Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
my mind

Verslaafd aan mijn verleden

Posted in Unspecified
Elk moment, heb ik duizenden malen afgespeeld in mijn hoofd. Alsof jij een film bent die op repeat staat. Elke handeling die jij maakte ken ik uit mijn hoofd. Al jouw verhalen en liefkozingen kan ik woord voor woord herhalen. Ik voel me net zo’n chinees kind dat verslaafd is aan zijn spelcomputer of in dit geval tv. Zo geobsedeerd door die tv dat ze vergeten te eten, vergeten te praten en bovenal vergeten te leven. De kamer met mijn tv erin heeft deur. Achter die deur veranderen de  seizoenen van zomer in herfst en van herfst in winter. Groeien kinderen op, Krijgen mijn vrienden en familie nieuwe liefdes en nieuwe exen. Maar ik zit hier in mijn donkere kamertje met alleen het licht van de tv dat mij in leven houdt. Ik zit hier vast gekluisterd aan de bank, starend naar mijn verleden.

Misschien is het tijd om los te laten. Op te staan en de tv uit te zetten, jou uit te zetten, uit mijn gedachten. En om vervolgens de deur open te doen en zelf mee te maken hoe de winter in de lente veranderd.

11:38 - 20/5/2010 - comments {0} - post comment


Description

Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Verslaafd aan mijn verleden
Hosting door HQ ICT Systeembeheer