Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Finding my way back to happiness

Home - Profile - Archives - Friends

November - Posted at 22:51 on 12/11/2013 by Lizz

 

Alhoewel ik mijn blog beschreef in het engels wil ik toch graag verder gaan in het nederlands. Typt een stuk makkelijker.

Zoals ik al heb verteld ben ik een meisje/vrouw van 26 ( pfff klinkt voor mij al zo oud, voel me nog steeds 20 en iedereen schat mij meestal ook tussen de 19 en 22 ).
Man man man, ik ben al een tidje bezig om iemand lost te laten maar het lukt me gewoon niet. Zeker niet als je samen het werkvloer deelt. Ik wil het zo graag los laten en we zijn al een jaar uit elkaar maar het gaat niet zo makkelijk.

Ik heb van de week na een lange tijd zitten huilen omdat ik hem samen met zijn 'nieuwe' vriendin 3x in de winkel zag. En het is zijn beste vriendin waarmee hij een relatie heeft.. Ik hoorde van een vriendin dat hij het raar vindt dat ik hem negeer en niet normaal kan doen. Hij moet begrijpen dat het feit dat ik hem negeer op het werk niet meteen betekend dat ik niks meer om hem geef als persoon. Ik geef nog steeds om hem als persoon en ik gun hem nog steeds het allerbeste ookal doet het mij soms pijn om hem samen met haar te zien. Maar dat ik hem negeer is voor mij een soort bescherming. Het is klaar en ik wil verder en dat lukt mij alleen als ik echt niet meer in zijn leven ben. Dat is een keus die ik gemaakt hebt.

 

Maargoed, 2014 nadert en 2013 was een jaar vol met downs eigenlijk. Veel verdriet en tegenslagen wat liefde en zeker wat studie betreft. Ik hoop jullie gewoon te kunnen melden dat het op een gegeven moment alleen maar beter gaat en alles waar ik van droom en wat mijn doelen zijn dat dat langzamerhand aan het uitkomen zijn.


November is de maand van verjaardagen en de maand dat ik en mijn ex ( we noemen hem maar Michael ) een jaar uit elkaar zijn. Klinkt het raar dat ik het gevoel heb dat het nog niet helemaal over is? Het is weliswaar over maar ergens diep van binnen heb ik het gevoel dat het nog niet helemaal over is. Is misschien wel hoop. Wie weet, we gaan het meemaken. Ik hoop en wil in ieder geval dat 2014 echt mijn jaar gaat worden, maarja dat zei ik ook over 2013. Maar nu wil ik dat echt heel graag en ik ga daar zeker naar toe werken en mijn best voor doen!


Mijn doelen en wensen: aangenomen worden op de opleiding die ik graag wil volgen waarbij ik veel praktijkervaring op mag doen! En het liefst voor september volgend jaar.
 En wie weet een nieuwe liefde vinden of wie weet weer samenkomen met een oud geliefde.

maar mijn allergrootste wens is weer gelukkig zijn met mezelf en mezelf op nummer 1 kunnen zetten en weer balans en harmonie kan vinden.

Dat gaat vast lukken! Dit is mijn uitlaatklep dus ik hou jullie op de hoogte!

 

Fijne nachtrust! xoxo

Hosting door HQ ICT Systeembeheer