Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Musicals

Alles over musicals

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Nog meer musicalavonturen

Hey allemaal,

 

Daar zijn we weer! Leuk dat je er weer bent!

 

We hebben namelijk wilde musicalplannen op de planning staan. Check de planning van de musicals maar eens. Er zijn er nog genoeg waar we heen kunnen gaan want momenteel draaien er heel erg veel! Binnenkort gaan we een dagje naar de Efteling voor ouderwetse pretpark pret, én omdat we Droomvlucht de musical willen zien.

 

Van ons volgende musicaluitje willen we eigenlijk iets speciaals maken, omdat we dit jaar helaas niet naar Londen kunnen. Daarom hebben we het volgende uitje bedacht: ook dit jaar gaan we weer gewoon een weekend naar een vakantiehuis toe! Zo kunnen we lekker met de meiden een weekend shoppen, lekker eten en gourmetten in ons huisje. We combineren dit weekend met een bezoek aan de musical Wicked! Schijnt een hele leuke musical te zijn, die in het AFAS Circustheater in Den Haag wordt gehouden. Vandaar dat we een vakantiehuis in Zuid-Holland hebben gehuurd, dat daar vlakbij ligt.

 

Verder hebben we nog het plan om naar Miss Saigon te gaan. We zijn daar natuurlijk naar toe gegaan een aantal jaren terug. Nu draait hij weer opnieuw en we zijn zeer benieuwd of we daar net zoveel plezier aan beleven als toen. De cast is wel anders nu.

Volgend jaar willen we wel weer naar het buitenland. Onze ultieme droom is natuurlijk naar Broadway te gaan. Het musicalparadijs op aarde. We zijn allemaal al een paar centjes op zij aan het zetten om die droom te kunnen verwezenlijken. Helaas duurt dat nog wel eventjes. Kunnen we wel combineren met onze stedentrip naar New York. Die staat ook al heel lang op de planning namelijk.

 

Groetjes!


[ 16:58 ] [ 7/2/2012 ] [ 1 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

De afgelopen jaren

Hoi allemaal,

 

Leuk dat je er weer bent. Ik wilde in dit bericht eigenlijk vertellen wat we in de afgelopen jaren allemaal mee hebben gemaakt. Zo zijn we een aantal keer naar het buitenland geweest om een musical te bezichtigen. Met het buitenland beperken we ons wel tot Groot-Brittannië, want we spreken verder niet vloeiend de andere talen.

 

3 jaar geleden, zijn we met de meiden naar Groot-Brittanië gegaan voor een musical. In Londen spelen de grootste musicals zich af. We hadden met zn allen een vakantiehuis gehuurd, we waren namelijk met een oneven aantal en een vakantiehuis is dan wel zo gezellig. Vanuit het vakantiehuis in Londen wat we hadden, was het slechts een paar minuutjes met de metro naar de musicalzaal. We waren naar The Lion King geweest. Absoluut de mooiste musical die ik ooit heb gezien. Prachtig al de kostuums, special effects en de achtergronden. Ik vond hem beter dan in Nederland.

 

In Nederland zelf hebben we denk ik alle musicals gezien, ook die van The Lion King. Hoewel hij in Londen net iets spectaculairder was, vond ik hem ook in Nederland helemaal super! Verder vond ik Tarzan ook een super leuke musical. Alle lof voor Chantal Janzen die echt grandioos de rol van Jane vertolkt. Ik vond hem de eerste keer zo leuk, dat ik ook voor een tweede keer een kaartje had gekocht. Helaas was ik die dag ziek geworden waardoor ik niet kon gaan en genoegen moest nemen met die ene keer.

 

Vroeger hebben veel mensen een afscheidsmusical gehad in groep 8. Wij hadden toen de musical 'Big Boat' dat ging over een jongen die het reuzeschip van zijn oom had geërfd. Ik had een van de hoofdrollen en ik denk dat daar mijn passie voor musicals is ontstaan. Best leuk om het aanbod afscheidsmusicals voor de basisschool te bekijken. Krijg er alweer helemaal zin in!

 

Groetjes!

 


[ 16:12 ] [ 6/2/2012 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Musical fan

Hoi allemaal,

 

Welkom bij mijn blog. Mijn naam is Marieke en ik ben 25 jaar oud. Mijn hobby's zijn toneel, theater en voornamelijk musical! Samen met 4 andere meiden gaan we ongeveer alle musicals af die er gedraaid worden. Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland brengen we graag een bezoek aan de musicals.

 

Zo gaan we vaak weekendjes weg om in dat weekend lekker te kunnen shoppen, kletsen, eten én natuurlijk om de musical te bezichtigen. Helaas zijn musicals niet altijd even goedkoop. Gelukkig scheelt het dat de Albert Heijn ooit acties heeft dat je een 2e kaartje gratis bij elkaar kunt sparen.

 

Op deze blog wil ik jullie al onze musical-avonturen delen. Welke musicals vonden we heel goed, welke jusit iets minder, welke buitenlandse musicals hebben we bezocht.

 

Misschien doe je inspiratie op voor je eigen musical night out.

 

Veel leesplezier!


[ 16:42 ] [ 5/2/2012 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer