Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

my daily battle

• 4/11/2014 - Hallo!

Hallo dames en heren,

Vandaag besloten om mijn verhaal te delen doormiddel van een blog. Het is een anonieme blog, dus Hailey is een gefingeerde naam.

Mijn verhaal begint zo'n 6jaar geleden. Ik was te zwaar en wilde afvallen en vond op internet pro ana sites. Ik las dat het hielp dat als je teveel gegeten had om dan te braken. De eerste keer dat ik dit deed was ik 15. Ik weet nog goed hoe dat ging en waar ik was. Ik was op vakantie aan zee en had teveel gesnoept. Tijdens het douchen heb ik voor het eerst het braken opgewekt. Nooit gedacht dat dig nu, 6 jaar later nog mijn leven beheerst. 

Een tijdje ging het goed en at ik weer gewoon, welliswaar teveel, maar gewoon. Ik kwam weer aan. Toen ik tijdens mijn 2e jaars stage een half jaar uit huis ging kon ik mijn gang gaan. Dit zag ik als mijn kans. Tijdens mijn 8urige werkdag at ik veel te weinig en mijn avond eten braakte ik uit. Daarnaast begon ik ook veel te bewegen en slikte ik laxeerpillen.  Ik  viel in dat half jar behoor wat af en iedereen was trots op mij. Ik voelde me ontzettend mooi, maar tegelijkertijd ontzettend ongelukkig. Niemand die het zag.

 

Hierna volgde weer een periode van gewoon en teveel eten, wat weer resulteerde in aankomen. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf en walgde van mijn dikke lichaam. Ook begonjn deze tijd de automutilatie. Ik automutileerde als ik weer eens teveel gegeten had, aangekomen was of me gewoon ellendig voelde. Hierdoor en door mijn verstoorde relatie met eten raakte ik in een vicieuze cirkel.  

Ik kwam op mijn hoogste gewicht ooit en baalde als een stekker, was dood ongelukkig. Hierdoor ging ik weer afvallen door te braken, veel te bewegenen zo min mogelijk te eten. Ik voel veel af en beloofde mijzelf nooit weer zo zwaar te worden, want dan zou ik een einde aan mijn leven maken zo ongelukkig was ik.

nu zit ik hier te typen terwijl ik weer op dat zelfde hoogste gewicht zit. Ik ben er nog, ook nooit een poging gedaan om mijzelf het leven te ontnemen ondanks dat het regelmatig door mijn hoofd gegaan is. Ook weet inmiddeks mijn familie (ouders en zussen) van mijn situatie af omdat het helemaal uit de hand liep.

ook heb ik inmiddles hulp van een diëtiste,  wat mij al een stukje verder geholpen heeft maar mij nog niet heeft gebracht waar ik wil zijn.

zo, een heel verhal, hoop dat er lezers komen en misschien herkennen jullie wel iets in mijn verhaal. Vraag wat je wilt vragen en deel wat je wilt delen! 

Liefs, Hailey

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Regelmatig een update over mijn verhaal. Mijn dagelijke strijd tegen mijn eetprobleem en overgewicht.

«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Recent Posts

Hallo!

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer