Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My Dream

Voorwoord

13:23, 10/7/2011 .. 0 comments .. Link

 

Het verhaal speelt zich af in de tijd van Henry VIII, de tijd van de mooie kostuums, de gezellige feesten  en etentjes aan de grote lange tafels met het mooie zilveren serviesgoed en grote kandelaars.

In deze tijd was het heel normaal dat mannen meerdere vrouwen hadden bijvoorbeeld Koning Henry VIII was er niet vies van om ook eens te snoepen van andere vruchten.

Buiten het feit dat mannen dit deden waren er ook genoeg mannen die wel trouw waren aan één en dezelfde vrouw. Ook was vrij ongebruikelijk dat je een relatie aan ging met iemand onder je eigen klasse, toch waren er mensen die dit wel deden.

Dit verhaal gaat over een dame genaamd Catharina, ze is 22 jaar en woont met haar vader, moeder, 4 broers en 3 zussen in een groot kasteel. Haar vader is een groot erfgename en bezit erg veel geld. In deze familie gelden de al oude tradities,  moet Catharina trouwen met iemand die zelf van zeer goed klasse is en zeker niet onder haar klasse mag zitten. Catharina is een dame die absoluut tegen dit soort regels is en dus graag haar eigen ding wilt doen. In deze tijd was de houding van Catharina uit den boze en als men er achter kwam wat zij in schild voerde dan zette ze daar letterlijk haar leven mee op het spel.

Catharina ontmoet een jongeman waarmee ze de meest romantische dagen in haar leven mee maakt, hij is volmaakt perfect en heeft alles wat zij in een man zoekt, hij heeft alleen een minpunt, hij is de zoon van de schoonmaakster van hun kasteel en dus van zeer lage klasse. About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Voorwoord

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer