Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mucho Maestro Fansite!

28/8/2006 - Nieuwe Liedjes

Gister was het eindelijk zo ver. Mucho Maestro ging eindelijk weer eens de oefenruimte in. En uiteraard was ik erbij en ja het was tof. De Setlist voor komende vrijdag werd doorgenomen en gespeeld. Uiteraard spelen ze de Demo, Baby I Am Everywhere. En daarnaast zullen ze ook de liedjes "My Jacket" en "They Know" Spelen. Even voor de duidelijkheid, komende vrijdag spelen ze in de Popcentrale in Dordrecht. Hoe laat weet ik niet precies, maar dat weten ze zelf ook niet volgens mij.
Dat is natuurlijk niet het enige wat ze 3 uur lang hebbe gedaan. In de 8 weken lange zomervakantie (ja dat krijg je als je leraar ben..) zijn er behoorlijk wat nieuwe liedjes geschreven door Mike en Jan-Jaap. Eigenlijk ligt er in principe genoeg materiaal om een hele nieuwe setlist neer te kunnen zetten straks in het nieuwe seizoen. Maar af zijn ze nog lang niet. Gister hebben ze dus de liedjes aan Guido laten horen en zijn ze er verder mee aan de slag gegaan. De liedjes "Tis or tisn't" "3000 umpteen" en "Café Belevue" werden onder de loep genomen en ik moet zeggen dat Café Belevue echt mijn hart nu al veroverd heeft. Het is echt zo'n ontzettend pakkende melodie, je wordt er spontaan gelukkig van.
Reacties (1) :: Reageer :: Permanent Link

Laatste Logs

Nieuwe Liedjes
Hosting door HQ ICT Systeembeheer