Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Miss Patience

6/1/2007 - bijna weer to schoool.

Het regent z hard. Gelukkig zit in binnen  Naar mijn zilveren ipod te luisteren. Ik heb hem gisteren gekocht! Ben er z blij mee. Wou eerst een groene of een roze, maar dat word je zo snel beu. Ik heb er zo'n 300 nummers en 200 foto's opstaan.

 

Was gisteren heel gezellig met Annick. Ik wou nog een stukje schrijven alleen gisteravond moest ik naar stijldansen en daarna ging ik die ipod kopen. Ik moet 20 Januari afdansen! Ik ben n al zenuwachtig. Gelukkig hoef je maar 3 dansen van de 6. Alleen Milan (Mijn danspartner en tweelingbroer van Julia) en Ik weten nog niet welke 3. We doen zowiezo de Blues, en waarschijnlijk de Mambo en misschien de Cha Cha Cha, of de Swing. Julia en Joris doen de Argentijnse Tango, maar die is spermoeilijk! Vanavond is het nieuwjaarsbal.

 

Ik moet nu gaan, even naar de AH.

 

Liefs, nOa_style.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/1/2007 - bn ikweer.

Jaja, het wereldrecord dvd's halen staat op mijn naam! Grapje, de Videotheek is nog niet open, hoorde ik net op tijd van mijn moeder. En ze moeten Videotheek echt eens veranderen in Dvdtheek, want Videotheek is z 2006.

 

Maar ik ga nu naar mijn oom toe.

 

Liefs, nOa_style.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

4/1/2007 - kindercrche Noa

Man, het lijkt hier wel een kindercrche. Mijn nichtje Jolle en haar vriendinnetje Annelot zijn hier. Heel het huis staat op z'n kop. Overal liggen knuffels, kussens, poppen, barbies, lego en andere zooi. De banken staan aan de kant, de stoelen zijn verschoven en de tv staat aan. En ik zit hier lekker relaxed achter de pc (ahm). Ze zijn nu doktertje aan het spelen, is wel grappig het gaat een beetje zo:

''Waar heb je pijn?''

''Ik heb buikpijn''

''Ja klopt er zit een beetje bloed op je buik''

''Au, au''

''Hier heb je een kussen, nu moet je een week blijven liggen en tv kijken''

Wahaa ik lag me kapot. Daarnet waren ze verstoppertje aan het doen. Dan tellen ze tot 10 en dan zitten ze achter de bank verstopt. En dan zo heel verrast: ''Zat je hr?''. Z overdreven. Ik ben blij dat ik me niks meer kan herinneren van toen ik 4 was, want ik zal ook wel zo hebben gespeeld

Om 2 uur zijn ze weg, kan ik alles op gaan ruimen zeker, want om 4 uur komt Annick.

 

Heb vanacht rar gedroomd, over Everon de jongen waar ik z smoorverliefd op ben

 

Maar ik moet nu gaan, ik ga even een paar dvd's halen voor vanavond, dikke horror!

 

Liefs, nOa_style.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

3/1/2007 - morgenkomtannick.

Julia is net weg. Het was z gezellig. We hebben echt teveel gelachen. Gisteren waren we dus alleen thuis, we moesten nog cola halen en toen hadden we ook maar gelijk een zak maltesers en een zak chips meegenomen  Mijn moeder vond het gelukkig niet erg. Toen waren we friet gaan halen, was hel lekker. En natuurlijk GTST gekeken en toen een hle enge film. Julia was vet bang. En daarna nog een dvd van Marco Borsato, tot 12 uur!. We sliepen pas om half 4. En we hebben heeel veel foto's gemaakt, van die supermelige enzo.

 

Nog goed nieuws: Julia mag met mij mee op vakantie! We gaan een week naar Limburg naar Landal Greenparks en aangezien ik eenigskind ben mag ik Julia meenemen. Want met de Carneval ga ik ook een week bij haar logeren, want haar vader heeft zo'n dweilband enzo. Mijn dag kan niet meer stuk!

Morgen komt Annick! Mijn andere hartsvriendin. Ik heb er z zin in.

 

Ik moet stoppen van mijn pa, hij zegt dat ik verslaafd ben ( Is ook wel zo )

 

Liefs, nOa_style. <-- Vandaag is rd. (MB )

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/1/2007 - juliakomtzo

Ik haat regen. Dat wist ik al, maar nu is het officieel. Ik ben namelijk net zeiknat geregend. Want Ik moest zo nodig de hond uitlaten. Overal grote plassen waar ik dan lekker met mijn gouden ballerinaatjes inplonste, hrlijk. NOT.

 

Gelukkig komt Julia zo, dat maakt deze dag nog een beetje leuk. En ik moet zo nog even boodschappen doen eigenlijk, wer door de regen. En ik heb me vandaag al 2x verkleed. En ik ga dus niet een regenbroek aandoen. Ik loop zooo vooor gek. Maarja 2x natregenen is ook niks.

 

Ik ga even een paraplu zoeken

 

Liefs, nOa_style.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/1/2007 - 2oo7.

Ja, dit is dan het eerste stukje in 2007! Klinkt z raar, maargoed. Ik kom net uit mijn bed, ik was zooo moe gisteren, ohnee dat was vandaag!  H, klinkt nog raarder. Maargoed eerst wat over gisterenavond:

 

Wij vierden het samen met familie: 2 ooms, 2 tantes, mijn neefje en mijn 2 nichtjes. Mijn kleine nichtje Megan van 1/2 jaar lag al om 8 uur op bed, tot 1 uur, ze was niet eens wakker geworden van het vuurwerk! En er was hel veel in de straat van mijn oom en tante. Mijn nichtje Jolle van 4 was wel wakker geworden, ze dacht dat er oorlog was (dat had ze op tv gezien). Verder heb ik tveel oliebollen gegeten. En 3 breezers en 2 glazen passoa op. Was eigenlijk een beetje veel, maargoed ik heb geen kater ofzo. Verder was het niet echt boeiend.

 

Vandaag moeten we naar me oma, nieuwjaar gaan wensen, saaai! Morgen komt Julia, heb ik zo zin in! Gewoon de hele dag alleen thuis, ik lijk wel volwassen.

 

Maar ik ga zo maar weer eens aankleden, want ik zit nog steeds in mijn pyjama. Jaja mijn blog is mij erg lief.

 

Liefs, nOa_style. (Jaja, ik gooi er maar eens een kleurtje tegenaan )

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

31/12/2006 - laatste 2006

Jep.. Vandaag de laatste dag van 2006. Kom net terug van oliebollen bakken  Heb samen met me oom & tante 50 oliebollen mt krenten, 50 oliebollen znder krenten en 50 appel-dinges gebakken! Lekker! Ik heb de helft al opgegeten. Nee grapje. Wat ben ik toch weer grappig.

 

Heb vet veel zin in vanavond. Niet dat wij vuurwerk hebben ofzo. Ik zweer, ik haat vuurwerk, het is zo doelloos. Dat mensen honderden euro's uitgeven aan rotjes en andere zooi, kan ik cht niet begrijpen. Het is toch geldverspilling. Kijk dat vuurwerk met van die mooie sierlijke kleuren enzo, dat is nog wel mooi, maar al dat geknal, vreselijk! Bij ons in de straat ook, zooo irritant.

 

Maargoed, ik zal me er niet teveel aan ergeren, want dan word ik nog chagerijnig. Bah ik verveel me. Ik ga zo douchen want ik stink naar de oliebollen (vind mijn moeder althans.)

 

Ik ga nu douchen!

Tot in het nieuwe jaar, en alvast een gelukkig nieuwjaar

 

Kus, nOa_style.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

30/12/2006 - nOa_style.

Zo, ik heb even rondgekeken.. en ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuw stukje

Geen idee waar ik over ga schrijven.. Mijn vakantie is zo saai! Alleen dinsdag komt Julia! Daar heb ik veel zin in, want we zijn dan de hele dag alleen thuis. Julia is mijn hartsvriendin, ze is zooo grappig! Echt, ze is een soort 2e ik. (Niet dat ik mezelf grappig vind)

 

Ik hou van mijn weblog! Ok, dat was iets te klef. Maar ik hou er gewoon van om op zo'n saaaie zaterdagmiddag mijn gedachten te dumpen op het internet!

 

Ze draaien echt zulke baggermuziek op de radio! Niet dat ik daar nog niet achter was  Net zoals nu, de Titanic soundtrack, van Celine Dion! Ok, het is een schitterend lied, maar niet om op zaterdagmiddag op de radio te draaien. En daarvoor I apologize van Krezip. Op zich best goede muziek, maar je word er zooo depri van, terwijl het vakantie is. En ik heb nog een les geleerd, zet niet de radio aan op kerst, alleen maar van die not done-kerstmuziek, echt ik werd zo gek! Mijn moeder zo: H ze draaien allemaal kerstmuziek op de radio. Ik: Ja joh, het is 1e kerstdag, weet je wel

 

Maar ik kap! Ik ga nog even op internet kijken waar de goedkoopste I-pods zijn!

 

Later

 

Kus nOa_style.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

30/12/2006 - Nieuwe Blog

Wouw! Eindelijk is het gelukt om een weblog aan te maken. Jaja, dat was nog een heel gedoe met emailadressen, wachtwoorden en een hoop andere zooi. Maar dan heb je ook wat.

 

Nu eerst wat over mezelf, dan weten jullie ook wie ik ben. Nou mijn naam is dus Noa, Noa Martini. Mijn overgrootouders waren Italiaans, vandaar. Ik ben 14 jaar en zit in in Havo2 op een hele grote openbare school in Brabant. Het is er heel gezellig, maar wel superdruk. Mijn hobby's zijn: Dansen (Ik doe aan Stijldansen), Muziek luisteren, Foto's maken, Films kijken, Shoppen.. Etc. Niet echt sportief dus. Ik ben enigskind. Ik heb een hele lieve hond, een labrador. En een niet zo lief konijn, die bijt namelijk. Mijn lievelingskleur is groen, maar oranje en roze vind ik ook erg mooi. Ik luister voornamelijk naar R&B en Hip-Hop, maar Pop mag er ook af en toe zijn. Ik heb niet echt een kledingstijl, gewoon.. hip, casual, trendy.. Hoe je het ook wil noemen. Ik ben niet echt sportief, ook niet kakkerig ofzo, gewoon mezelf.

 

Zo, nu weten jullie ook weer wie ik ben. Nu ga ik eerst ff ontdekken wat ik allemaal hier kan doen op die blog. Ik heb wel eens eerder een blog gehad, maar die viel in het water, helaas.

 

Later


Kus nOa_style.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer