Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My life as Lin

Home - Profile - Archives - Friends

bedenken en doen!

Posted on 24/10/2011 at 20:34 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hmm.. Vandaag de eerste dag weer van school, veel meegemaakt! Vooral aantal dingen die ik graag goed wil gaan doen en bereiken. Afvallen! Er is niet veel voor nodig, maar het moet nou eenmaal gebeuren. Stoppen met roken! Word nog een zware klus.. Maar ik wil dit graag bereiken, voor een betere conditie en voor mijn gezondheid! Morgen de eerste afval dag! Het roken komt later..

Het eerste dagje bloggen

Posted on 23/10/2011 at 14:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

Bloggen, wat houd het in ? Iets waar ik veel om me heen van meemaak, over hoor en wat me erg nieuwschierig maakt! Een soort online dagboek ? Eigenlijk heb ik geen idee wat dit inhoud! Maar ik verwacht dat ik het allemaal snel onder de knie krijg en een vaste blogger ga worden. Vandaag is het laatste vakantie dagje, nog even genieten van de rust.. Nog twee boeken te lezen voor school. Jammer genoeg gaat dat hem niet worden.. Haha. Vanochtend kwam Jowenna langs, mijn stief nichtje! Wat een schat van een kind. Zo'n 2 jaar oud en wat een energie en liefde zit er in dat meisje. -Smsje binnen. - Mijn 'exbaas' ; of ik kan werken vandaag. Dit is al de derde keer dat ik zo'n vraag krijg, ik heb niks voor niks ontslag daar genomen toch!? Om 5 uur moet ik zelf weer gaan werken, in een eetcafe bij mij in het dorp. Lekker serveren, biertjes tappen en vooral gezelligheid! Ik vind het leuk om daar te werken! Dit is mijn eerste blog, en hopelijk komen er nog velen na!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer