Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nail art

Description

Heei kijk op deze blog voor de mooiste ideeŽn en tips voor je nagels.


«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

I ♥ NY

Heei meiden Hoe maak je I ♥ NY nagels? Heel simpel. Als je een dottingtool - wit nagellak - zwart nagellak en rode/roze nagellak Stap 1; Maak al je nagels wit. doe dit 2 x Stap 2;; maak een klein hartje in het midden van je nagel met de rode/roze nagellak. Je kan het doen met de dottingtool. Stap 3; ga met de zwarte nagellak een streepje maken boven het hartje. Het moet de I voorstellen. Stap 4.; ga weer met de zwarte nagellak de N maken. Maak eerst een verticaal streepje dan een schuin streepje en dan weer een verticaal streepje. Stap 5; ga naast de N de Y maken. Maak eerst een kort verticaal streepje. Dan 2 korte schuine strepen. ze moeten verbinden met het eerste kort verticaal streepje. Stap 6;; Doe er topcoat over heen en Tadaa klaar. en je hebt Leuke I♥NY nagels. Zie je de volgende x Groetjes

Posted: 18:41, 9/2/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Crackling nagels

Hooi! Ik ga je laten zien hoe je crack nagels kan maken het is heel simpel en makkelijk. Wat heb je nodig? Blauwe nagellak - roze nagellak - oranje nagellak - gele nagellak - Crack nagellak (kan alle kleuren zijn maar geen blauw roze oranje of geel. zwart is het mooist!) Lets start! stap 1; doe de ondergrond kleur blauw. als die nog doorschijnt doe het 2 keer. stap 2;; maak stippen/lijnen met de kleuren roze oranje en gele. stap 3; als alles goed gedroogd is kan je de crack nagellak opdoen Stap 4 doe er top coat op en Tadaa! het is klaar Je hebt crack met leuke kleuren op je nagels Simpel maar leuk :) Zie je de volgende keer groetjes!

Posted: 15:54, 9/2/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Maak een dottingtool!!

Heei meiden! Veel mensen hebben geen dottingtool en willen er wel 1. We kunnen het maken het is heel simpel. Als je een potlood met een gum hebt en een speld met een rond uiteinde hebt is het goed. Je pakt de speld en drukt het in de gum. druk het zo goed mogelijk de in. Nu heb je een dottingtool. Je kan er stipjes mee zetten en is zo handig! Zie je de volgende keer!

Posted: 15:44, 9/2/2013
Comments (2) | Add Comment | Link

Valentijn nagels

Hooi dit stukje gaat over Valentijn nagel. Omdat het bijna valentijn is had ik een leuk idee. Wat heb je nodig; Lichtroze nagellak - Witte nagelak - rode nagelak en een dottingtool. Als je geen dottingtool pak een satť stokje. Oke dan gaan we beginnen :) Stap 1; Lak je nagels met de lichtroze nagellak. als die doorschijnt doe het 2 x Stap 2; Gebruik de witte kleur en maak 2 hartjes. 1 rechts boven en 1 links onder. Stap 3; Maak je nagels af met stipjes van links boven naar rechts onder. Stap 4; doe er top coat op met glitters of zonder glitters En tadaa! je nagels zijn mooi en schattig voor Valentijnsdag. Heb jij leuke nagel ideeŽn reageer! en misschien komt die op de site Hopelijk zijn je nagels mooi! Zie je de volgende keer!!!

Posted: 15:32, 9/2/2013
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer