Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
nanouk

Home - Profile - Archives - Friends

dag 1

Posted on 20/8/2013 at 10:13 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vanmorgen mijn eerste shake gehad. Banaan it was. Viel me erg mee. Frederique stond er met haar telefoon bij om foto's te maken van dit memorabele moment.

Gelukkig mag ik me onderdompelen in koffie, dat scheelt weer wat gescheld in de ochtend.

De bedoeling is om in twee en een halve maand op mijn streef gewicht te komen. Uit het onderzoek bij de diŽtist kwam dat ik veel spierweefsel heb en weinig vet in en om mijn organen. Dit is uiterst positief. Eigenlijk blijk ik vrij gezond te zijn. Voor mij is dit een geruststelling.

Gister kwam ik bezweet en over verhit een kwartier te laat bij mijn intake gesprek. Eerlijk waar, ik was een half uur te vroeg op de plek waar ik moest uitstappen met de bus. Mijn consulent is erg aardig en heeft veel geduld, wat handig is bij een patiŽnt als ik ben. Opeens zat ik vol met vragen. Na het gesprek gingen we mij wegen en een plan opstellen. Ik schrok een beetje van mijn gewicht maar eigenlijk wist ik het ook wel. Nou had ik een hele pizza en twee glazen wijn gegeten en gedronken voor ik naar het intake gesprek ging, hierdoor voelde ik mij gelijk schuldig toen ik als een walvis aan de andere kant van het bureau van mijn super dunne consulent zat. Maar de stap is gezet. De eerste shake zit erin! Lachen, gieren, brullen maar er word vast de komende maanden vaak gehuild en gebaald en de goden vervloekt.

Morgen heb ik mijn eerste intake bij mijn oude psycholoog, die ik gelijk maar in de arm heb genomen. Mede doordat ik een laag zelfbeeld heb en ik in Bolivia jongeren moet helpen trots op zichzelf te worden. Scheef dacht ik bij mijzelf, ik ben totaal niet trots op mijzelf. Dus we gaan ervoor. schouders eronder en goan!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer