Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Naomi @ Nexus

Zomer in oktober

2:41 PM, 2/10/2011 .. 0 comments .. Link

hallo allemaal!!

hier weer een nieuwe update.. het is hier ongelofelijk lekker warm (net als in Nederland begreep ik).. echt genieten.. Dit weekend vooral lekker in de tuin gezeten en mn bijbelwerk gedaan ( we moeten elke week een aantal hoofdstukken lezen, deze week gen 18 tot 36 en ps 5-10.. Hier moeten we vragen over beantwoorden en een aantal teksten die je aanspreken behandelen.. nu t weer zo lekker is is dat dus lekker in de tuin.. zaterdag eerst hardgelopen met mn huisgenoten (en de buren, ook Nexus studenten), daarna gepocheerd ei op toast met koffie in de tuin.. echt een geluksmomentje.. verder een beetje boodschapjes gedaan.. en bijgekomen van Emars verjaardag in the Mansion, dat heet dus niet voor nix zo, want t huis is echt gigantisch. super leuk om iedereen beter te leren kennen..

afgelopen week weer veel theorie gehad (over microfoons, versterkers, luidspreker enzo).. vorige week waren ook de eerste LPW's (life performance workshops) per keer spelen 2 bands een nummer en krijgen feedback van de tutors. Als soundies zijn we in twee teams ingedeeld, per team ben je verantwoordelijk voor t geluid, een mixt het geluid, de ander zorgt dat alles op het podium goed verloopt (wisseling van bands enzo) en de derde springt bij waar nodig.. ik mag dinsdag voor het eerst.. ben echt benieuwd, lekker om in de praktijik bezig te gaan en de mogelijkheid te krijgen om verder te groeien..

verder hebben we bij mn tutor en zn vrouw gegeten met de sound department. Hij heeft een dochtertje van 3.5 maand, prachtig kindje! wat ik erg gaaf vind is dat de tutors niet alleen kennis en vaardigheden over willen brengen, maar echt hun leven open stellen voor je. Super bijzonder..

volgende week dus mn eerste LPW, maandag wordt bekend gemaakt in welke lokale kerk we geplaatst worden. We worden met enkele studenten in een kerk geplaatst om ook deel uit te maken van de lokale kerken. Tot december mogen we geen deel uit maken van de band in de kerk, juist om echt als persoon te kunnen groeien en niet alleen als muzikant. ben echt benieuwd waar ik mn plekje mag gaan vinden.

goede week allemaal en tot de volgende keer maar weer!


Leave a Comment

{ Last Page } { Page 9 of 11 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I want to ride my bicycle!
update!!
X-mas concerts
X-mas time!!
Tnx!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer