Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

my name is jildou

samenvatting van mijn leven

19:28, 26/3/2014 .. 0 comments .. Link

Gisteren lag ik in bed. Ik dacht na over mijn leven en bedacht me dat ik behoorlijk veel heb meegemaakt. samenvatting: mijn (leukste) familie kant (is die van mijn moeder) woont aan de andere kant van Nederland dus die zie ik niet vaak. Mijn moeder is voor mijn vader naar Zuid-Holland gegaan. Mijn vader heeft mijn moeder slecht behandelt en ik had ook een best wel slechte relatie met hem. Toen ik 11(?) was gingen mijn ouders scheiden. Mijn moeder werd alchoholist en mijn leven was niet zo leuk meer. Gelukkig had ik 2 goede vriendinnen op de basisschool, maar verder had ik weinig vrienden. In groep 8 kreeg ik 2 andere vriendinnen erbij waarmee ik nu nogsteeds erg bevriend ben alleen de 1 zie ik meer dan de ander. Ik ging naar havo/vwo en in de eerste periode ging heel goed, ik stond op vwo, helaas omdat ik vaak gestresst was, doordat mijn boeken bij mijn moeder en vader lagen, ging ik uiteindelijk naar havo. Ik ontwikkelde met mijn vriendin Sifra een hobby, namelijk kleding. We wilden een youtube account maken, maar na een tijdje kwamen klasgenootjes erachter en stopten we hiermee. Mijn moeder was naar een soort psygioloog (?) en na een tijdje ging het weer goed. Ik kon het veel beter met mijn moeder vinden dan met mijn vader want ik had vaak ruzie met hem. Beide ouders zochten nieuwe relaties en bij mijn moeder ging het goed. Ze had een nieuwe vriend alleen ik en mijn zusjes mogen hem niet. Mijn vader kreeg ook een hoop nieuwe relaties waaronder een hele hoop bitches. Ik woon nu bij mijn moeder en heb hele leuke vrienden en vriendinnen.

Doordat ik een hoop heb meegemaakt (Ik heb een hoop weggelaten want het is veel) ben ik sterker en vooral wijzer geworden. Ik denk vaak over dingen na en soms word het een beetje te vol in mijn hoofd, dus heb ik nu een blog gemaakt. Hopelijk helpt dit om mijn hoofd leeg te maken. (:

x jildouAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

mynameisjildou

Categories


Recent Entries

samenvatting van mijn leven

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer