Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
muis' leven

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends
» My Photo Album

Blond girls

Hoe blond ben je... wanneer je James Bond niet begrijpt? Casino Royale laatst in de bioscoop gezien. Het heeft zeker tot halverwege de film geduurd voordat ik wist te ontdekken wie de titelheld dan eigenlijk wás. Om vervolgens ook nog te begrijpen wie van de anderen goed dan wel slecht waren, was echt teveel gevraagd, dus daartoe heb ik dan ook maar geen pogingen meer ondernomen. Alleen het einde sprak me aan, of beter gezegd, kwam me bekend voor: "My name is Bond, James Bond". Kijk, daar zat ik dan weer de hele drie uur durende film op te wachten, was blij dat het er toch nog inzat.

Ach, in ieder geval één persoon een leuke avond bezorgd, namelijk de te laat binnengekomen, enigszins eenzame man van middelbare leeftijd die zich in de zachte rode bioscoopstoel naast me had laten zakken. Ik had toch echt de indruk dat hij meer naar mij heeft gekeken dan naar het zogenaamde witte doek. Zal wel met mijn sprankelende en zeer sexy uitstraling te maken hebben gehad... Of natuurlijk met het feit dat ik bij letterlijk ieder pistoolschot recht overeind uit die stoel schoot. Over de ettelijke overvallen en andere angstmomenten zullen we het maar niet eens meer hebben, laat staan over de twee scènes die ik met stijf gesloten ogen en met vingers in de oren eh... níet heb gezien.

Misschien dat deze man de schrijver was van de recensie die ik enkele dagen later las, die sprak namelijk over een komische film... Degene naast me heeft waarschijnlijk in tijden niet zo gelachen, jammer alleen dat het niet over de film maar over mijn reacties daarop ging.

 

Wat trouwens de allerengste scène in dit nieuwe avontuur van 007 was, was wat mij betreft de eerste. Een achtervolging op steigers zo'n vijfhonderd meter boven de grond, waarbij steigers een redelijk overdreven beschrijving is van de dunne balkjes waarover James en slachtoffer heen en weer balanceerden... Nee hoor, ik heb geen hoogtevrees

 

Conclusie: James Bond is niet geschikt voor blond girls zoals ik.

 


Posted: 21:06, 15/1/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer