Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
the life of msbigbones

Description
«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

5 december

het is vandaag 5 december. sinterklaas. een leuke dag voor kleine kinderen met veel snoep en cadeautjes. Een leuke dag voor de wat oudere kinderen met Surprises en ook veel snoep. nou hebben men verloofde en ik gezegt dat we soor sinterklaas niets bijzonders willen doen. maar de dag die ik nu heb ( en het is pas 12 uur smiddags.) had ik ook niet verwacht.

mijn vriend kreeg vorige week al te horen dat ze op zijn werk nog te weinig werk hebben en dat er niet genoeg werk was voor hem om te blijven daar. nu had hij mazel en dezelfde dag weer een nieuwe baan maar wel voor minder uren en dus minder loon. nu vandaag krijg ik een berichtje dat mijn broertje zijn werk ook kwijt is, en dat zijn auto kapot is. dus ik heb een vraagje aan sinterklaas.

Lieve sinterklaas,
zou jij ervoor kunnen zorgen dat mijn verloofde een nieuwe goed betaalde baan heeft. Dat mijn broertje ook een goed betaalde baan krijgt, dat zijn auto gemaakt is en dat ik een nieuwe fiets krijg, 
groetjes Naomi
P.S ik ben heel lief geweest:P
 


Posted: 11:52, 5/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

de eerste dag van de rest van mijn leven

zo voor dat ik begin laat ik even een kleine samenvatting geven van mijn leven. Ik ben geboren op 31-08-1989. Ik heb niet echt een vrij normale jeugd gehad. Mijn moeder is ernstig ziek en mijn vader moest heel veel werken. vanaf men 10e heb ik het huishouden gedaan omdat mijn moeder dat niet meer kon. Maar omdat mijn moeder dat niet wilde voor mij hadden we vaak ruzie. ik ben uiteindelijk op men 19e het huis uit gegaan omdat het gewoon beter was voor iedereen. nu heb ik al 2,5 jaar een relatie en we wonen samen. tevens ben ik ook verloofd en we houden heel veel van elkaar. sind 4 weken woont mijn broertje bij ons in huis omdat mijn ouders hem niet meer in huis wilde. we hebben het best gezellig met zen 3e maar ik mis de privecy die we hadden wel. Tevens zit ik sinds september weer op school. Ik ben op men 18e verjaardag gestopt met school omdat ik wilde werken. nu doe ik een BBL opleiding. Ik werk 4 dagen en ga 1 dag in de week naar school. het is wel leuk om weer op school te zitten het is alleen wel even wennen. opzich heb ik een goed leven op dit moment. maar elke dag gebeuren er zoveel dingen dat ik maar besloten heb om een blog bij te houden. dan kan ik het kwijt en ik hoop dat iemand ervan kan leren.

 


Posted: 11:31, 5/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer