Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mylovelylife

Home - Profile - Archives - Friends

Shoppen

Posted on 8/8/2012 at 18:47 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Gisteren ben ik gezellig met een vriendin naar Rotterdam geweest. We zijn met de trein gegaan. Dit was voor mij de allereerste keer dat ik naar Rotterdam ging zonder ouders en de eerste keer dat ik in een trein heb gezeten. Alles is gelukkig goed verlopen en het was super gezellig. Ik ben een beetje losgegaan en heb aardig wat gekocht.

We zijn uitgestapt bij station Rotterdam centraal en vanaf hier zijn we naar de winkelstraten gelopen. We zijn ook nog even in de koopgoot geweest. Het was gewoon een super leuke dag.

 

Vandaag ben ik samen met mijn moeder en mijn oma naar de Haagse markt geweest. Jammer genoeg was dit niet zo'n succes. Kennissen van ons waren heel de tijd heel erg enthousiast over de Haagse markt. Dat is ook de reden geweest dat wij er ook heen wilde. Ik had me er ook zo op verheugd, maar jammer genoeg was het niet wat we hadden verwacht. Misschien kwam dat deels ook wel omdat het regende aan een stuk door. Somber weer kan sommige dingen ook altijd minder leuk maken.

Toch heb ik nog wel een leuk shirtje/blouse achtig iets gekocht en 2 tassen en mijn moeder schoenen. Mijn oma koopt meestal niks. Toch was dit ook een gezellige dag ondanks de teleurstelling.

 

Groetjes Charel <3

 


Boekenworm

Posted on 6/8/2012 at 18:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Zoals jullie in mijn vorige post kunnen lezen vind ik het ook leuk om soms eens even lekker op de bank te hangen met een goed boek.

Vorige week ben ik even naar de bibliotheek geweest en heb daar 5 boeken geleend. Het boek dat ik op dit moment aan het lezen ben is; Het Achterhuis dagboekbrieven van Anne Frank. Ik interesseer me erg in de Tweede Wereldoorlog. Dat is ook een van de weinige hoofdstukken dat ik oplet bij geschiedenis. Ik had daarom dan ook hoge verwachtingen van dit boek. Alleen jammer genoeg valt dit best wel tegen. Ik vind het boek nogal langdradig en kan me er daarom niet zo goed op concentreren en ben snel afgeleid. Ik had me het leven in Het Achterhuis in me hoofd dan ook heel anders voorgesteld en als ik dan haar dagboekbrieven zo lees valt het naar mijn gevoel nog best wel mee.

Op dit moment ben ik op pagina 245 van het boek en het heeft 301 bladzijdes dus ik heb nog eventjes te gaan.

In het dagboek van Anne kun je duidelijk lezen dat zij een voorkeur heeft voor haar vader en minder goed met haar moeder omgaat. In het dagboek schrijft ze vaak over ruzies die erg vaak in Het Achterhuis voorkomen. Naarmate je verder leest merk je dat Anne steeds meer volwassen word. Het lijkt me een erg aardig meisje en ze had zo een vriendin van mij kunnen zijn.

Anne schrijft ook veel over gedachtes die meisjes wel vaker hebben en ook over haar veranderingen van haar lichaam. Dit maakt het boek dan toch weer meer boeiend, omdat het herkenbaar is voor meisjes.

Voor zover ik het boek nu heb gelezen zou ik het een 7 geven denk ik.

 

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden en laat me even weten of ik dit vaker moet doen met boeken die ik lees en met misschien tips voor mij. Alles is welkom!

Groetjes Charel<3


Me, myself & I

Posted on 6/8/2012 at 18:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Ik heb sinds vandaag een weblog aangemaakt op deze site. Ik wilde dit al langer doen, maar had zo mijn twijfels over een geschikte naam. Op dit moment ben ik best tevreden met de naam van mijn weblog. Vinden jullie het ook leuk?

In het begin wilde ik een weblog aanmaken waarop ik het over beauty ging hebben. Het leek mij uiteindelijk toch leuker om te schrijven over de dingen die ik meemaak en waar ik me mee bezig houdt. Vandaar heb ik ook gekozen voor de naam mylovelylife.

Ik wilde jullie in deze post iets meer over mijzelf vertellen. Ik ben een meisje genaamd Charel en ben 14 jaar. Mijn grootste hobby is dansen. Ik zit op een dansvereniging bij mij in de buurt hier in Dordrecht. Ik zit hier in de selectie en heb dit jaar mee gedaan aan het NK jazzdance met mijn team. Ik heb erg veel plezier in mijn hobby dansen en kan hier mijn emoties vaak in kwijt. Ik kijk altijd erg uit naar mijn trainingen.

Verder houd ik mij ook bezig met beauty en fashion. Ik vind het belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. En draag daarom altijd een klein beetje make-up. Que kleding volg ik de trends opzich wel als ze mij aanspreken. Ik heb best een eigen stijl en draag lekker wat ik zelf wil. Zo heb ik ook uggs, maar ik heb gekozen voor zilveren om toch een beetje op te vallen. Ik vind het leuk om op te vallen, maar wel met mate.

Ik vind het verder ook erg leuk om soms eens even lekker creatief bezig te gaan, maar met een goed boek kan ik mij ook prima vermaken.

Ik hoop dat jullie me nu een beetje beter kennen en als je nog vragen hebt stel ze gerust!

Bedankt voor het lezen en hopelijk vond je dit 'artikel' leuk om te lezen.

Groetjes Charel<3


Hosting door HQ ICT Systeembeheer