Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Een kijkje in onze keuken.

Description
My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album
* South Beach Forum

Oh jakkes!

Python

Geen tijger in de tank, maar een python onder de motorkap. Dat maakten twee werknemers van een bedrijf in het Franse Mulhouse woensdag mee toen zij met de bedrijfauto weg wilden. Zij alarmeerden de brandweer die de ruim een meter lange slang meenamen en naar een dierentuin brachten. Deskundigen denken dat de python het 's avonds koud had gekregen en een plekje had gezocht in de nog warme motorruimte.

 

 

Bron: nu.nl


Posted: 21:31, Thursday 21 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Drukke week.

Zoals ik vorige week al had voorspeld hebben we een hele drukke week gehad.

Alles is weer opgestart, de scholen, de clubjes van de kinderen, vergaderschema's etc. Wel weer leuk allemaal hoor, de kinderen vinden het ook fijn om weer naar school te gaan. Zoonlief heeft het erg naar zijn zin in de brugklas, alles is nog nieuw en spannend. Vooral al die verschillende docenten vind hij erg leuk, voordeel is (volgens hem) dat het meevalt als er eens eentje niet zo aardig is want die lessen duren toch niet zo lang.

Robin is woensdag voor het eerst naar muziekles geweest.

Het is een basisklasje waar de basisbegrippen worden bijgebracht en waar ze aan het eind met verschillende instrumenten mogen kennismaken. Ze vind het erg leuk, ik ben benieuwd.

 

Voor mij komt er een drukke tijd aan, ik ga de 29e examen doen voor een cursus en de 26e start een andere cursus. Beide voor de huisartsenpost. Bovendien zijn er weer allerlei nascholingen en vergaderingen die behoorlijk veel tijd vragen. Maar goed, het is ook allemaal wel weer leuk en ik blijf verdieping van mijn vak belangrijk vinden dus ik doe het met veel plezier.

 

Tijd om eens in de keuken te duiken, we eten sla met kipkluifjes en voor de kids nog overfrietjes. (eet ik niet want ik doe aan South Beach)

 

Groetjes,

Nanda.


Posted: 16:13, Sunday 17 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Goudvis en opa.

Goudvis

Een goudvis, die rondzwom in de vijver van een Schots Museum, heeft een cosmetische operatie ondergaan, nadat bezoekers zich hadden beklaagd over het feit dat de vis te lelijk was. De vis had een cyste op zijn kop, waardoor het beest er misvormd uitzag. Chirurgen besloten daarop de lelijke goudvis onder handen te nemen en haalden de cyste weg, net als ťťn oog. De operatie kon worden betaald met de munten die bezoekers in de vijver hadden gegooid.

 

 

 

Je zal wel denken, wat heeft Opa daar nu mee te maken.....

Mijn opa is inmiddels al jaren geleden overleden.

Hij had een goudvis en die kreeg ineens een bult aan de zijkant. Die werd steeds groter. Opa heeft hem op een natte doek gelegd, een sneetje in de bult gemaakt, het vuil er uit gedrukt en het sneetje netjes dicht genaakt.

De goudvis heeft nog jaren geleefd! (met een hechting)


Posted: 17:46, Wednesday 13 September 2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Welja

Het zijn drukke weken.

Ik ben bezig met het voorbereiden voor een examen aan het eind van de maand en dat is best veel werk. Het is een cursus via interet, leuk om te doen.

Maar.....ik ben hier dus even rustig.

 

Ik zal wel proberen regelmatig even langs te neuzen,

Groetjes,

Nanda.


Posted: 19:32, Tuesday 12 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Mazzeltje

Miljoenenlot
Een Amerikaanse heeft tegen alle statistische kansen in voor de tweede keer een miljoen dollar gewonnen in een lotterij. De 56-jarige medewerkster van een delicatessenzaak kraste voor de tweede keer in vier jaar de jackpot open op een kraslot. Die kans is volgens deskundigen 1 op 3,7 biljoen.

Posted: 05:52, Tuesday 12 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Alweer weekend.

Wat een prachtige dag.

We zijn net een rondje over de markt geweest om de weekend boodschappen te doen en om wat groente in te slaan voor de komende week. Lekker in het zonnetje, zonder jas, in de zon was het echt heerlijk.

 

Verder maken we er een rustig weekend van. Ik hoef niet te werken, we hebben nog weinig plannen verder. Vanmiddag moet dochterlief naar zwemles, misschien dat ik daarna nog even langs intratuin fiets voor een paar nieuwe plantjes.

Nu alleen het humeur van dochterlief nog even zien om te buigen, die is met haar verkeerde been uit bed gestapt en is zo dwars als een ui. Lekker tegendraads, maakt met alles en iedereen ruzie. Zal de eerste schoolweek wel zijn, ze moet altijd erg wennen aan veranderingen, dat heeft even tijd nodig.

 

Fijn weekend!!

Groetjes,

Nanda.

 


Posted: 10:13, Saturday 9 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Drukke week.

En zo vliegt een week voorbij.

De school is weer begonnen en het is al weer helemaal gewoon, de kinderen zijn enthousiast, hebben erg veel zin in het nieuwe schooljaar.

Voor de oudste is het helemaal spannend want die is naar de middelbare school gegaan, en nu druk bezig met de introduktieweek.

Er ligt een enorme stapel boeken te wachten die gekaft moeten worden, we zijn al halverwege. Het lesrooster is nog niet klaar, dat komt morgen als het mee zit. Pffff wat word hij groot ineens.

 

En ik heb bijna weekend, vanavond nog een avonddienst en dan lekker 3 dagen vrij. Ik heb er heel veel zin in, hopelijk werkt het weer een beetje mee.

 

Groetjes,

Nanda.


Posted: 11:40, Thursday 7 September 2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Bzzzzzzzzzzzzzzzz

Bijenplaag

Een groot honinglek bij een Zwitsers transportbedrijf in Basel heeft een enorme zwerm bijen naar de plaats van de lekkage gelokt. De politie van de Noord-Zwitserse stad berichtte dinsdag dat ingegrepen moest worden toen de talloze bijen op het 'feest', honderden liters geÔmporteerde Mexicaanse honing, afkwamen. In beschermende pakken gestoken brandweerlieden verwijderden de laag honing met spaden. De bijen zwermden vervolgens met onbekende bestemming verder. Niemand werd gestoken.


Posted: 19:07, Tuesday 5 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Inspiratie

Je denkt: ik ben verslagen
Is de nederlaag een feit
Als je denkt: ik zal niet versagen
Win je op den duur de strijd
Als je denkt: ik kan het niet halen
Is de tegenslag op til
Want het overslaan der schalen
Hangt voornamelijk af van wil
Moedelozen gaan ten onder
Door hun twijfels, door hun vrees
Vechters winnen door een wonder
Telkens weer de zwaarste race
Denk ik kan het en dan gaat het
Iedereen vindt bij wilskracht baat
En in zaken wint de daad het
Van het nutteloos gepraat
Als je jammert: ik ben zwakker
Dan mijn grote concurrent
Blijf je levenslang de stakker
Die je ongetwijfeld bent
Niet de Goliats en de rijken
Tellen in de kamp voor zes
Maar de fermen die niet wijken
Hebben vroeg of laat succes


Posted: 19:29, Sunday 3 September 2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Einde van de vakantie.

vandaag is de laatste dag van de grote vakantie.

Morgen gaan de kinderen weer naar school, de oudste gaat voor het eerst naar de middelbare school, spannend! Voor hem, maar ook voor mij, jeetje wat word dat manneke groot ineens.

We hebben de laatste dag gevierd met een bezoekje aan Ballorig, ze hebben zich prima vermaakt alle2 en hadden nog helemaal geen zin om naar huis te gaan.

Vanavond eten we shoarma, dan is het douchen geblazen en vroeg naar bed. Morgen gaat de wekker weer vroeg en lopen we weer in het gareel.

 

Ik heb zelf morgen een herhalings dag voor BHV, oftewel Bedrijfs HulpVerlening. Leuk, ik heb er wel zin in.

Het word een drukke week, allerlei afspraken, vergaderingen, het is echt weer September hoor, alles gaat weer volop van start.

 

Groetjes,

Nanda.

 


Posted: 15:55, Sunday 3 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Das pech, centen weg!

Martin Nolan uit Londen moest maar liefst zeven uur stilzitten om een gebed op zijn rug te laten tatoeŽren. Voor de meeste mensen geen probleem, aangezien een tattoo een sieraad voor het leven is. Maar nadat Nolan zijn aanwinst aan een vriend liet zien, die prompt twee spelfouten ontdekte, was hij heel wat minder blij. Van 'wisdom' maakte de tatoeŽerder 'nisdom', en ook 'strength' werd foutief gespeld. Een laserbehandeling om de fout te herstellen kan Nolan niet betalen. "Ik zit hier voor de rest van mijn leven mee opgescheept", aldus Nolan.

Posted: 14:30, Saturday 2 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Weekend.

En zo is het weer weekend.

De dagen vliegen echt voorbij. Maandag gaan de kinderen weer naar school. Aan de ene kant merk ik wel dat ze er weer aan toe zijn, aan de andere kant hebben ze het best naar hun zin, jammer dat het weer niet zo heeft mee gewerkt, we hadden graag wat meer gezwommen etc. Maar ach, zo blijft er altijd wat te mopperen.

 

Gisteren hebben we een superleuke dag gehad, we hebben een familie feestje gehad op de camping waar mijn oom en tante een stacaravan hebben. Erg leuk, we hebben niet zo heel erg veel contact met elkaar, we wonen ook niet allemaal in dezelfde plaats en dit was echt gezellig. Twee gezinnen met aanhang en kleinkinderen, we hebben besloten dat het voor herhaling vatbaar is.

 

De rest van het weekend ga ik besteden aan het huishouden, lekker alles weer fris en fruitig voordat de nieuwe week begint. Maandag heb ik herhaling van BHV, oftewel bedrijfshulpverlening.  En de rest van de week zit ook al weer vol gepland met vanalles.

 

Enfin, tijd om in aktie te komen.

Groetjes,

Nanda.


Posted: 12:37, Saturday 2 September 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Maandag-gevoel op dinsdag.

Het leek wel maandag vandaag.

Ik heb het hele weekend gewerkt en was gisteren vrij.

En ik ben hartstikke moe. Morgen nog werken en dan weekend, 4 dagen vrij, heerlijk.

Lekker veel tijd voor de kinderen, lekker luieren, beetje bijkomen en gezellige dingen doen.

 

Nu op de bank met een pot thee en vroeg naar bed.

Groetjes,

Nanda.


Posted: 18:56, Tuesday 29 August 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Zondag.

Zondagochtend, kwart over 7.

Wat een tijdstip he?!!

Het is nog stil op straat, het is droog (altijd prettig als je naar je werk moet fietsen).

Ik moet dus zo gaan werken. Na vandaag heb ik er 7 dagen op rij op zitten. Verdeeld over 2 werkplekken, dat maakt het wel wat makkelijker.

Gisteren hebben we een drukke dag gehad, bedrijvig, bezig, maar wel lekker gewerkt. Leuke collega's, leuke dokters.

 

Tijd om mijn spullen te pakken, tot later, en een fijne zondag!!

 


Posted: 06:14, Sunday 27 August 2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Dat zal hem leren!

Een 18-jarige jongen uit het Drentse Nijensleek heeft woensdagavond 112 gebeld omdat zijn vader zijn mobieltje had afgepakt. Vlak nadat de jongen contact had gezocht met de meldkamer, verbrak hij de verbinding. Toen een medewerker hem terug wilde bellen en geen gehoor kreeg, aarzelde de politie geen seconde en spoedde naar het huis. Daar aangekomen, deed de vader open en legde het verhaal uit. De agenten hebben een goed gesprek gehad met de jongeman. Een boete bleef uit.


Posted: 14:22, Friday 25 August 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Goed begin.

