Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My life as Anouk.

Description

Ik zal mijn lezers alles vertellen wat ik meegemaakt heb en meemaak, with or without some troubles.


«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

...

Misschien dat mijn leven totaal oninteressant lijkt, als je de stukjes van anderen mensen leest. Maar ik zit ermee. Heel erg. Mijn leven lijkt voor mij een hel. En ookal ben ik jong, ik ben verliefd. Voor het eerst, echt verliefd.

En hij weet het. Hij zei dat hij me leuk vond maar de leeftijdsverschillen waren te groot. En toen zaten we gewoon even te geinen met elkaar, enzo. En nu.. Nu negeert hij me. En ik snap er niets van. We hebben films gekeken en weet ik veel allemaal. Maar het enige wat híj zegt is; oke, jha, nee. En dan echt serieus jha met een h. Ik word gek. Mijn verdriet is zo groot. Ik lig de hele dag in mn bed als het kan. Maar, ik heb een paard dat verzorgt moet worden en morgen ga ik op jongerenkamp naar Frankrijk. Dat is opzich wel leuk en ik heb er ook ontzettend veel zin in. Maar hij dan.. Ik vraag me af wat hij doet. Elke minuut van de dag ben ik ermee bezig.

Hij wilde wel met me zoenen, maar toen was hij dronken (oud&nieuw) en nog een keer, nuchter maar ik ging er niet op in. Wat nou als het een grap was? Hij was met zijn vrienden, en dan kwam ik daar en hij lachte me recht in mn gezicht uit? Dat trek ik niet. Mn leven is een zootje. Ik ben net klaar met mijn therapie, maar ik ben nog ongelukkiger dan voor mijn therapie. Mijn vader kijkt meer naar ons (mijn broer zus en ik) om. Dat is wel fijn. Maar het gaat niet van harte. Het liefst zegt hij alle afspraken na, maar gelukkig kunnen we dat nog net voorkomen. Anders trok ik het niet. Ik ben altijd al een vaderskindje geweest. Totdat hij er niet meer was, toen werd ik een moederskindje.

Hij bracht mij altijd naar bed. Altijd. En dan moest hij boven blijven tot ik sliep, anders durfde ik niet. Ik was bang voor inbrekers en moordenaars enzo. En dat deed hij. Hij bleef. Elke avond van de hele week. Hij sloeg nooit over. Nooit.

Morgen ga ik met vakantie. Een jongeren vakantie georganiseerd door Vinea-vakanties, naar Canet Plage. Ik heb er superveel zin in. Ookal houdt die jongen mij voor mijn gevoel tegen.. God, wat moet ik doen?


Posted: 20:33, 9/8/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

VERGETEN!

Shit, ik was nog wat vergeten. Weten jullie nog dat ik vertelde dat ik ging kamperen met Mirre en Karlijn?

Ik mocht niet meer mee, ik vond het zo gemeen! Het leek wel of iedereen me in de steek liet deze week, ik zou gaan varen met Yael en toen kon ik ook niet meer mee, omdat ik eerst Fleur moest trainen en dan duurde het te lang, ofzo. Ik heb zo'n onwijs zin in de zomervakantie. Ik ga op trainingskamp bij Stal de Vos in Dwingeloo.

Greets and kisses from me


Posted: 15:56, 27/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Tijdje geleden

Hallo allemaal,

Het is nu al best lang geleden dat ik een blog gepost had, en dus vond ik het tijd voor een nieuwe. Op 23-6-2012 heb ik weer een wedstrijd met Fleur. 1 parcour, klassiek. Dan moet je springen op stijl, niet op snelheid. En 2 proefjes, van dressuur.

Weet je? Ik heb niet meer zoveel te bespreken, kan iemand een discussiepunt aanknopen? Ik bedoel, wat moet ik nou gaan typen? Wat is nou interessant?

Ik hoop dat ik snel een reactie krijg, want dit is dodelijk irritant.

Greets and kisses from me


Posted: 15:52, 27/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Van alles wat.

Kennen jullie misschien het o zo bekende dubbel gevoel? Je kan wel zeggen dat ik dat bijna altijd heb. Ik heb een leuke week voor de boeg, maar drie dagen school en donderdag kamperen met Karlijn en Mirre, maar wat zit mij dan dwars? Er is zoveel positiefs in mijn leven, en er hoeft maar dit te gebeuren en mijn stemming vliegt om. Ik kan van heel vrolijk naar heel boos of verdrietig worden, als jongens een geintje maken trek ik daar mij veel van aan, ik schiet altijd meteen in de verdediging. En school, eerst haalde ik heel lage cijfers maar toen ik wist dat ik psychologie wil gaan studeren ben ik heel erg met school bezig. Als ik een 7 haal of lager word ik verdrietig. Ik leer altijd, de trein mag wel wat zachter rijden volgens mijn mentor. Je zou wel kunnen zeggen dat ik verstandiger ben. Mijn kledingstijl is veranderd en mijn totale houding en instelling. Maar goed, ik dacht, ik ga een lekker eitje bakken voor mijn moeder, nou ik heb het geweten! Verschrikkelijk! Ik kan geen eieren maken, ik kan helemaal NIET koken. De pan was helemaal aangekoekt, en ik deed er wel een kwartier over om hem af te wassen. Als ik zie dat mensen hier bloggen over hun levensbedreigend ziekte denk ik, waar in godsnaam ben ik mee bezig? Mijn blog gaat werkelijk nergens over, niemand reageert, en ik voel me onzichtbaar. Maar ik ben koppig, ik vind dit leuk, ik ga ermee door. Ik kan jullie ook vertellen over MIJN ziektes. Ik heb Pfeiffer, niet dat je eraan doodgaat ofzo maar het is heel erg vervelend. Voor mij is logeren heel bijzonder, omdat ik het haast nooit kan. Ik ben altijd moe. En ik lijd aan claustrofobie. Ik word helemaal gek in een lift. Ik heb één keer meegemaakt dat ik doordraaide. Dat was met verstoppertje. Ik was bij mijn beste vriendin Yael, en haar ouders vierden hun 50e verjaardag. Alle familieleden waren er. We gingen verstoppertje doen. Yael zag een container staan, ze zei: 'Ga erin! Dan ga ik boven je zitten, niemand ziet ons!' Het was geniaal bedacht. Maar ik draaide door, ik werd compleet gestoord daar. Iedereen keek me aan alsof ik gek was, ik begon helemaal te hyperventileren. Nu weet ik niet of ik claustrofobie heb, want die diagnose is nooit geconstateerd bij mij. En ik ben depressief. Mijn ouders zijn gescheiden, en daar is veel omheen gebeurd. Ik heb dingen gezien die je niet hoort te zien op 6-jarige leeftijd, en als dan je lieveling oom, waar je altijd mee optrok ook overlijd op vrijdag de 13e, is dat een heftige schok. Ik ben bij een therapeut en ik ben al klaar! Mijn laatste sessie komt eraan en dan ben ik genezen! Het valt niet in woorden te beschrijven, hoe geweldig, hoe verrukkelijk het is om mij eens gelukkig te voelen. Het is super. At the end of a storm there's a golden sky. :):):) Greetz and kisses from me, the happiest person on earth!

Posted: 19:10, 14/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Bloggen op je BlackBerry, handig.

Wat ik me dus afvroeg gisteravond toen ik in bed lag, is of het mogelijk zou zijn om te kunnen bloggen iop je BlackBerry, het kan dus, ben ik zojuist achtergekomen. Waar ik ook achtergekomen ben is dat het verschrikkelijk onhandig is. Sorry, mensen, als er vele vele spelfouten in zitten. Let me know! ;). Oke, zoals jullie al weten heb ik een paard, Fleur. Ik heb 2 keer in de week les en voor de rest train ik individu. Zoals vanavond, dan heb ik ponyclub. Omdat het zomer is hebben ze buiten een leuk parcour neergezet wat ik dus vanavond misschien ga springen. Vorige week moest dat ook. Te beginnen bij inrijden, de dressuur afronden en beginnen met een normaal laag steiltje om even in te komen. Dan legt de instructeur het parcour uit. Na ons steiltje kwam een muur, gevolgd door boomstammen, een waterbak, een dubbelsprong, 2 oxers en als laatste een hoog hek. Heel leuk achteraf maar op dat moment werd ik toch wel zenuwachtig. Nu vertrouw ik Fleur met mijn ogen dicht maar springen blijf ik eng vinden SOMS, hoewel het wel mijn passie is, snappen jullie dat nou? Soms zo verschrikkelijk onhandig! Nou ik moet stoppen! Me moeder staat te wachten! Ik post snel een nieuwe blog. Greets and kisses from me.

Posted: 16:06, 14/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Verveling/Twitter.

Ik denk dat ik namens velen spreek als ik zeg dat verveling toch echt wel in het lijstje hoort van: Irritante dingen. Ook horen mensen die door rood rijden, of dronken mensen erin. Of iemand die expres op je teen gaat staan en dan gaat zeggen: o sorry, dat ging per ongeluk, als je frisdrank over je heen krijgt gegoten en dan je handen pikken. Maar, nee, verveling staat toch echt op nummer 1. Niemand kan het ontkennen, maar als ik mij verveel ga ik dus bloggen, ben ik net achtergekomen. Jullie kennen allemaal wel de social media Twitter he. Nu wil ik niet verkeerd overkomen, ik gebruik het zelf ook, maar er persoonlijke foto's of geheimen opzetten van iemand anders vind ik toch echt wel te ver gaan. Of ruzie's maken online. Kom op, mensen, je zit achter een beeldscherm, de persoon aan de andere kant kan je gezichtsuitdrukking niet zien en kan het dus totaal verkeerd opvatten. En laten we eerlijk zijn, achter zo'n supersonisch wonder durven wij allen meer dan in het echt. En dan heb je dus zo'n ruzie, nu zul je wel denken, dat is zo voorbij, maar het kan ook anders aflopen. Stel, je vriendin en jij krijgen ruzie en zij heeft je wachtwoorden van Hyves, Twitter, noem maar op, en ze zet er persoonlijke dingen op. Dan heb je toch echt wel de poppen aan het dansen lijkt mij. Wat ik nou ook niet begrijp is waarom meisjes toch zo moeten doen tegen elkaar? Zo heb ik een keer meegemaakt dat twee meisjes ruzie hadden. Het ene stond er alleen voor, en de ander nam allemaal andere mee. Het ene meisje werd in elkaar geslagen door 5 meisjes. 5!! 5 tegen 1!! en het meisje waarmee ze ruzie had deed niks. Het is toch te gek voor woorden? Ronduit belachelijk. En laat dat meisje nou net mijn vriendin zijn, en laat ik nou net op die avond vroeger naar huis zijn gegaan. Mensen, als ik erbij was geweest had ik er wel wat van gezegd. Het is zo oneerlijk. Nu heeft dat meisje er hooguit een blauwe plek en een bult op haar hoofd eraan over gehouden, maar toch. Kom op.. Sowieso snap ik niet waar het heen gaat met de jeugd van tegenwoordig, nu ben ik nog maar 13 maar die hangjongeren die Jan en alleman in mekaar timmeren die langs loopt wandelen, vind ik naar. Of dat een of andere debiel zomaar een vrouw 70 keer steekt op straat, NIEMAND doet iets, in Rotterdam Zuid. In Rotterdam zijn er geen lieverdjes, en laten we eerlijk zijn, er moest weer een getinte man aan te pas komen omdat de blanken te schijterig waren die man van die vrouw af te sleuren en hem eens laten zien wat hij aangericht had. De vrouw liep weg en viel even later neer. Dood. Staat gewoon op YouTube, iemand staat dat gewoon te filmen vanuit zijn raam, en die denkt niet van; Goh, laat ik de politie bellen. In plaats daarvan pakt hij/zij zijn camera, gaat doodleuk dat staan filmen en post het op YouTube. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar IK vind het schandalig. Greetz and kisses from me.

Posted: 14:51, 13/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Vandaag

Gister is mijn nieuwe blog geboren, om het zo maar even te zeggen. Zou dit een verslaving kunnen worden? Even een uitweg, een break voor de problemen die komen op mijn pad? Hoewel ik een leuke dag achter de rug heb, snakte ik naar een nieuwe blog een leven in te blazen. En hier is hij! Het probleem is alleen, dat ik absoluut, in geen enkel geval, goede titels kan bedenken. Dus sorry, mensen, jullie krijgen afgezaagde titels voorgeschoteld, zoals deze: Vandaag. Wat ik vandaag meegemaakt heb is gewoon alledaags, Karlijn bleef hier slapen, en gingen gister dus een horror kijken, vandaar dat mijn vorige blog zo kort is. Dus gingen we naar mijn paard, Fleur. We kwamen aan en gingen rijden, Karlijn is dol op Fleur dus zij heeft ook nog een rondje gedraafd. Caitlin was ook mee, die 2 x per week Fleur traint, zodat ik mijn huiswerk kan maken. Omdat Karlijn om 2 uur opgehaald werd ging Caitlin het laatste stukje alleen rijden zodat wij naar huis konden. Nu zit ik hier, waar ik de hele dag zo naar verlangt heb, mijn online dagboek. Ik hou van verhalen maken, zoals ik eerder zei, maar niet schrijven met een pen en papier. Gedichten wel maar lange verhalen niet. Dan krijg ik kramp en dan maak ik het niet af. Geef mij maar zo'n supersonisch wonder: de computer. Super uitvinding. Vandaag moederdag, ik en mijn zus gisteren de hele stad afgezocht naar een geschikt cadeau, maar dit jaar wilden we het groots aanpakken. We konden niks leuks vinden dus kwam mijn zus met een super-idee. Tapas eten. Mijn moeder is er gek op. Mijn broer gaf haar boeken. Ook leuk. Ik ga stoppen, ik heb niets meer te vertellen, haha. Greetz and kisses from me.

Posted: 14:26, 13/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

No title, dont like titles.

Weet je wat het is met mij?

Ik zet nooit wat persoonlijks online. Ik vind dat vervelend, vond het al naar om mijn eigen naam erop te zetten, dus waarom zou ik al de gebeurtenissen erop zetten? Oke, even concreet, mn ouders zijn gescheiden en mn opa en oom zijn dood. Details vertel ik niet, ik bespaar het jullie. Toch zijn er ook heel leuke dingen, zoals dat ik een paard kreeg van mijn ouders: Fleur. Mn alles, hihi.

Onlangs is er een nieuwe liefde in mijn leven komen binnenwandelen, die de boel goed op stelten heeft gezet. Mijn vriendin vond hem ook leuk, en dat zorgt wel even voor de nodige gevolgen.. Hoewel het nu bijna aan is, waren er toch wat moeilijke momenten. Heel wat ruzie'tjes achter de rug, ook met een andere vriendin, Mirre.

Moet nu stoppen, post snel een nieuwe blog!

See ya, people. Kus, me.


Posted: 20:23, 12/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Voorstellen..

Hee,

Ik heb altijd al een blog willen hebben, ben al mijn hele leven op zoek naar een geschikte, altijd bezig met schrijven.

Ik vind schrijven heel leuk, soms maak ik kleine verhaaltjes, maar ik maak ze nooit af. Bloggen lijkt me heel gaaf. Al zolang ik mij kan herinneren zit ik met mijn zus achter de computer te bloggen. Ik geloof dat ik al op zo'n 100 sites een account heb. Misschien de geduld er niet voor om het af te maken? Maar goed, geen zorgen, heb een nieuw voornemen gedaan: deze ga ik afmaken. Hoewel ik niet weet of iemand hem leest, maar daar komen we snel genoeg achter. Mijn naam is Anouk, en een achternaam vertel ik nooit. Ik ben 13 jaar en zit in de brugklas, gelukkig is het bijna zomervakantie. Karlijn is mijn beste vriendin, ze zit ook bij mij in de klas.

Ik post snel een nieuwe blog, over wat ik al allemaal meegemaakt heb, want anders wordt dit stukje wel erg lang.

Greetz, Anouk


Posted: 20:20, 12/5/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer