Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Gedichten van de muppets

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Gedicht 3 (28-02-2012)

Even een gouwe ouwe voor ons lezers, want we weten nu wel iets beters.. Marieke is aant gapen, want ze wil eigenlijk slapen.. Ze miste het gedichtje wel, dus trok ze bij Jazzy aan de bel! Die wist wel wat te verzinnen, maar wist niet zo goed waar te beginnen.. Tequilla sunrise en the goddaughter, de ameretto had veel voor ons in petto.. Alcohol proef je goed, maar de slagroom geeft het een mooie gloed, En met gretadine erbij leek het net bloed.. Een smaakje had het wel, we dronken het op heel snel.. Helaas voor carla ben jij deze keer de pineut, want wij zijn al een beetje teut.. Je liet Jazzy maar wachten en wachten, terwijl ze na het geld stond te smachten.. Wat ben je toch een kreng, doe toch us wat minder streng.. Het was een kwestie van leven of dood, toen jazzy jou een kopstoot schoot.. Dit zag ze bij fernandez, en toen brak ze een lege fles.. Pas maar op riep ze hard, voordat dat ik wat pijltjes in je dart.. Alweer word jazzy sadastisch hier, en marieke is een klier.. Lekker lam en niet zo snel, maarja mt vakantie mag dat wel.. Ook marieke moet even haar gal kwijt, maar alles wat ik zeg raak jij toch wel kwijt.. Het ene oor in, het andere oor uit.. je snapt geen ene fluit.. Je hoort alleen wat je horen wil, van jou kant is het meestal stil.. Verander of blijf wie je bent, ik vind je nog steeds een geweldige vent.. Hopelijk doe je dat snel, dan raken wij niet in de knel.. Dus eindigen we vanavond onze dichtenkots, het was weer een mooie, muppets wat zijn we trots.. slaap lekker, droom zacht.. weet dat ik ook vanavond weer op je wacht ♥!

Posted: 17:37, 2/3/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Gedicht 2 (24-02-2012)

Samen mt mn muppet eten bij beekman&beekman, een kaassoepje daar houdt Jazzy wel van! De gedichtenkots komt weer op dreef, vanavond is niemand safe.. In een keer rook ik heel veel poep en blijkbaar stond Remy op de stoep.. Ja deze keer ben jij de sjaak, want wij zijn uit op wraak.. Liegen is je grootste bezigheid, later krijg je vast heel veel spijt.. Heerlijk die tapas hier, maar vanavond wijn in plaats van bier.. Wij hebben hier veel plezier, maar jij boeit me voor geen ene mier.. Rode mieren kunnen ons plezieren.. Heb jij een grote mond, dan bijten ze zo in je dikke kont.. Een jood blijf je tot je dood, Al zuip je maar veertien bier, die joden blijven toch altijd een klier.. Momentjes hier, momentjes daar.. shit mn batterij is bijna leeg en ben nog niet klaar! Jij bent geen prins op het witte paard, want van jou krijg ik een baard.. Helaas staat me dat niet zo goed, als jij nou es wist hoe het moet.. Veranderen zul je niet, dus mag je mee in de zak van sinterklaas en zwarte piet.. Met de roe in de hand, maken we je van kant.. Poeprijer die je bent, wat ben je toch een krent.. We liggen nu alweer dubbel, zonder wijn met een bubbel.. Batterij is weer vol, dus opgeladen voor heel veel lol.. Mijn katten maken elkaar af, dus stond ik helemaal paf.. Zwieren doen ze allemaal, gauw scheren wij jou kaal.. Hapy ever after, gooi da van mij maar in het water.. Weer een oude uit onze dichtendoos, ik pluk voor jou een roos. Geen rode maar een zwarte, dan ga ik morgen met je karten. Woh bonus.. Huisje hier, kindje daar.. wist ik bij jou de waarheid maar.. Dubbel woh bonsus! Ben en Jerry ijs is lekker, wat ben ik toch een spetter.. Oh en morgen gaat heel vroeg de wekker.. En dat vinden wij niet zo lekker.. Achtste groepers huilen niet, wat een zielepiet.. En een echt leuke film was het toch niet.. Traantjes liepen over onze wangen, ik ga je dadelijk neer knallen.. Jazzy la Fleur is op de sadistische tour, maar dat maakt ons geen mallemoer.. Stiekem gaan we nou naar bedje toe, we zijn toch wel een beetje moe.. Slaap lekker, droom zacht.. En weet dat ik stiekem toch op je wacht♥!

Posted: 17:35, 2/3/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Gedicht 1 (08-02-2012)

Jij, ik, wij elkaar.. Lieve marieke jij en ik samen, was t maar waar! ik ben toch un beetje gek, maar als jij er vanaf ziet, sla ik je op je bek.. Dichten mt jazzy is altijd leuk, iig liggen wij standaard in een deuk! Stomme zak, val toch in de kak! Het liefst in de koeienstront mt je dikke kont! Veel meer weet ik nu niet, stomme zak een ding weet ik cker, jij bent zwarte piet. Mt un roe in onze hand, maken wij jou dadelijk van kant! Samen worden wij een beetje sadistisch hier, maar dat krijg je door al dat bier! Alcohol met mate, geen glazen mr hele vatten. Nu hebben we genoeg gemopperd, nu doen we onze oogjes toe, slaap lekker, stiekem zijn we toch wel moe! Maar wat zij niet ziet, dat deert niet, zielepiet:p Jazzy is op dreef, kom we doen mt zn alle de wave, ofnie dave! Ja jongen dit gaat allemaal over jou, nog in geen duizend jaar word ik jouw vrouw.. Maja jij bent ook niet altijd trouw! Ik pis bijna in mn broek van het lachen, en jij moet als een varken door de modder gaan rachen Of als een stomme koe, die zegt toch alleen maar moeee! Woh bonus!! Verstoppen hier, verstopppen daar.. Rara waar ben jij, wist ik ht maar.. In de la of in de doos, ik weet t al matroos! Met mijn hoedje op mn kop, eet ik een hele zak drop! Oh jongen, je weet niet waar je aan begint. Jij en je wijf lijken wel un klein kind! Mt zn speeltjes en een trein, stort ik je zo in ht ravijn.. Tranen, bloed en zweet, ik schop tegen je reet! Sadistisch hier, sadistisch daar, nee wij zijn nog lang niet klaar! Als je nou gaat tranen mt tuiten, schop ik je ook nog us op je kuiten! Was t maar waar, anders trek ik je ook nog eens aan je haar. Pijntjes daar, pijntjes hier.. Stomme zak wa bende toch.un klier! Is het al genoeg? Nee we gaan door tot morgen vroeg! Dat zullen we maar niet doen, morgen moeten we werken voor de poen. Waakhondjes kom maar hier, bijt hem mt veel plezier! Wij kijken graag toe, maar we zijn stiekem tog wel moe! Wij gaan slapen, want we zijn steeds aant gapen!!

Posted: 17:30, 2/3/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hallo, wie zijn wij?

Een hele goedendag! Wat leuk dat jullie onze weblog komen bezoeken. Ik zal ons eerst even voorstellen: Wij zijn Jazzy en Marieke, ook wel muppets genoemd. We zijn vriendinnen van elkaar, die op een of andere manier de meest grappige gedichten schrijven als we samen zijn. Vandaar deze weblog, waar we de gedichten zullen posten. De gedichten zijn origineel en het is niet de bedoeling dat deze door andere mensen gebruikt worden. Veel leesplezier ;) Groetjes, De Muppets!

Posted: 17:08, 2/3/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer