Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Uniek(e) verblijven op de campagne

Moulin des Jarasses

{ 11:39, 17/11/2009 } { 0 comments } { Link }

 Vanaf heden zijn al onze belevenissen te volgen op:

 http://moulindesjarasses.web-log.nlEven voorstellen

{ 11:36, 17/11/2009 } { 0 comments } { Link }
Wij zijn Andries en Judith, na een vriendschap van minstens 10 jaar sloeg zo'n 3 jaar geleden letterlijk de vonk over, sinds die bijzondere avond hebben wij een hele fijne relatie en gaan als hecht stel door het leven! Al héél snel werd duidelijk dat wij samen een eigen-bedrijf zouden gaan beginnen.

We zagen beiden een toekomst voor ons waarin we zouden kunnen genieten van elkaars gezelschap, natuur en vrijheid. Een plaats waar onze creativiteit, persoonlijkheid en kwaliteiten het beste tot zijn recht zouden komen!

Door mijn eigen reiservaringen droomde ik ervan een hostel te beginnen, met als grootste drijfveer: de relaxedheid van mensen die op reis zijn. Dat gevoel en die belevenis spraken mij enorm aan. De ontmoetingen met "onze" vakantiegangers, iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal! Maar tegelijk hebben ze allemaal 1 doel voor ogen en dat is om te genieten, hetzij van de rust, de natuur, de omgeving. Gezellig met partner, vrienden of familie. 

Andries droomde er ook van zijn creativiteit in de buitenlucht tot bloei te laten komen. Hij dacht in de hoek van een zorgboerderij. Een boerderij waar gehandicapten of minder validen een weekje konden logeren; contact hebben met dieren, het leren omgaan met dieren, het verzorgen ervan. Allerlei belevenissen die voor mens en dier een speciale betekenis kunnen hebben. En, tuinarchitect: het ontwerpen van tuinen, het tuinieren zelf en het zien groeien van planten en bloemen tot een waar paradijs! Ook is Andries erg handig, zo heeft hij bijvoorbeeld een reddingsboot eigenhandig omgetoverd tot een prachtige houten sloep. Als een ware gastheer heeft hij vele vrienden en kennissen over de Amsterdamse grachten rond gevaren.

Na enkele avonden met een goed glas wijn ontstonden de ideeën om een uniek gastenverblijf te creëren waar mensen genieten kunnen van onvergetelijke overnachtingen in een bijzondere omgeving. We willen onze gasten een unieke belevenis mee geven. Zo kan je bij ons overnachten in een Tipi, Yurt, boomhut of door ons zelf ontworpen tenten. Dit laatste is weliswaar toekomstmuziek maar denk hierbij aan het slapen in een tent in de vorm van een lelie, pompoen of zonnebloem. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen tentje, caravan of camper op ons terrein een plekje te geven; zo ontstaat er een mix van diversiteit. Iedere verblijfplaats zal ingericht worden op een manier die in harmonie is met de omgeving en dat de privacy gegarandeerd blijft! Een plaats die rust biedt en uitstraalt. Waar je je kan laten verwennen met gewoon lekker “niets” doen. Moulin des Jarasses staat voor: rust, relaxed, genieten, ontdekken, vrijheid, respect, gastvrijheid en gezellig! Een plaats waar je kan genieten van meest prachtige bloemen, struiken, planten en bomen. En elkaar, natuurlijk!

Een locatie waar niet alleen vakantiegangers welkom zijn maar ook de lokale bevolking en toevallig passerende wandelaars, fietsers of automobilisten. Iedereen kan bij ons gezellig aanschuiven op ons  zonnig terras.

De keuze om in de provincie Limousin te beginnen was snel gemaakt, het staat immers voor het “Groene Hart” van Frankrijk. Het idee om in het departement de Creuse ons gastenverblijf te openen was simpelweg omdat deze regio het meeste en het beste van de  vier seizoenen met zich meebrengt.  Een koude winter, een aangenaam voorjaar, een heerlijke zomer en een prachtig najaar.  Zo kunnen wij en onze gasten genieten van een breed  assortiment aan activiteiten.  Onze bloemen en plantentuinen groeien  prachtig mee met de seizoenen en uiteraard in ieder seizoen voor een ieder wat wils…..About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links


Categories


Recent Entries

Moulin des Jarasses
Even voorstellen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer