Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

secrets

It's just me

18:56, 20/12/2010 .. 0 comments .. Link
Soms heb ik het gevoel dat de tijd me voorbij snelt..

Vandaag had ik een dag vrij van mijn werk, zoveel dingen die ik moest doen. Maar zoveel dingen die ik niet gedaan heb.. Het zal wel door het weer komen misschien, of omdat er een lange week aan zit te komen waarin ik veel moet werken en tot 's avonds laat door moet gaan.

Mijn lichaam is toe aan vakantie heb ik het gevoel, alhoewel ik pas geleden nog een week lui heb liggen bankhangen.. Als ik vrij ben wil ik werken en als ik aan het werk ben wil ik vrij.. Hoe raar is dat!

Nu staan de kerstdagen bijna voor de deur en ik voel me moe, lui en niet lekker in m'n vel. Weer een kerst alleen.. met alleen m'n vrienden en familie.. Ik zou daar blij om moeten zijn, maar ik ben weer toe aan een vent in mijn leven.. Iemand die er voor je is en een arm om je heen legt, dat mis ik gewoon heel erg! Maar nu ik er eindelijk weer aan toe ben na een aantal slechte relaties, lijken de mannen op te zijn!! of ben ik gewoon kieskeurig..??

Ach, ik ga de kerstdagen met een positief gevoel tegemoet, misschien komt er nog wat van.. Maar eerst: werken, werken en nog eens werken..

Liefs

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

It's just me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer