Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nachtelijke dwalingen

Home - Profile - Archives - Friends

Ik ga op reis en neem mee..

Posted on 17/6/2007 at 12:35 - 0 Comments - Post Comment - Link

Deze Blog start ik nu bijna 2 jaar na de dood van mijn ouders. Het leven voor en na hun overlijden. Deze Blog gaat over mijn uittredingen. Ik noem ze mijn nachtelijke dwalingen. Ik heb pas heel recent begrepen dat deze uitstapjes, uittredingen worden genoemd.

Ik droomde al veel als kind en na de dood van mijn ouders werden mijn dromen anders, intenser en werd ik voor mijn gevoel vaak meegenomen ergens naar toe. Alleen dat wist ik toen nog niet.
Ik was als een reiziger die een kaartje kocht naar een onbekende bestemming. Je staat op het station en je weet niet eens hoe de trein eruit ziet die je meeneemt naar je bestemming. Je weet niet van welke kant hij komt. Maar als hij komt, dan stap je in omdat je op reis wilt.

Blijkbaar was ik, door al mijn verdriet na het overlijden van mijn ouders, heel ontvankelijk voor sferen, emoties of andere toestanden. Dat weet ik nu. Die gevoeligheid had ik al als kind; dus het werd alleen maar aangewakkerd.

Als kind was ik altijd al gefascineerd door de dood. Nieuwsgierig liep ik op begraafplaatsen rond maar wist ik nooit wat ik daar eigenlijk deed. Verdriet voelde ik weinig met degene die daar hun laatste rustplaats vonden. Kon het dan zo maar afgelopen zijn? Kreeg je als laatste toegift met applaus slechts alleen nog maar een mooie afscheidssteen en een boeket met bloemen toebedeeld? Was dat dan alles? Ik wist niet waarnaar ik zocht en de antwoorden bleven uit. Het bleef een intrigerende locatie om te bezoeken.
Ik denk dat ik altijd op de verkeerde plek zocht.

Nu weet ik; het is niet afgelopen daar in dat mooie prieeltje op de begraafplaats. Er is meer te beleven maar dan niet meer in een aards leven.
Ik denk dat ik van dat nieuwe beleven soms een stukje meemaak. Een prachtige wereld, een wereld vol nachtelijke dwalingen.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer