Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My Daily

1/10/2011 - Antwerpen

Antwerpen, ook wel de Diamantstad genoemd. Na een druk seizoen besloten ik en René een weekendje weg te gaan en besloten om Antwerpen te gaan bezoeken. Het is maar een uurtje met de trein en toch ben je 'even weg van huis'.

We vertrokken rond een uur of 12 vanaf station Dordrecht, op weg naar een weekend genieten. Na aankomst op Antwerpen Centraal, wat overigens een heel mooi maar vooral groot station is, gingen we op zoek naar het hotel. René druk in de weer met z'n telefoon om een GPS-signaal te ontvangen zodat we doormiddel daarvan het hotel konden vinden. Nee mensen, dit doe je niet meer met een papieren routebeschrijving ;)

Na ongeveer een kwartiertje lopen zagen we de bordjes van het Ibis Hotel hangen. Het hotel ligt aan de markt en een pleintje met wat kleine restaurantjes met gezellige terrasjes. We checkten in en hebben alle spullen in de kamer gezet zodat we lekker de stad in konden. Camera mee, telefoons mee en de meegebrachte flesjes drinken en snoepjes in de rugzaak en goân!

We liepen over markt en daarna weer terug richting het station om te kijken of we de VVV konden vinden maarrrr kwam René op het idee om naar de dierentuin te gaan. We hebben hele leuke uurtjes gehad! Lazy pinguins, zeer aandachtvragende pinguins, kleine olifantjes, chillende leeuwen, intimiderende panters, ruziemakende leguanen, dominante schildpadden, zeehonden die je heel lief aankijken en andere zeer interesante beessies. Ook hebben wij het Planetarium bezocht, ontzettend leuk om te zien hoe zij '24 uur' kunnen nabootsen. Het is een aanrader om dit een keer te bezoeken, zeker als je interesse hebt in sterren en planeten. Helaas waren we te laat voor de zeehondenshow maar hebben ze nog wel heel even kunnen bekijken. Tussendoor hebben we nog kunnen genieten van een warme wafel met slagroom, dat moet je toch eten als je in Belgieland bent ;)

Rond een uur of 17:00 hadden we het wel gezien en zijn we verder de stad ingegaan. Als eerst een chinees straatje, een heel mooi gekleurde poort, helaas stelde de rest niet zo veel voor. We liepen om het blok heen en kwamen langs leuke pleintjes met terrasjes en een heleboel restaurantjes, van Argentijns tot Maleisisch, het was er allemaal. Dit is ook in de buurt van de bioscoop en besloten een film uit te gaan zoeken voor na het eten. Na alle gelopen kilometers zijn we teruggegaan naar het hotel om even de benen te laten rusten. Een uurtje later zijn we gaan eten op het pleintje voor het hotel. Het kleine maar gezellige restaurantje Pita waar we shoarma hebben gegeten.

Voor de avond hadden we gekozen voor de film Hasta La Vista. Voor meer informatie over de film kun je gaan naar: Hasta La Vista

De film was precies om 12 uur afgelopen en besloten we na deze vermoeiende dag naar het hotel te gaan om vervolgens de volgende dag te gaan uit te checken ontbijten bij Bakker Bart. Na een wandelingetje door de stad hebben we 3 uurtjes op het terras gezeten, in de volle zon met een heerlijke koude ijsthee. Later bestelden we een overheerlijke warme wafel met ijs, slagroom en aardbeiensaus. Tegen het einde van de middag pakten we de trein terug naar Dordt. Antwerpen is een stad voor jong en oud en een echte aanrader. Mocht je zin hebben om te shoppen dan ben je ook in Antwerpen op het goede adres.

Het was een topweekend waar we ook al een beetje hebben gevierd dat we alweer bijna een half jaar samen zijn

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Wat ik zoal meemaak in mijn werk, privleven en hobby!

Recent Posts

Antwerpen

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer