Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My amazing/stupid/crazy life

Home - Profile - Archives - Friends

Reacties op mijn 10 voor wiskunde

Posted on 22/3/2013 at 11:23 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik belde trouwens mijn moeder toen ik erachter kwam dat ik een 10 voor wiskunde had en ze reageerde heel gewoontjes net of het niks was. Dat vond ik wel jammer. Maar dat was waarschijnlijk omdat ze op haar werk zat. Mijn zus was wel erg blij voor me. Ze was wel een beetje hyper maar volgens mij lag dat meer aan haar rijles dan aan mijn punt. Ze mocht op de snelweg gaan rijden. Mijn vader heb ik het nog niet verteld hij is post bezorgen. Ik heb wel alles voor hem gesorteerd. Ik heb dus tenminste nog iets gedaan.

wat moet ik doen?

Posted on 22/3/2013 at 11:21 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik weet eigenlijk wel dat ik moet gaan leren, maar ik heb geen zin... Wat nu? A. Me eroverheen zetten en gaan leren B. een boek lezen C. iets gaan schrijven D. iets anders Ik weet wel dat ik later spijt krijg als ik nu niet ga leren maar ik kies voor B, denk ik.

Oh My God !

Posted on 22/3/2013 at 09:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Wow ik keek net op magister en het wiskunde cijfer staat er nu ook op en ik heb gewoon een 10!!!!!!!!!
Cool toch! Ik had dat echt niet verwacht! Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven. Ik ben echt bang dat hij zich vergist heeft. Dat zou echt erg zijn. Ik had wel al verwacht dat ik het best goed had gemaakt maar zo goed! Vorig rapport stond ik een 7 en nu gewoon een 8,5 dat is toch super knap! (al zeg ik het zelf)

Ik moet nu echt stoppen met bloggen en mijn kamer opruimen. Bloggen is echt verslavend. Eerst was ik bang dat ik nergens over wist te schrijven maar nu kunnen mijn vingers het typwerk niet eens bijhouden.


Weekendplannen

Posted on 22/3/2013 at 08:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik heb veel dingen te doen dit weekend. Daarom heb ik maar een lijstje gemaakt zodat ik niks vergeet:

- Kamer opruimen (na een proefwerkweek kun je de vloer niet meer vinden op mijn kamer)
- Lezen in Lieve Langbeen (= echt een heel leuk boek. Het komt uit het jaar 1921 maar daar merk je echt
  niks van. Het gaat over een wees die dan een beurs krijgt zodat ze kan gaan studeren. Ze schrijft dan 
  brieven aan de meneer van wie ze die beurs heeft gekregen, die ze trouwens niet kent. Het is echt een
  grappig en mooi boek.
- Bij oma op bezoek gaan.
- Leren: Latijn en Beeldende Vormgeving.
- Mentor een mailtje sturen.
- Naar de Tefaf gaan
- De was uit de machine halen
- Folders bezorgen
- Boodschappen doen
- Vriendin mailen (ja ik ben nog ouderwets ik heb alleen mail en hyves, ik heb gewoon geen tijd voor al die
  andere dingen)


Proefwerkweek

Posted on 22/3/2013 at 08:41 - 0 Comments - Post Comment - Link

Deze week had ik proefwerkweek en ik heb nog maar 1 punt terug van de 8 proefwerken! Het is echt zo oneerlijk dat leraren helemaal geen deadline hebben. Wij moeten wel altijd ons huiswerk af hebben en ook nog eens proefwerken ernaast maken, maar als wij dan zeggen: Ja sorry ik heb nog geen tijd gehad voor mijn huiswerk.  weerhoudt hun dat niet om ons straf te geven of zo`n blik naar ons te richten van: Wat is dat nou voor excuus? Terwijl wij het altijd moeten pikken als ze zeggen: Ja, ik heb nog geen tijd gehad om de proefwerken na te kijken. Niemand geeft hun dan straf. Net alsof hun een veel drukker leven hebben dan ons. Zij hoeven geen 759 woordjes Latijn te leren en dan ook nog voor Biologie alle voorouders van de mens te kennen en dat in 1 dag. Dan kun je wel denken dat ik eerder moest beginnen met leren maar de week voor de pww hebben we een zogenaamde Blauwe Zone. Dat betekent eigenlijk dat je geen proefwerken en SO`s hebt. Maar dat is echt onzin want wij hadden in de blauwe zone gewoon 3 proefwerken en dan had ik ook nog een mondelinge overhoring bij Frans! Dus het is niet mijn schuld.
Ik heb maandag nog 2 proefwerken en ik moet waarschijnlijk ook nog 2 proefwerken inhalen. Dus eigenlijk is mijn proefwerkweek nog niet voorbij.

Wens me succes, wie je ook bent.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer