5 weken en alles komt nu wel aardig dichtbij. We hebben er zin in!!


Posted on 1/2/2015 at 17:12

De voorbereidingen

Nou we zijn al wat langer bezig met visa, inentingen, routes, spullen enz enz, maar na veel e-mailtjes, dingen controleren, navragen en ga zo maar door is het dan eindelijk zo ver gekomen om nu echt dingen te gaan opsturen. De bedoeling was eerst om eerst 2 weekjes door Australië door te cruisen, maar vanwege een te lange boottrip van het eiland naar vaste land en het vliegtuig liep niet normaal hoog in de papieren, hebben we besloten Aussie maar te skippen, wat iedereeen overegens heel jammer vind. Dus onze start is nu vanaf 'Bangkok'!!

Nou hebben we beetje bij beetje nieuwe motorkleding, speciale (campeer) kleding gekocht wat niet kreukt en snel droog is, de motor zelf, gereedschap en campeerspullen. Nu is het dan eindelijk zo ver gekomen om alles op te gaan sturen!! Oftewel motor uit mekaar hup in de krat hier en daar een lasnaadje en een extra schroefje alle extra's tie-reppen je kent het wel.

Motor in krat

Volgende bericht wat meer over hoe de rit zal verlopen!!


Posted on 7/1/2015 at 23:22
Hosting door HQ ICT Systeembeheer