Goeiemiddag!

 

Mijn dag is goed begonnen, mensen wat een opluchting.

Ik ben daarnet voor een gesprek met de arbeidsdeskundige van het UWV naar Alkmaar geweest in het kader van de herkeuring voor de WAO.

Natuurlijk was er vanalles mis, we hebben het over het UWV immers he?!!

Maar goed, ik heb een prima gesprek gehad, de arbeidsdeskundige gaat uitzoeken waar al mijn papieren zijn gebleven en zoals het er nu uit ziet blijft mijn stukje WAO gewoon bestaan.

Ik kneep hem flink, na een paar hele slechte jaren qua financien begin ik er eindelijk weer een beetje bovenop te krabbelen, en dat stukje WAO is net het stukje wat het leuk maakt. En het blijft dus leuk!!!

 

Vanmiddag doe ik weinig, ik ga een boodschappenlijstje maken voor morgen, het een en ander opruimen en mijn eten klaar maken voor vanavond. Ik heb weer een avonddienst op de huisartsenpost.

 

De kinderen genieten nog heerlijk van hun vakantie, volgende week hebben ze ook nog vrij en ze vervelen zich echt geen moment. Lekker hoor!!

 

Groetjes,

Nanda.


Posted: 12:16, Thursday 24 August 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hoe heter hoe beter??

Achttien gedetineerden in een gevangenis in Noord-Sumatra zijn ontsnapt met behulp van hete pepers. De Indonesische politie maakte dinsdag bekend dat de gevangenen afgelopen zondag cipiers verblindden en verwarden door met plastic flesjes een vloeistof in hun ogen te spuiten waarin water en hete pepers waren verwerkt. De politie is erin geslaagd zestien ontsnapten op te pakken.


Posted: 19:03, Tuesday 22 August 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Jeroen is thuis.

Gisteren om een uur of kwart voor 6 had ik ineens mijn schoonmoeder aan de telefoon. Jeroen zou ziek aan het worden zijn en ze kwam hem thuis brengen. Ze lagen met de boot in Alkmaar, vlak bij het station. Een uur later stapte hij binnen. Jeroen is erg allergisch en opa en oma hebben de hond mee, hij had het flink benauwd gehad en de hele dag erg koud. Maar toen hij eenmaal thuis was knapte hij snel op.

Waarschijnlijk is het zijn allergie geweest, en valt het verder allemaal mee.

 

Het is een drukke week, 3 dagen in de praktijk en dan 4 diensten op de huisartsenpost. Donderdag heb ik een gesprek met de arbeidsdeskundige van het UWV, ik heb net mijn herkeuring gehad en donderdag zal de arbeidsdeskundige een en ander afronden.

 

Tijd om de boel in te pakken, dochter weg te brengen en dan begint er weer een nieuwe werkdag.

 

Groetjes,

Nanda.


Posted: 05:49, Tuesday 22 August 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Opmerkelijk!

Diphallus

Een Indiase man die met twee penissen is geboren, wordt geopereerd: een van de twee geslachtsorganen zal worden verwijderd. Dit meldde de Indiase krant Times of India zaterdag. De 24-jarige man is geboren met de zeldzame afwijking die bekendstaat als 'peniele duplicatie' of 'diphallus'. Hij besloot tot de operatie omdat hij binnenkort wil gaan trouwen. De afwijking is uiterst zeldzaam. Bij de man zijn beide penissen compleet functioneel. Zo'n geval is nooit eerder in de vakliteratuur beschreven.


Posted: 11:22, Sunday 20 August 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Zondag.

Goeiemorgen!

Dochterlief had een ander plan dan de film, ze wilde wel spelen in Ballorig.

En zo gezegd, zo gedaan, ik had een boek mee genomen en ze heeft zich uitstekend vermaakt. Het was lekker rustig dus de kinderen die er waren hadden alle ruimte.

Straks gaan we zwemmen, we gaan vroeg, ook dan is het meestal lekker rustig.

Tot later,

Groetjes,

Nanda.


Posted: 07:47, Sunday 20 August 2006
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer