Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mallorca

Hola!

00:26, 29/4/2010 .. 0 comments .. Link
Hallo allemaal,

Leuk dat jullie eventjes op mijn blog kijken. Ik probeer hier zoveel mogelijk te vertellen over wat er gaande is in Mallorca!

Zoals de meeste al wiste was mijn vlucht afgelopen dinsdag gecanceld vanwege die stomme aswolk, maja toen hebben we de eerst volgende vlucht maar genomen en dat was afgelopen donderdag. Mijn mama ging gezellig met mij mee en is gister middag terug gevlogen naar huis.

Ik zit in een hotel (muy bueno) aan de zee, het is hier echt supeeer mooi! Maar goed, ik heb hier 3 collegas, Arno(baas+homo) Marco en William( Guermo is zijn echte naam maar voor de gasten heet hij William/Will).
Ze zijn relaxed maar wel een stuk ouder dan ik. Afgelopen maandag heb ik mijn definitieve kamer ingericht en heb ik mijn eerste werkdag gehad als entertainer. De eerste activiteit was handboogschieten, daarna minigolf, daarna challange, daarna cocktail killer en in de avond hebben we bingo gespeeld. Het is hier niet heel druk dus de activiteiten zijn nu nog klein en rustig bezocht.

Ook is er afgelopen maandag een meisje uit Nederland gekomen om hier 5 maanden te werken als receptioniste, met haar zou ik mijn kamer delen, we hadden wel allebei een aparte ruimte met bed en badkamer, maar wel dezelfde sleutel. Het was nogal een verlegen schaapje dat om 21:15 naar bed ging omdat ze verdrietig was en het nu al niet meer zag zitten, sneu toch? Zou je denken?

De dag erna had ik vrij dus had ik besloten het meisje, oja ze heet trouwens Natasja, een rondleiding te geven door het hotel en in de buurt. Dus ik nam haar mee naar Magaluve, Dat is een dorpje naast het hotel. Toen het 16:00 was zei mevrouw: "Nadieh ik wil graag terug naar het hotel want ik moet om 18:00 eten". (Het is 2 minuten met de taxi om terug te zijn bij het hotel). Maar oké, prima, we gingen terug naar het hotel.

Na dat ik gegeten had, was het meisje ineens niet meer alleen, nee ze had een vriendin laten komen die toevallig ook stage loopt in Mallorca. Genaamd Mandy. Mandy is best oké ze lijkt een beetje op Paris Hilton. Ze waren tot de conclusie gekomen dat ze niet zonder elkaar konden en hadden vanuit daar besloten dat Mandy ook maar in dit hotel moest blijven, en of ik dan even mijn kamer aan haar wilde geven of delen. NO WAY. Ik bedoel dit is toch hun probleem niet de mijne:P. Dus toen gingen ze over op de negeer nadieh fase. Heel triest, maja. Uiteindelijk was iedereen het wel met mij eens en ze zijn verplaatst naar een andere kamer met zijn 2e in een bed. Nou ze wilde graag bij elkaar zijn en dat kunnen ze dan ook krijgen ook. Dus ik heb nu lekker alles voor mijzelf en het is lekker rustig!

Verder hebben wij hier een Nederlandse vrouw ontmoet genaamd Bo, echt een top vrouw en ze kan zingen, NIET NORMAAL:D. Dus ze heeft gister in het hotel live gezongen. Morgen gaat ze helaas weg, maar ze komt begin juli terug dus dan zie ik haar weer.

Ik ben nu net klaar met werken. Ik maak hier dagen van 11 uur tot 12 uur half 1, maar het gaat tot nu toe allemaal heel erg snel:) Leuk werk en leuke collega's maakt alles sowieso een stuk makkelijker.

Ik ga nu echt slapen, ben GEBROKEN, maar jullie zullen snel nog een berichtje zien!

Adios amigos!
Nadieh

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Hola!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer